Management Praktikant i Transport Transformation Business

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din interesse for strategisk rådgivning, forretningsudvikling og projektledelse i spil, når du hjælper virksomheder fra transportsektoren med at kortlægge deres strategiske udfordringer og muligheder samt med at realisere deres potentiale. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har stærke analytiske kompetencer og interesse indenfor forretningsudvikling og projektledelse. Er du vores nye management praktikant i Transport Transformation Business? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Transport Transformation Busines -afdeling

Som vores nye management praktikant i Transport Transformation Business bliver du en del af et lille team med store opgaver i ind- og udland. Vi beskæftiger os hovedsageligt med forandringsledelse i transportsektoren som i øjeblikket er i en rivende udvikling. Med fokus på din læring og udviklingsønsker vil du som praktikant blive en del af et lille team, i et dynamisk og tværfagligt miljø, hvor du vil samarbejde med yngre og erfarne konsulenter og ingeniører på tværs af Rambølls afdelinger. Du vil blive fagligt udfordret gennem et afvekslende praktikforløb, der vil give dig indgående kendskab til brugbare og anerkendte metoder og værktøjer inden for strategisk rådgivning og projektledelse. Vi har mange opgaver i gang, så du vil komme til at beskæftige dig med mange forskellige projekter. Dette kræver, at du er stand til at holde mange bolde i luften samtidig.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Deltagelse i kundemøder, samt forberedelse og opfølgning på projekter, workshops, undervisning, møder, mv.
  • Research, analyse og formidlingsopgaver, herunder tilbuds- og rapportskrivning bl.a. med fokus på visualisering og formidling af tekniske problemstillinger
  • Strategiudvikling

Opgaverne vil differentiere og være afhængig af afdelingens projekter i praktikperioden. Praktikperioden løber i efteråret med start 1. september 2020 til og med 31. januar 2021 på vores hovedkontor i Ørestad.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Du læser på overbygningen på en relevant videregående uddannelse og er blandt de bedste på din årgang.
  • Den gode kandidat kan komme fra mange uddannelsesretninger, men har gerne beskæftiget sig med elementer af forretningsudvikling, virksomhedsforståelse, forandringsprocesser, teknisk innovation eller projektledelse
  • Du har stærke analytiske kompetencer og gode kommunikationsevner på dansk og engelsk – både mundtligt og skriftlig
  • Du er engageret og nysgerrig i dit arbejde og i stand til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine arbejdsopgaver
  • Du er interesseret i den forretningsmæssige og organisatoriske udvikling af organisationer

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er dedikeret og har mod på at blive udfordret i en travl hverdag og i et tværfagligt miljø, hvor du vil få indblik i alle dele af et projektforløb fra tilbudsskrivning til projekteksekvering, og hvor du vil blive tilknyttet erfarne projektteams. Du vil i høj grad selv drive og facilitere dine egne workstreams, og gennem forløbet vil du få et stærkt indblik i en bred vifte af arbejdsopgaver

Velkommen til vores Transport-division

I Rambøll er vi 3.000 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og eksamenskarakter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 01.05.2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 17
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21