Erfaren leder til strategisk beredskabsarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR har som en af Danmarks største forsyningsvirksomheder lang tradition for beredskabshåndtering. Siden sommeren 2019 har vi arbejdet strategisk på at styrke beredskabsarbejdet i virksomheden yderligere og hæve ambitionsniveauet for vores beredskab. Vores virksomhed vokser, og vores omverden bliver stadig mere kompleks. Begge dele medfører et stigende behov for at håndtere uforudsete hændelser og kriser.

Vi har rigtig godt styr på vores almindelige beredskabsplanlægning i driftsområderne og f.eks. IT og Kommunikation, men vi vil gerne blive endnu bedre til bl.a. at afvikle øvelser og til at implementere den læring og de forbedringsmuligheder, som øvelserne giver os. Samtidig ønsker vi at styrke det tværgående arbejde med beredskab både internt i HOFOR og i samarbejdet med myndigheder og andre interessenter.

Det har været spændende at være med i udviklingen af vores beredskab som strategisk fokusområde, men vi er også klar til at give stafetten videre til en, der kan sikre et fortsat strategisk løft og styrke beredskabsprocessen i hele organisationen. Beredskab består af medarbejdere med forskellige baggrunde, hvilket bl.a. skaber en god dynamik. Jeg er stolt over at se hvordan beredskabsmedarbejderne, ledelsen og hele HOFOR har tacklet og omstillet sig ift. Coronakrisen. Det viser, at det arbejde, vi i beredskabet laver, er vigtigt og bliver taget alvorligt. Det stiller samtidig store krav til beredskabets forsatte udvikling og organisationens forventninger til os, men det er en opgave, som beredskabsenheden har vist, at vi påtager os med stor stolthed.” Per Tenstrand, konstitueret beredskabschef.

Som beredskabschef får du den daglige ledelse af tre beredskabskonsulenter, og du har et tværgående fagligt ledelsesansvar for en række decentrale ressourcer i vores beredskabsorganisering. I beredskabet løfter vi et stort ansvar og mange opgaver.

Du bliver øverste ansvarlig for beredskabsarbejdet i HOFOR, og dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. at:

  • Oversætte strategiske mål til konkrete tiltag med øje for både udvikling og implementering
  • Vurdere og tilpasse beredskabsarbejdet løbende ift. lovgivning, myndighedskrav, forventninger fra ejerkommuner, trusselsbilledet og udviklingen i HOFORs aktiviteter
  • Lede en enhed med tre beredskabskonsulenter herunder sikre medarbejderudvikling, yde faglig støtte og sparring samt hjælp til at prioritere opgaver
  • Sikre en styrket koordineringen på tværs af virksomheden samt sikre, at beredskabsarbejdet opleves som relevant og nærværende af alle medarbejdere
  • Koordinere mellem beredskabsarbejdet og beslægtede indsatser eksempelvis Arbejdsmiljø & Beredskab og Asset Management
  • Deltage i eksterne netværk/erfaringsfora i Danmark og i vores nabolande
  • Sikre diverse rapporteringer, såvel internt som eksternt
  • Sikre løbende udvikling af beredskabets arbejdsprocesser og metoder

Du får rig mulighed for selv at påvirke og udvikle din stilling og beredskabsorganiseringen. HOFOR er i løbende udvikling, og du kan derfor forvente, at der er mulighed for, at stillingen kan blive suppleret med nye opgavefelter over tid.

Du vil arbejde tæt sammen med øverste ledelse, corona-kriseledelsen, Arbejdsmiljø og Asset Management, og du vil referere til områdechefen for Forretningsudvikling.

Erfaren beredskabsleder med gennemslagskraft

Vi forventer, at du har vidtrækkende erfaring med risikoanalyser og en relevant teoretisk baggrund. Du har erfaring med at manøvrere på alle niveauer i organisationer, både strategisk, taktisk og operationelt, og du kan samarbejde med interne direktører og chefer samt eksterne embedsmænd og netværkspartnere. Dit arbejde er en blanding af analytisk arbejde ved skrivebordet og operationel ledelse i marken.

Vi ser gerne, at du har praktisk erfaring med/er certificeret i auditering efter ISO-standarder, f.eks.:

  • 27001 (IT-sikkerhed)
  • 22301 (Forretningskontinuitet)
  • 14001 (Miljøledelse mv.)
  • 22000 (Fødevaresikkerhed)

Vi forventer, at du har ledelseserfaring, da din enhed arbejder tæt sammen med decentrale ressourcer, og det er vigtigt, at du kan samle, koordinere og skabe tillid og godt samarbejde på tværs. Du følger op på resultater og sikrer, at I lever op til interne mål og eksterne krav for beredskabsplanlægning, samt bygger en aktiv læringskultur omkring jeres arbejde.

Du tilbydes en selvstændig rolle, hvor du selv er med til at præge din stilling og den strategiske retning for beredskabet, da vi stadig er i udviklingsfasen. Du er god til at se forbedringer og muligheder og vil være med til at sikre den forsatte udvikling af processer.

Du er god til at kommunikere på skriftlig og mundtlig dansk, både internt i HOFOR og over for offentligheden. Da du vil deltage i netværk på tværs af vores nabolande, forventer vi, at du har basale internationale kompetencer som engelsk og kulturforståelse.

Du trives med at have mange projekter sideløbende og med at have en bred kontaktflade på i og uden for organisationen.

Det er desuden et krav, at du er i besiddelse af gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: Rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas. Med årlige investeringsprojekter i milliardklassen skaber vi udvikling, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne.

Beredskabet har en vigtig rolle i at understøtte forsyningskritiske processer og infrastruktur samt hele organisationen med kompetent og effektiv sparring og konkrete beredskabsplaner og organisatorisk læring. Derfor bliver du en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtigebyer

Klar til at ansøge?
Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Lotte Bøjer på telefon 2795 2172 eller konstitueret beredskabschef Per Tenstrand på telefon 2012 1272.

Ansøgningsfristen er den 11. oktober 2020.

Vi forventer løbende at holder samtaler og besætter stillingen, så snart den rigtige kandidat er fundet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 11. oktober 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21
19. august 2024 22