Afdelingsleder til Afdeling for Kvalitet og Borgersikkerhed i Sundheds- og Omsorgsforva...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Brænder du for at være leder i en organisation med fokus på høje professionelle kvalitetsstandarder og forbedringsarbejde? Har du en mening om god ledelse, og kan du overskue komplekse processer og planlægge i en foranderlig hverdag? Så er du måske vores nye afdelingsleder i Afdeling for Kvalitet og Borgersikkerhed.

Ændret demografi, nye typer behov hos borgerne og større fokus på borgernes egne evner og ressourcer betyder, at kommunen har skarpt fokus på at udvikle tilbud af høj kvalitet, der matcher borgernes behov og forventninger.

Som afdelingsleder i én af landets største kommunale forvaltninger vil du få mulighed for at omsætte gennemarbejdede og fremsynede metoder indenfor kvalitets- og forbedringsarbejde til virkelighed. Du bliver del af en ambitiøs afdeling, der arbejder strategisk og praksisnært med at styrke kvaliteten i forvaltningen.

Du vil blive personaleleder for otte medarbejdere, der har forskellige faglige profiler med akademiske og sundhedsfaglige baggrunde.

Om dig
Der kan være forskellige karriereveje, der fører til denne stilling. Vi forventer, at du har viden om og forståelse for nationale og internationale definitioner, begreber og terminologi indenfor kvalitetsarbejde, ligesom du kender til principper bag centrale modeller for og redskaber til kvalitetsudvikling.

Da afdelingen har stor berøringsflade og tæt samarbejde med en stor del af organisationen fra direktion til fagcentre og driftsenheder, skal du trives med og være dygtig til at opbygge gode relationer. Du skal hele tiden have for øje, hvordan opgaven bedst løses til gavn for borgeren og bedst for organisationen, og du får derfor brug for en god portion organisatorisk forståelse og et veludviklet strategisk blik. Vi lykkes, når vi hjælper andre til at lykkes.

Vi løser komplekse opgaver, og du skal derfor være god til at skabe overblik og have mod til at prioritere, ligesom du motiveres af at skabe trivsel og arbejdsglæde blandt dine medarbejdere. Arbejdet med kvalitetsudvikling kræver tålmodighed og gennemslagskraft, og du skal evne at holde fast i det lange seje træk – også når der er modstand og forhindringer undervejs. Du vil indgå i et tæt samarbejde med øvrige afdelingsledere i forvaltningen med det mål at understøtte driften bedst.

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse indenfor samfunds- eller sundhedsvidenskab, gerne suppleret med relevant faglig og/eller ledelsesmæssig efteruddannelse. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med personaleledelse, men så skal du have solid erfaring med faglig ledelse.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om os, om stillingen og om vores forventninger til dig i jobprofilen her.

Du kan se Sundheds- og Omsorgsforvaltningens ledelsesgrundlag her.

Du kan læse mere om forvaltningen og kommunen via www.kk.dk.

Du er velkommen til at kontakte centerchef Clea Bach på 4090 6072, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest senest mandag den 9. september 2019
Der afholdes førstesamtaler den 16. og 17. september 2019 og anden samtaler den 23. og 24. september 2019.
Kandidater, der går videre til anden samtalerunde, vil gennemgå en personlighedstest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Mandag den 09. september 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2