Enhedschef til økonomienhed i Center for It, Medico & Telefoni (CIMT)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst til at stå i spidsen for en veldreven økonomienhed, med ansvar for den største økonomi- og kontraktportefølje inden for offentlig sundheds-it, med et årligt budget på ca. 1,6 milliarder?

- Så har du en helt unik mulighed hos os i CIMT.

CIMT driver, supporterer og udvikler it, telefoni og medico-udstyr for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. Vores hovedopgave er at sikre, at regionen har sundhedsteknologi på internationalt topniveau, og vi er med vores ca. 1.000 ansatte Danmarks største offentlige center for it- og sundhedsteknologi.

Vi har for nyligt udskilt Økonomi som en selvstændig enhed, med direkte reference til CIMT’s direktør, da vi ønsker at give økonomiområdet mere fokus og tyngde i vores organisation.

Økonomienhedens ansvarsområder
Som økonomichef får du en bred opgaveportefølje indenfor økonomi-, kontrakt- og licensstyring samt ledelsesansvar for 25 dedikerede og kompetente medarbejdere, der er organiseret i tre teams: Økonomi-, Jura- og Licensteamet. Hvert team har en dygtig teamkoordinator, der varetager og koordinerer daglig drift og faglig ledelse. Derudover har du det overordnede ansvar for sektionen Informationssikkerhed, som består af en sektionschef og 10 medarbejdere.

Du vil som økonomichef få ansvar for CIMT’s samlede økonomistyring - herunder budgetlægning og opfølgning på drift, løn og projekter. Du får desuden en nøglerolle i forbindelse med vores indspil til politisk niveau, når regionens budget skal udarbejdes.

Du vil også få ansvaret for styring af regionens licensportefølje (herunder compliancemålinger og licensforhandlinger), CIMT’s contract management (herunder yde bistand til CIMT’s chefer ifb. med forhandling i konfliktsager), it-udbud i samarbejde med regionens koncernindkøb og enhedens juridiske rådgivningsbistand omkring it-jura og databehandleraftaler.

Som enhedschef for sektionen Informationssikkerhed får du det overordnede ansvar for udvikling på informationssikkerhedsområdet, hvilket bl.a. indbefatter udformning af politiker og retningslinjer, overordnede risikovurderinger og rådgivning på området.

Om dig som vores nye økonomichef
Vores forventninger til dig som økonomichef er, at du tænker langsigtet og er god til at danne dig et overblik - men samtidig har sans for detaljer. Du agerer roligt og rationelt i en til tider travl hverdag, og du tænker i helheder og ser enhedens optimale bidrag i en stor organisation.

Herudover forventer vi, at du:

  • har dokumenteret ledelseserfaring - og gerne også erfaring med at lede gennem teamledere og sektionschefer
  • kan lede opad og rådgive CIMT’s øverste cheflag i strategiske drøftelser
  • kan samarbejde og interessenthåndtere i en stor organisation
  • har politisk tæft og formår at sætte it-økonomi konstruktivt på dagsordenen i regionen
  • har viden om og interesse for informationssikkerhed

Vi er en organisation i rivende udvikling
Region Hovedstaden er på en omfattende digitaliseringsrejse, hvor CIMT spiller en afgørende rolle i at sikre og understøtte den teknologiske og digitale udvikling i regionen. Derfor har CIMT i januar 2019 igangsat en transformation mod et nyt samlet CIMT, der agerer som en professionel it-organisation og en stærk partner for hospitalerne.

Økonomienheden spiller en vigtig rolle i den transformation, fordi den kræver en skarp prioritering af økonomi og ressourcer og en effektiv styring, planlægning og opfølgning. Du vil som økonomichef derfor også få ansvar for, at økonomienheden yder bistand til ad hoc analyser i CIMT samt til ressourcestyring og KPI-rapportering, der er et af vores strategiske udviklingsområder.

Du kan læse mere om CIMT på regionens hjemmeside på dette link.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Torben Dalgaard på telefon 51 32 33 36 eller sekretariatschef Kim Weber på telefon 23 29 21 19.

Ansættelsesforhold
Stillingen besættes efter gældende aftale for chefer og lønnen forhandles efter kvalifikationer.

Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. august 2020.

Ansøgningsfrist
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via vores online rekrutteringssystem, senest tirsdag den 19. maj kl. 10.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Tirsdag den 19. maj 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 5