Kontorchef til Design & Digital - 2300

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du en bred og omfattende erfaring med udvikling af digitale services og digital kommunikation? Har du også ledererfaring og er du god til at begå dig i en kompleks organisation og til at samarbejde? Så er her et spændende lederjob i Design & Digital.

Ansvar og arbejdsopgaver
Vi er på jagt efter en kontorchef, der fremsynet og engageret kan stå i spidsen for udviklingen af Skattestyrelsens digitale kommunikation og services til borgere og virksomheder – og for vores arbejde med design og kommunikation på fremmedsprog.

Behovet for digital kommunikation og services er stigende, ligesom kommunikation på engelsk, tysk og andre fremmedsprog er en vigtig forudsætning for, at borgere og virksomheder i endnu højere grad angiver, indberetter og betaler de korrekte skatter og afgifter til tiden. Samtidig arbejder vi professionelt med design og visuel formidling som en central del af vores opgaveløsning.

I Design & Digital vil du være kontorchef for 16 dygtige og engagerede medarbejdere, der er organiseret i tre teams: Digital kommunikation, Grafik og Fremmedsprog.

Deres opgaver er blandt andet:

  • Opdatering, vedligehold og optimering af Skattestyrelsens indhold af skat.dk, også på engelsk og tysk
  • Udvikling af digitale services til skat.dk og optimering af de brugervendte tekster i TastSelv løsningerne
  • Ux-writing ifm. systemudvikling
  • Udvikling af infografikker, design og opsætning af vejledningsmaterialer
  • Opsætning og tilretning af blanketter
  • Oversættelse af breve og materialer til engelsk, tysk og andre sprog


Oveni vil medarbejderne løbende deltage i tværgående udviklingsprojekter. Kontoret spiller en central rolle i arbejdet med at sikre sammenhængende brugerrejser på tværs af Skattestyrelsen, Skatteforvaltningen og de fællesoffentlige kanaler. Enheden løser opgaver sammen med mange enheder i vores organisation, og der vil derfor være en stor berøringsflade til bl.a. Kundecenter, jurister, forretningsudviklere og it-systemejere. Samtidig er der et meget tæt samarbejde med flere kontorer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Vi vægter højt, at du er god til at samarbejde og har fokus på den tværgående sammenhæng i Skattestyrelsens kommunikationsløsninger. Du vil have et tæt samarbejde med kontorchefen for Kampagner & projekter samt chefen for Direkte kommunikation, da mange opgaver på kommunikationsområdet løses i fællesskab. Du og dine medarbejdere derfor vil indgå i tværgående udviklingsprojekter og kommunikationsprojekter. Det er samtidig vigtigt, at du i din ledelse kan yde kvalificeret faglig sparring til medarbejderne, og at du er en god personaleleder.

Du vil blive en del af en ledergruppe med 11 chef-kollegaer og én underdirektør. Du vil referere til underdirektøren for afdelingen Personprocesser.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og solid erfaring med at arbejde både strategisk og operationelt – gerne fra en lignende stilling i det offentlige. Du er en dygtig og ambitiøs leder, der kan motivere og udvikle dine medarbejdere. Du trives i en politisk styret organisation, har stor beslutningskraft og er god til at skabe relationer, ligesom du har erfaring med at indgå i lederteams. Du er en dygtig og effektiv kommunikatør, både i forhold til medarbejdere og chef-kollegaer, og du prioriterer at skabe et åbent og tillidsbaseret arbejdsmiljø. Styring og opfølgning falder dig naturligt, og du kan samarbejde på tværs af organisationen, samt sikre den fornødne koordinering og videndeling i organisationen. Du skal derfor være robust og kunne holde hovedet koldt, også i pressede situationer.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Er proaktiv, opsøgende og samarbejdsorienteret
  • Har indsigt i og massiv erfaring med digitale løsninger, contentstrategisk udvikling og digital kommunikation
  • Har en stor arbejdskapacitet og erfaring med at styre både drift og udviklingsaktiviteter
  • Både kan udvikle og optimere opgaveløsningen og være garant for sikker drift
  • Er en god personaleleder, der interesserer dig for mennesker, og både har fokus på at udvikle den enkelte og samarbejdet i kontoret


Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et kollegialt og fagligt stærkt miljø, der udvikler og udfordrer dig. Vi har høje faglige ambitioner og engagerede medarbejdere. I Person er det vores vision, at arbejdet sker med afsæt i fire værdier, som skal være tydelige i din ledelsespraksis:

  • Vi arbejder med høj faglighed, hvad enten det drejer sig om at sikre de rigtige processer eller produkter
  • Vi er åbne og samarbejder helt naturligt med alle dele af Skatteministeriet. Vi føler en særlig forpligtelse til at pleje og vedligeholde relationer, fordi en bred viden skaber merværdi, øger kvalitet i opgaveløsningen og understøtter en god direktionsbetjening
  • Vi tager ansvar i alt, hvad vi laver, og vi gør gerne en ekstra indsats, når det er nødvendigt
  • Vi har udsyn og har altid øje for hvordan de løsninger, vi skal levere, påvirker vores omverden


Dit nye arbejdssted
Du bliver en del af afdelingen Personprocesser under fagområdet Person i Skattestyrelsen.

Design & Digital er sammen med de to andre kommunikationsenheder Kampagner & Projekter og Direkte kommunikation placeret i afdelingen Personprocesser, under fagområdet Person i Skattestyrelsen.

Kommunikationsområdet i Person er udførende på opgaver på tværs af alle fagområder i Skattestyrelsen og har til formål at bidrage til højere regelefterlevelse hos borgere og virksomheder ved at disse møder en sammenhængende og professionel kommunikation, services og vejledning, der gør det lettere at indberette og betale den rigtige skat til tiden. De enkelte enheder er organiseret omkring faglige specialer, men der vil også være en høj grad af fælles opgaveløsning, hvor kontorchefen for Kampagner & Projekter vil have et koordinerende ansvar for de tværgående opgaver.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning sammen med CV indeholdende dine opnåede resultater, eksamensbeviser og eventuelt yderligere relevant materiale senest den 1. juni 2020 via linket 'Søg stillingen'.

Vi forventer at holde 1. samtaler 8. juni og 2. samtaler 12. juni 2020. Samtaler foregår for tiden via Skype, Teams eller lign. Der vil være et testforløb med personanalyse og logisk test for de kandidater, der går videre i processen. Forventet tiltrædelse pr. 15. august 2020 eller snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underdirektør Karoline Klaksvig på telefon 72 38 86 26.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål, men der vil eventuelt være mulighed for varig ansættelse. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 17
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21