Chef for Ledelsessekretariatet i FMI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Kunne du tænke dig at få foden indenfor hos en af Danmarks mest spændende arbejdspladser? Vil du i berøring med en masse spændende arbejdsopgaver i et miljø, der både er kommercielt, politisk og militært? Kunne du tænke dig at arbejde helt tæt på den øverste ledelse i en styrelse på 2.700 medarbejdere? Så har vi en unik mulighed til dig som chef for Ledelsessekretariatet.

Om os

Kernen i Ledelsessekretariatet er topledelsesbetjening i form af forberedelse af beslutninger, servicering af den øverste ledelse, strategisk rådgivning mv. Sammen med den øvrige direktion er chefen for Ledelsessekretariatet med til at drive koncernens strategiske udvikling i forhold til materiel og IT, og samtidig står chefen ofte i spidsen for den mere taktiske håndtering af de højaktuelle sager, der rammer styrelsen. Derudover har Ledelsessekretariatet ansvar for presse- og kommunikation, forvaltningsjura, relationerne til Rigsrevisionen og den interne revision, generel administration og tidsadministration samt sag- og dokumenthåndtering.
Du kan læse mere på www.fmi.dk eller finde os på LinkedIn.

Om stillingen

Som chef for Ledelsessekretariatet står ofte du midt i hvirvelstrømmen af behov, krav og processer, der går ind og ud af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Det drejer sig både om interne opgaver - typisk fra chefen, vicechefen eller direktion, og eksterne opgaver fra departement, Forsvaret, pressen, borgere, Rigsrevisionen m.fl. Det hele skal iværksættes, koordineres, styres og kommunikeres både internt og eksternt. Det foregår ofte i et ret højt tempo, og med store krav til kvaliteten.

Det kræver indsigt, robusthed og politisk tæft. Man skal både kunne være pragmatisk i de situationer, der kræver det, og principfast i situationer, hvor det kræves. Desuden skal man være et relationelt menneske, da Ledelsessekretariatet lever af gode og tætte relationer til de mange dedikerede medarbejdere på tværs af styrelse, departement, det øvrige ministerområde samt Rigsrevisionen med flere.

Da det ofte er chefen for Ledelsessekretariatet, der lægger sidste hånd på de vigtigste produkter, der går ud af huset, er det en fordel, at du har et vist kendskab til forvaltningsjura og håndtering af det politiske miljø. Og så evner du at formulere dig præcist og korrekt såvel skriftligt som mundtligt.

Når det går stærkt, er der ofte behov for, at chefen selv smøgerne ærmerne op og tager fat, hvad enten det drejer sig om at producere en håndakt til styrelseschefen, forfatte svar på et spørgsmål til Folketinget eller iværksætte en hasteopgave i huset.
Til gengæld har du cirka fyrre utrolig dygtige og dedikerede medarbejder, og et antal sektionschefer til at hjælpe dig med at holde snor i de mange opgaver.

Om dig

Du har en relevant civil eller militær uddannelsesbaggrund.

Du har erfaringer med personaleledelse og har gode sunde lederegenskaber og ledelsesværdier.

Du er fleksibel og parat til at kunne rumme de forskellige opgaver, der dukker op med kort varsel. Du fungerer godt i travle situationer, hvor der er tryk på. Derfor er et vist overskud til at håndtere det uforudsigelige en god egenskab ligesom, at der forventes en høj grad af fleksibilitet i relation til arbejdstiden.
Du er omgængelig og har gode people skills og samarbejdsevner, og du kan skabe stærke, tillidsbaserede personlige relationer til vores mange samarbejdspartnere.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Hvis du har, hvad der skal til, kan vi tilbyde en både spændende og indholdsrig stilling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.
Der er mulighed for at forhandle et personligt tillæg. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom at der er mulighed for at ansættelsen kan ske på åremål.
Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen stiles til dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige tjenestested er FMI, Lautrupbjerg 1-5 i Ballerup.
Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske test i henhold til Forsvarets krav.
Som ansat i Forsvarsministeriets ministerområde er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Såfremt du er udpeget til INTOS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du enten kontakte nuværende chef for Ledelsessekretariatet kontorchef Morten Brodersen på tlf. 2527 4441, mail [email protected] eller vicechefen for FMI brigadegeneral Christian Ishøj på tlf. 7281 4751, mail [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Jane Provstgaard Knudsen på tlf. 72819129, mail [email protected].

Ansøgningsfrist er 28. februar 2022, og ansættelsessamtaler afholdes i ugerne efter. Tiltrædelse 1. april eller snarest herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.700 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Kongeriget, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup. Læs mere om FMI på fmi.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Karup J
  • Mandag den 28. februar 2022

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Are you passionate about eCommerce and looking for a dynamic role where you can combine your commercial mindset and tech-savviness? As our Reseller Success Manager, you are the go-to person for..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Karup J over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0