Kontorchef til IT & Service i Erhvervsministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en inspirerende og engageret leder, der kan sætte retning for Erhvervsministeriets IT & service? Har du personligt drive, og er du dygtig til at samarbejde på tværs?

Så er du muligvis vores nye kontorchef for IT & Service.

Om jobbet

Den ledige kontorchefstilling er for departementets IT & Service, der er en del af departementets Koncerncenter. Her vil du få ansvaret for:

  • Strategiudvikling inden for IT, informationssikkerhed og digitalisering
  • Sikker IT-drift og udvikling af departementets digitale løsninger
  • Informationssikkerhed og databeskyttelse, herunder tilsynet med koncernens styring af informationssikkerhed og ansvaret for koncernens databeskyttelsesrådgiver
  • Ansvar for løbende sager til regeringsudvalg på ovenstående områder, herunder også relevant udvalgsdeltagelse
  • Ansvar for interne udvalg på ministerområdet og selvstændig deltagelse i tværministerielle udvalg
  • Ansvarlig for ministeriets facility management og husdrift, herunder leverandørstyring
  • Administrativ betjening og understøttelse af direktionen, chefer og sagsbehandlere


Du vil indgå i Koncerncentrets chefgruppe, der består af 5 chefkolleger og administrationsdirektøren, som du i det daglige vil referere til.

Som kontorchef for IT & Service får du chefansvar for cirka 20 medarbejdere, herunder en teamleder, der har personaleledelse for servicefunktionerne.

Du vil få en spændende og varieret hverdag, hvor der er fokus på at levere bidrag af høj kvalitet. Du skal kunne navigere i en stor og alsidig opgaveportefølje med mange forskellige sagsområder. Du skal derudover kunne anlægge en strategisk retning for såvel departementet som koncernen inden for IT, informationssikkerhed og databeskyttelse.

Om dig

Du har en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse og har lyst til, og gerne erfaring med, ledelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling i centraladministrationen. En del af arbejdet foregår i samspil med styrelserne på ministerområdet, andre ministerier og med eksterne interessenter. Det er derfor vigtigt, at du kan indgå i disse sammenhænge med en høj grad af selvstændighed og autoritet.

Arbejdet er på et højt fagligt niveau, og du skal derfor være hurtig til - sammen med dine medarbejdere - at finde frem til essensen af en problemstilling. Din ledelsesstil er åben, samarbejdende og inddragende, ligesom du uddelegerer ansvar og opgaver gennem klare rammer og retningslinjer.

Om os

IT & Service er en enhed i Erhvervsministeriets Koncerncenter. Enheden har ansvar for IT–drift og –udvikling, informationssikkerhed, databeskyttelse, facility management, koncernens rejseteam samt en lang række administrative funktioner og opgaver. Enheden er opdelt i tre teams og står for en bred vifte af opgaver, der understøtter departementet i alt fra betjening af direktionen til indkøb, databeskyttelse og implementering og drift af nye IT-systemer. IT & Service har fokus på at skabe en velfungerende arbejdsplads - i enheden - såvel som i resten af departementet, og vi har en uformel og humoristisk omgangstone.

Om ansættelsen

Stillingen er klassificeret i løngruppe 1, og ansættelsen sker i henhold til rammeaftalen for kontraktansættelse af chefer i staten på 5-årigt åremål med mulighed for forlængelse i op til 3 år. Der er mulighed for forhandling af yderligere tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgere skal kunne opnå den nødvendige sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationsdirektør Carsten Kjær Joensen på telefon 91 33 72 39 eller på mail [email protected].

Ansøgningen sendes via link på https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest den 18. januar. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer med stempel og underskrift samt andet relevant materiale.

Ønsket tiltrædelse er den 1. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 4. Der vil blive brugt ledelsestest i forbindelse med anden samtalen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

Erhvervsministeriets koncern består af departementet, 7 styrelser og 8 virksomheder.

Departementet varetager den overordnede ledelse og styring af ministeriet og har det overordnede ansvar for ministeriets policyudvikling, ministerbetjening og koncernstyring

I Erhvervsministeriet ønsker vi at skabe gode og konkurrencedygtige rammebetingelser, så dansk erhvervsliv også i fremtiden er i stand til at skabe solid vækst og velstand. Vi vil medvirke til at gøre det attraktivt at investere og udvikle virksomhed i Danmark.

På en bred vifte af ressortområder - fra boligfinansiering og forbrugerforhold til life science og digitalisering af erhvervslivet samt rammevilkår for finansielle virksomheder - er vi med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for. Og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve, og vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder, den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 18. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Dragør

    Vi søger en souschef her i Børnehuset Sølyst, og tænker du det er lige noget for dig. Så læs med her.Er du klar til at tage teten og være en inspirerende souschef i et Børnehus, hvor du kan være .
    • Afdelingsleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    SAS GROUND HANDLING DENMARK - SØGER HEAD OF OPERATIONSVi søger en Head of Operations, som skal have det overordnede operationelle driftsansvar for SAS Ground Handling i Danmark. Du vil bli..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation, we are redefining the boundar..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0