Sekretariatschef til nyt strategisk udviklingssekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med ved bordet, når de politiske planer for uddannelses- og forskningspolitikken lægges? Kan du skabe overblik og holde styr på de politiske processer i et ministerium med højt tempo, hvor policy og udvikling går hånd i hånd med faglighed og samarbejde? Så er du måske vores kommende sekretariatschef i Uddannelses- og Forskningsministeriets departements nye strategiske udviklingssekretariat.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet (UFM) arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om Strategisk Udviklingssekretariat (STU)
Strategisk Udviklingssekretariat er en nyoprettet enhed i departementet, der skal understøtte Uddannelses- og Forskningsministeriets arbejde med udvikling og koordinering af større politiske forløb og projekter. Opgaverne, der spænder fra strategiske koordinering og planlægning over ideudvikling til politisk kommunikation, løses i tæt samarbejde med departementets øvrige kontorer og faglige centre.

Det konkrete arbejde centrerer sig bl.a. om:

  • koordinering af regeringens 4-årsplan på UFMs område
  • strategisk styring og koordinering af UFMs større politiske forløb
  • koordination af køreplaner på større politiske issues
  • sekretariatsunderstøttelse af større projekter og arbejdsspor med politisk ophæng
  • styring og planlægning af produktion og offentliggørelse af større og mindre udgivelser fra departement og styrelse
  • koordinering af ministerens eksterne besøg og udvalgte arrangementer
  • løbende afrapportering til minister og koncerndirektionen i tæt samarbejde med Minister- og Ledelsessekretariatet.

Strategisk Udviklingssekretariat er en del af Center for Koordination og Kommunikation, der også rummer Minister- og Ledelsessekretariatet og Presse og Kommunikation. Centeret har i alt ca. 25 medarbejdere og er et af departementets fem faglige centre.

Opgaverne i Strategisk Udviklingssekretariat løses i tæt samarbejde med de øvrige chefer og medarbejdere i departementet, ligesom sekretariatet har mange snitflader og samarbejdsrelationer til Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, uddannelsesinstitutionerne, de øvrige ministerier og interessenterne på uddannelsesområdet.

Som sekretariatschef får du en central rolle i koordineringen af de politiske forløb på uddannelses- og forskningsområdet. Samtidig forventes du at kunne sætte retning og skabe sammenhæng, så sekretariatets medarbejdere bidrager til at løse opgaverne og indfri ambitionerne. Du får desuden en vigtig opgave ift. konkret kvalitetssikring af sager og produkter.

Du får personaleansvar for to medarbejdere og vil sammen med to kontorchefer og to souschefer skulle drive og udvikle Center for Koordination og Kommunikation. Du får faglig reference til en af departementets tre direktører.

Er du vores nye sekretariatschef?
Vi forventer, at du kan skabe rammerne for en både faglig og kreativ kultur, hvor det er naturligt at være nysgerrig og nytænkende, men hvor solid faglighed og engageret problemløsning samtidig er nøgleord. Du bliver en del af chefkredsen i departementet, og det forventes, at du tager stort ansvar og bidrager aktivt til departementets fortsatte udvikling.

Du skal have en relevant videregående uddannelse, ligesom relevant erfaring fra fx en videregående uddannelsesinstitution, et ministerium eller en organisation er et væsentligt plus. Du skal desuden have solide faglige og strategiske kompetencer, ligesom at du skal have talentet til at blive en dygtig personaleleder med en samlende og motiverende ledelsesstil.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • kan skabe rammerne for en både ambitiøs og kreativ kultur
  • kan skabe overblik, struktur og sammenhæng på tværs af komplekse processer
  • kan levere konkrete resultater i et højt tempo og under stort arbejdspres
  • kommunikerer klart, præcist og fejlfrit på skrift
  • kan skabe velfungerende relationer og samarbejde både internt og eksternt
  • kan sikre en god og effektiv løsning af sekretariatets opgaver.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi tror på, at en kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern som chefkonsulent med personaleansvar efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Der er ligeledes tilknyttet resultatløn til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Janus Breck på telefonnummer 7231 8026 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde i uge 43 og anden samtalerunde i uge 44. I forbindelse med første samtale kan der forekomme en faglig opgave. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest af udvalgte kandidater.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0