Kontorchef til HR og Jura

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at sikre attraktive rammer for en arbejdsplads drevet af høje ambitioner og et stærkt mål om globalt grønt lederskab og 70 pct. reduktion af drivhusgasudledningen i 2030? Kan du sikre, at drift og udvikling går hånd-i-hånd, har du erfaring med HR, organisationsudvikling og juridisk forståelse? Så kan du være den helt rigtige kandidat til at komme med på det hold, der arbejder for en af tidens hotteste dagsordener.

Om jobbet Vi søger en ny chef til departementets kontor for HR og Jura. Du vil have personaleansvar for ca. 15 medarbejdere, der arbejder i selvstændige teams.

Der er tale om en udfordrende stilling, hvor du både skal agere som departementets HR-chef og have ansvaret for Jura-teamet. I rollen som HR-chef skal du udover at sikre en solid og effektiv HR-drift også vise retning og drive udviklingen af en organisation karakteriseret ved faglighed, samarbejde og trivsel. Du vil også have en stor rolle i HR-området for resten af koncernen gennem et tæt samarbejde med HR cheferne i ministeriets institutioner.

På det juridiske område har du personaleansvar for et team af fem dygtige jurister, hvor ministeriets chefjurist står for den faglige retning. Jurateamet yder blandt andet løbende juridisk sparring og rådgivning til huset, har den overordnede koordinering af ministeriets lovprogram og står for intern juridisk undervisning.

Stillingen er yderst centralt placeret, og du vil arbejde tæt op af både direktion og koncernledelse. Du bliver en del af kontorchefgruppen, der refererer til direktionen. Du skal være indstillet på, at der i perioder er en stor arbejdsmængde og opgaver, der skal løses med kort aftræk.

Om dig Du har ledelseserfaring fra en lignende stilling og har gennem faglighed og engagement formået at udvikle dine teams og skabe synlige resultater. Du har erfaring med HR og organisationsudvikling, herunder at lede store forandringer. Du evner at arbejde med juridiske problemstillinger og har enten en juridisk uddannelse eller anden samfundsfaglig baggrund og erfaring med det offentligretlige område.

Du er inddragende og samarbejdende i din tilgang og kan løse vanskelige problemstillinger med empati og balance mellem mange forskellige hensyn.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Tænker langsigtet og tør udfordre det bestående
  • Er kendetegnet ved høj faglighed, ønsket om at sikre skarpe beslutningsgrundlag og den bedste betjening af ministeren
  • Hurtigt kan tilegne dig ministeriets faglige og teknisk svære områder
  • Har et stærkt strategisk perspektiv og evner at se sammenhængen på tværs af de mange arbejdsopgaver
  • Kan levere kvalificeret departemental styring samtidig med, at du er en konstruktiv og værdiskabende samarbejdspartner og problemløser
  • Kan finde ind til kernen af en problemstilling og formidle den videre på en klar og forståelig måde.
  • Har en stor arbejdskapacitet og er god til at samarbejde og danne netværk.

Vi tilbyder
  • Et særdeles spændende og varieret arbejde i et politisk orienteret miljø med en bred interessentkreds
  • Et ministerområde præget af nytænkning, dygtighed og højaktuelle dagsordner
  • Et stærkt fokus på at løfte ministeriets opgaver op på et højt fagligt og professionelt niveau
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.
  • Dygtige og ligefremme kolleger og medarbejdere med drive og gå-på-mod.

Vi har fokus på karriereveje i koncernen og departementet, og derfor kan en ansættelse hos os føre til andre stillinger på sigt.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen vil blive besat på åremål og på vilkår iht. rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er placeret i løngruppe 1. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingschef Christian Stenberg, [email protected], ☏ 33 92 28 00

Ansøgning Send din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf-format), så vi har det senest 14. november 2022 kl. 12.00. Ansøgninger skal indsendes via linket på ministeriets jobportal. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

I forbindelse med ansættelsesforløbet skal du være indstillet på at gennemføre et personprofil- og testforløb.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 14. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0