Områdeleder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Jobnummer 326.0081962803693
Arbejdssted Kalundborg
Jobkategori Ledelse
Kontrakttype Fastansættelse
Arbejdstid Fuldtid
Ansøgningsfrist 29/11/2022
Ansættelsesdato 01/02/2023

Om jobbet

Områdeleder med ledelseserfaring og faglig indsigt
Vi søger efter en engageret person til en spændende og attraktiv stilling som områdeleder i Dagtilbudsområde Syd.

Området er kendetegnet ved at det ledes af et kompetent og åbent lederteam, hvor ledelses- og pædagogiske udfordringer deles. Din opgave som områdeleder er at være nysgerrig og tilstedeværende i organisationen og ud i omverdenen.

Du bliver leder for 9 teamledere og cirka 140 medarbejdere, du kommer til at sidde for bordenden i område-MED, hvor hvert hus er repræsenteret sammen med en række af områdets teamledere. Derudover bliver du også sekretær for forældrebestyrelsen i Dagtilbudsområde Syd, der består af 21 medlemmer.

Vi søger en leder, der brænder for 0-6 års området og som med indsigt og udsyn kan skabe følgeskab i de nuværende spor. Du skal være struktureret og have gode organisatoriske evner, hvor du har forståelse for samspillet med forvaltningen og det politiske niveau, ligesom du skal kunne understøtte dine egne ledere igennem sparring, både fagligt, ledelsesmæssigt og økonomisk. Du skal være i stand til at lede igennem andre og være drevet af en gennemgåede lyst til dialog og samarbejde.

Du skal kunne kommunikere ærligt og "lige ud af posen", samtidig med at du kan synliggøre området internt og eksternt og dermed være synlig for både forældre, personale og ledere. Din måde at lede og kommunikere på skal være tillidsbaseret.

Du evner at balancere mellem autoritet og omsorg, og mellem handlekraft og ro. Det betyder, at du skal være en værdiorienteret leder, som står i spidsen for en kultur, der føres gennem hele organisationen og udmøntes i værdisæt og målsætninger.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du har indsigt i den pædagogiske faglighed og dagligdag, at du kan mærke og fornemme ledere, medarbejdere og forælders ønsker/behov og have lyst til, så vidt muligt, at modellere det ind i dagligdagen. Du skal dermed også forstå vigtigheden i at kunne uddelegere opgaver, forpligtigelser og indflydelse.

Se den fulde job- og personprofil her: Job- og personprofil

Din profil
Vi søger en områdeleder, der har ledelseserfaring og som er bevidst om ledelsesopgaven i en politisk styret organisation. Dertil indsigt i ledelsesopgave med ressourcestyring, struktur og god planlægning som fundament for den faglige ledelse. Du skal med andre ord være stærk på det faglige og have lyst og evne til at tilegne dig ny viden inden for området.

Du skal:
  • Have et skarpt blik for medarbejdernes motivation og teamsamarbejde, og du arbejder systematisk for at skabe rum for faglig dialog.
  • Være en samlende leder, som kan balancere mellem forankring og fornyelse på et dagtilbudsområde med mange traditioner og med et konstant behov for udvikling.
  • Have fornemmelse af det nære lokalsamfund og samspillet med forældrene.
  • Kunne prioritere den faglige sparring med ledere.
  • Være empatisk og samtidig få handling bag ordene.
  • Have humor og kunne lede med et glimt i øjet – og møde forældre og medarbejdere i øjenhøjde.
  • Have hjertet på rette sted og evner at være kulturbærer og værdiskaber.
  • Kunne lade dig inspirere af lederne og medarbejderne og samtidig kan lede op, ned og ud.
  • Være stærk kommunikativt og være i stand til i gensidig tillid at uddelegere opgaver og ansvar.
  • Have ledelseserfaring indenfor dagtilbudsområdet og en relevant lederuddannelse, evt. på PD-niveau.
  • Have erfaring med og/eller lyst til ledelse af ledere.
  • Have økonomisk, IT-fagligt, administrativt og pædagogisk overblik.

Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder en spændende lederstilling med masser af udviklingsmuligheder på enheder med gode faciliteter. Området er veldrevet og har lange traditioner, der kan og skal udvikles videre. Du vil blive en del af et stort velfungerende ledernetværk i Kalundborg Kommune, og du vil blive tilbudt en mentorordning det første år.

Samtidig tilbyder vi muligheden for at realisere høje faglige ambitioner i tæt samspil med øvrige områdeledere, direktøren for børn og ungeområdet samt kompetente kolleger i fagforvaltningen. Samtidig tilbydes et tværfagligt samarbejde med socialrådgivere, psykologer, procespædagoger og mange flere. Vi har en flad organisation, hvor områdelederen indgår i direkte reference til direktøren. Det giver både muligheder for at indgå i et strategisk samarbejde i hele områdelederkredsen i udviklingen af det samlede dagtilbudsområde – og forudsætter samtidig en evne til at lede opad med forståelse for vilkårene i en politisk styret organisation.

Løn og ansættelsesvilkår
De ambitioner og krav, der knytter sig til lederstillingen, muliggør en lønaftale, hvor forhandlingsudgangspunktet vil være en grundløn på kr. 615.000 årligt. Dertil kommer pension.

Hvis du vil vide mere
Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Henvendelse kan rettes til Direktør Michael Gravesen på tlf. 21 13 04 19.

Ansøgning
Ansøgning uploades senest den 29. november 2022 via knappen 'Send ansøgning'.

Den 1. december 2022 træffer ansættelsesudvalget beslutning om, hvem der indkaldes til 1. samtalerunde. De udvalgte ansøgere får besked samme dag.

1. samtalerunde afvikles den 6. december 2022 i tidsrummet kl. 8.00 -15.00.

Kompetenceprofilen for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, afvikles i uge 50. Tilbagemeldingen tager ca. 1,5 time.

2. samtalerunde afvikles den 19. december 2022 kl. 8.30 – 12.00.

Ansøgeren forventes at tiltræde den 1. februar 2023.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst
Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=47ffb491)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kalundborg
  • Tirsdag den 29. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 6
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 4