Chef i Supply Chain Divisionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vi søger en chef i Supply Chain Divisionen (SCD) med helhedssyn, gode ledelsesevner, flair for samarbejde, interesse for logistik og fokus på drift.

Vi søger en ny chef til Depotafdelingen med ansættelse i Skrydstrup.

Har du lyst til at arbejde i en division, hvor opgaven, trivsel og højt tempo går hånd i hånd? Befinder du dig godt med forskelligartede opgaver både i relation til indhold, størrelse og kompleksitet? Så har vi stillingen til dig.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse i Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’.

FMI har ca. 2.000 medarbejdere. Omkring 1.500 er civile og 500 er militære. Ca. 900 af FMI’s medarbejdere vil være ansat i Supply Chain Divisionen (SCD). Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Brabrand, Aarhus.

Supply Chain Divisionen varetager meget store dele af forsyningskæden i Forsvarsministeriets koncern, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer. Opgaverne er mange og spænder blandt andet over lagerstyring, forsyningskapacitet og lokalindkøb. Supply Chain Divisionen har soldaten i centrum og forsyner soldaten.

I Supply Chain Divisionen har vi en kultur, hvor tanker og ideer udveksles frit for at fremme en høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi understøtter et kreativt, konstruktivt og tværgående samarbejdsmiljø. Vi prioriterer vidensdeling, mangfoldighed og anerkendelse højt.

Om stillingen

Stillingen kan søges af militære og civile, og er indplaceret i LR37/LG1 for chefer/KTCH.

Din primære opgave vil være at lede afdelingen.

Depotafdelingen er en central del af den/de forsyningskæder, der sikrer rettidig levering af forsyninger til både Forsvaret, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen.

Afdelingen varetager driften af SCD centrale lagre – benævnt hovedepoter -, der håndterer materiel, mundering og udrustning, ammunition og håndvåben, drivmidler samt import/eksport over landegrænser (speditionsvirksomhed).

Afdelingen er organiseret i 6 sektioner. Du er dermed direkte chef for de 6 sektionschefer, både militære og civile, og samlet set ca. 220 medarbejdere.

Afdelingens depoter er placeret på en række faciliteter i Jylland og på Sjælland.

Din primære opgave er ledelse gennem chefer, at danne rammen om afdelingens sektioner og sikre en hensigtsmæssig udvikling af afdelingen, herunder yderligere digitalisering og optimering af den rådige depotkapacitet.

Dit virke foregår i et meget snævert samarbejde med bl.a. CH SCD og de øvrige afdelinger i SCD.

Der er fokus på at vedligeholde et solidt fysisk og psykisk arbejdsmiljø og afdelingen er begunstiget med et meget engageret arbejdsmiljøudvalg.

Du indgår i divisionens chefgruppe, og du skal bidrage til, at der arbejdes målrettet efter FMI vision og strategi, SCD fremtidsbillede samt lede og koordinere arbejdet med at fremsætte forslag til udvikling og effektivisering af kultur, struktur, drift og forvaltning.

Om dig

Du er kommandørkaptajn eller oberstløjtnant med VUT-II/L / Master i Militære Studier (MMS) eller tilsvarende masteruddannelse. Du kan også være civil med en relevant master- eller kandidatgrad eller tilsvarende, og gerne med erfaring fra lignende stillinger. Såfremt du ikke er udnævnt til kommandørkaptajn eller oberstløjtnant skal ansøgningen stiles til Hendes Majestæt Dronningen.

Du har god ledererfaring og erfaring med kommunikation, styring og koordination.

Du får et meget stort råderum i opgaveløsningen, så det forventes, at du har et udviklet helhedssyn, stor grad af selvstændighed og ansvarsfølelse, og at du kan samarbejde på tværs af myndigheder og interessenter.

Du er en dygtig og erfaren leder. Du er imødekommende, tålmodig og kan kommunikerende problemfrit både op-, ned- og til siden, da helhedssynet og samarbejdet er af højeste prioritet. Du er udadvendt og socialt anlagt, med en naturlig evne til at gå forrest, holde flokken samlet, tanken klar, skabe og fastholde relationer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast stilling ved FMI/Supply Chain Division med fast tjenestested i Skrydstrup.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Har du en civil baggrund er stillingen til besættelse i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et personligt tillæg. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelse til HEM under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelse for ansøgere med militær bagrund er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Supply Chain divisionen oberst Kim Nielsen på telefon 4055 3285 eller 7281 6100.
Hvis du har spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Julie Søgaard Grevsen på telefon 3266 5670.

Stillingen er til besættelse snarest muligt og senest fra d. 1. december 2022. Ansøgningsfristen er onsdag den 30. oktober. Ansættelsessamtaler afholdes hurtigt herefter.

Du skal søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Det er ikke et krav, men du må gerne vedlægge ansøgningen din seneste FOKUS bedømmelse.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse som arbejdsplads på www.FMI.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Karup J
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Lem St

    Are you a highly skilled NPM Quality Specialist with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you in our New Product Master department! Power Solutions Quality Improvem..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringkøbing

    Are you experienced in mechanical engineering, production engineering or similar? Do you want to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the opportunity for you!.
    • Afdelingsleder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Karup J over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0