Stabschef i Flyverhjemmeværnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du en arbejdsom og struktureret chef med fokus på detaljen og øje for helheden? Og har du lyst til at stå i spidsen for en stab af dedikerede fastansatte, der lever og ånder for at understøtte det daglige virke i en frivillig militær organisation? Så er du måske vores nye stabschef i Flyverhjemmeværnet?

Om os

Flyverhjemmeværnet er en del af Hjemmeværnet, som er en landsdækkende frivillig militær beredskabsorganisation, der uddanner, opstiller og træner operative kapaciteter. Disse kapaciteter stilles til rådighed for det danske samfund i særlige eller kritiske situationer, fx ved et forhøjet sikkerhedsberedskab eller større ulykker.

Flyverhjemmeværnet er den værnsgren i Hjemmeværnet, der primært støtter Flyvevåbnet. Derfor skal Flyverhjemmeværnets kapaciteter kunne indsættes i samarbejde med Flyvevåbnets enheder og under samme operationsvilkår, hvilket afspejler sig i vores uddannelses- og træningsaktiviteter.

Flyverhjemmeværnet er landsdækkende – med hovedkvarter i Vordingborg, samt 28 civile og militære medarbejdere placeret i Vordingborg, Karup og Aalborg. Staben består af tre sektioner, som er Planlægnings- og Ressourcesektionen, Operations- og Støttesektionen samt Luftoperationssektionen. Herudover støttes chefen for Flyverhjemmeværnet en lille kerne af nøglemedarbejdere bestående af en myndighedsbefalingsmand, en kommunikationsrådgiver og dig som stabschef.
Flyverhjemmeværnet har pt. ca. 1.100 flyverhjemmeværnssoldater i den aktive struktur fordelt på 30 underafdelinger samt ca. 3.500 flyverhjemmeværnssoldater placeret i Flyverhjemmeværnets Reserve. Flyverhjemmeværnet løser en bred vifte af opgaver, og både uddannelse, øvelse og skarpe operative indsættelser er en del af den daglige kontekst.

Om stillingen

Som stabschef vil du være ansvarlig for stabens daglige drift og opgaveløsning. Du vil være den direkte chef for de tre sektionschefer, idet du sammen med Chefen for Flyverhjemmeværnet udgør den øverste ledelse i Flyverhjemmeværnet.

Ud over den faste stab vil du ligeledes være stabschef for en frivillig stab bestående af godt 30 frivillige fordelt på 5 elementer og en række støttefunktioner. Frivillig Stab har til formål at støtte den faste stabs opgaveløsning med fokus på direkte understøttelse af den frivillige struktur.

Dagligdagen er travl og opgaveløsningen i de to stabe er mangeartet og alsidig. Der vil derfor være behov for en stabschef, der forstår at holde styr på trådene og sikre, at de mange ”bolde bliver grebet”. Stabschefen er over for chefen for Flyverhjemmeværnet ansvarlig for, at vi som virksomhed lever op til alle eksterne krav, herunder både forvaltningsmæssigt og operativt.
Det grønne virke, herunder uddannelse og operative indsættelser er kendetegnende for dagligdagen i Flyverhjemmeværnet.

Arbejdsopgaver vil omfatte:

- Ledelse af stabene (fast og frivillig) for så vidt angår den samlede opgaveportefølje efter retningslinjer udstukket af Chefen for Flyverhjemmeværnet.

- Stabenes samlede opgaveløsning til understøttelse af Flyverhjemmeværnets frivilliges evne til at gennemføre pålagte operative opgaver.

- Tværfaglig koordination og samarbejde inden for stabene.

- At stabenes aktiviteter gennemføres inden for de meddelte ressource- og forvaltningsrammer.

- Tilse understøttelsen af den operative opgaveløsning, herunder gennemførelse af kontrol med Flyverhjemmeværnets forvaltningsmæssige opgavevaretagelse ved de frivillige eskadriller.

- Afgøre og koordinere på tværs af stabene for så vidt angår arbejds- og opgavefordeling.

- Forestå godkendelse af fast stabs samlede arbejdstid.

- Indgå i diverse mødefora og arbejdsgrupper.

Stabschefen er endvidere stedfortræder for Chefen for Flyverhjemmeværnets i dennes fravær.

Der vil i vid udstrækning være mulighed for selv at medvirkende til at forme og tilpasse den samlede opgaveportefølje og derigennem definere rammerne for stabens og stabschefens virke.

Der vil være god mulighed for at planlægge og tilrettelægge din tjeneste fleksibelt, eventuelt med hjemmearbejdsdage. Samtidig må det forventes, at en del opgaver løses om aftenen og i weekender i hele landet.

Om dig

Du trives i en travl hverdag og er vant til at håndtere mange og forskelligartede arbejdsopgaver. Du er udviklingsorienteret, men forstår også at sikre, at alle opgaver bliver ført til dørs.

Vi søger en stabschef med gode relationelle kompetencer, som har let ved at samarbejde og skabe tillid omkring sin person, ligesom gode kommunikationsevner er vigtige. En væsentlig del af dit chefvirke sker gennem dit gode personlige eksempel, og du har fokus på at motivere og udvikle andre med afsæt i deres opgaveløsning. Som person er du energisk og driftig, ligesom du forstår at begå dig i en kontekst, hvor formel autoritet ikke altid accepteres ukritisk. Situationsbestemt og anerkendende ledelse tillægges prioritet, og du bør have en inddragende og rummelig ledelsesstil for at skabe gode resultater i dette job.

Du er oberstløjtnant eller major M331 med potentiale til at kunne blive udnævnt til chefniveauet i forbindelse med ansættelsen.

Du har gennemført videreuddannelsestrin II for militære ledere eller tilsvarende uddannelse. Det er en fordel, hvis du har en stærk operativ profil og/eller har haft stabstjeneste på højeste funktionsniveau/chefniveau, for eksempel ved Hjemmeværnskommandoen, Forsvarskommandoen eller ved Flyverkommandoen.

Det vil være en fordel, såfremt du har kendskab til de vilkår, der knytter sig til Hjemmeværnets virksomhed, herunder erfaring med ledelse af frivillige soldater og personel af reserven.

Det forventes, at du er fleksibel, også for så vidt angår arbejdets tilrettelæggelse, da opgaverne ofte løses i samarbejde med de frivillige om aftenen og i weekender. Du skal være indstillet på at arbejde med frivillige chefer og andet nøglepersonel under de vilkår, der gælder i en frivillig organisation.

Yderligere er en anden væsentlig kvalifikation at du besidder helhedssyn. Du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med
Forsvarsministeriets mission og vision. Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Forsvarets og koncernens strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejde med dine kolleger og medarbejdere. Der vil desuden blive lagt vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre chefstillinger inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1.
Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Fast tjenestested er Vordingborg.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde godkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Som militært ansat har du pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende,
fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chefen for Flyverhjemmeværnet, oberst Kern Oddershede på telefon 4080 1782 eller stabschef, oberstløjtnant Timm W. Larsen på telefon 9133 5002.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Marie Veedfald ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 3266 5597.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2022.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest herefter.
Stillingen er til besættelse den 1. august 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Karup J
  • Lørdag den 30. april 2022

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Do you have a strong interest in eCommerce as well as a commercial mindset and are you looking for your next career step?At MASCOT® WORKWEAR we are on the hunt for a motivated and tech-savvy Rese..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Karup J over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0