Projektleder til Spildevand & Skybrudssikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Byerne står over for store udfordringer, bl.a. fordi det regner mere og oftere. I HOFOR har vi allerede gennemført adskillige projekter i København, og i de kommende år bliver der fortsat investeret i at skybrudssikre Hovedstadsområdet og minimere risikoen for oversvømmelser af byerne. Samtidig gennemfører vi mange projekter for at bibeholde en god stand af vores eksisterende kloaknet og omlægge ledninger for at sikre den fortsatte udvikling af byerne.

Projekterne er ofte komplekse og kræver projektledere med teknisk viden og indsigt. Vi søger derfor en projektleder til at hjælpe os med at løfte og løse fremtidens mangfoldige spildevands- og skybrudsprojekter. Vi har flere konkrete spildevandsprojekter, som venter på dig. Når projekterne indenfor 4 – 12 uger går fra analysefasen til designfasen, vil du overtage projektlederrollen. På den måde bliver du hurtigt en del af Danmarks største multiforsyningsvirksomhed, hvor vi hver dag arbejder for og med mennesker, virksomheder og miljøet i København og omegnskommunerne.

”Jeg har arbejdet i HOFOR i et par år nu, og er meget glad for det. Der er gode, sjove kolleger og spændende projekter og opgaver. Det er til tider svære projekter, men det er noget af dét, der gør det sjovt for mig at gå på arbejde. Samtidig ved jeg, at jeg kan få sparring, opbakning eller aflastning hvis der er for store udfordringer til hver en tid. Der er mange fagligt stærke kolleger, som kan bidrage til at gøre projekterne bedre i forhold til udførsel, drift, miljø og økonomi, samspil med borgere mv. Når jeg lykkedes med at skabe det, er det dér, det bliver rigtig sjovt, og jeg kan mærke, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, der gør mig stolt.” Christian Maimann, Projektleder, Projekt- & Byggeledelse.

Udover Christian, får du 23 andre engagerede og dygtige kolleger. Du bliver en del af en sektion med stor alders- og erfaringsmæssig diversitet, som er vores stærke grundlag for daglig sparring og bidrag til projekterne. Kulturen i sektionen er kendetegnet ved, at vi lægger os i selen for at forbedre os med små skridt ad gangen mod vores ambition om at blive byens bedste bygherre, så vi kan bidrage aktivt til HOFORs samlede vision om at skabe bæredygtige byer. Samtidig er vores hverdag kendetegnet ved, at det skal være sjovt at gå på arbejde

Som projektleder får du ansvar for planlægning, eksekvering og overlevering til drift af forskellige spildevands- og skybrudsprojekter i samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du får en central ledelses- og teknisk rolle i projekterne og skal sikre, at de gennemføres til tiden, indenfor aftalt økonomi og i rette kvalitet. Med din profil vil det være naturligt for dig at sparre med dine kolleger om alt lige fra projektledelse til teknik og anlægsmetoder.

For at lykkedes med projekterne skal du:

  • Skabe gode rammer for projekterne ved analytisk planlægning – eksempelvis ved at nedbryde projektet i delspor, fokusområder og konkrete opgaver, som du arbejder struktureret med løsning af
  • Risikostyre på projekter – bl.a. ved at facilitere risikoworkshops, så du har et solidt grundlag for at planlægge dine fokusområder og aktiviteter i projektet sammen med din projektgruppe
  • Rådgive/udfordre/sparre med kolleger, entreprenører og rådgivere på tekniske spørgsmål, metoder og priser ifm. projekterne
  • Løbende identificere og være i kontakt med interessenter og relevante myndigheder
  • Gennem din ledelse og opgaveløsning sikre, at projekterne lever op til HOFORs kravspecifikationer – eksempelvis ved at få en kollega til at kvalitetssikre det tekniske materiale og løsning
  • Lede og motivere dine interne og eksterne projektdeltagere, så du holder en kontinuerlig fremdrift og engagement i projektet
  • Indgå i projektsamarbejder på tværs af vores områder – eksempelvis som projektdeltager i analysearbejder i samarbejde med vores kollegaer fra Plan

Projektleder med ro i maven og ben i næsen

Vi forventer, at du har minimum 5 års relevant erfaring fra en forsynings-, rådgiver- og/eller entreprenørvirksomhed indenfor forsyningsbranchen, og at du er vant til at styre kontrakter, økonomi, tidsplaner og lede samarbejder. Herudover skal du have en teknisk viden og indsigt på spildevandsområdet.

Derudover kan den rette kandidat nikke genkendende til:

  • Du har erfaring med planlægning eller udførelse af spildevandstekniske anlæg i byområder
  • Du ved, hvad du ikke ved, og spørger derfor aktivt om hjælp/sparring hos dine kolleger, så vi kan hjælpe hinanden
  • Du forstår vigtigheden af klar kommunikation i øjenhøjde til alle interessenter som grundlag for et godt samarbejde
  • Du kan skabe gode tillidsbaserede relationer, og er i stand til at motivere dine omgivelser til at samarbejde med dig
  • Du har god tæft for at styre og løbende følge op på økonomi, leverandører mv. på projekter

Da en del af jobbet vil få dig op af kontorstolen og ud på byggepladserne, er det et krav, at du har kørekort til personbil (kategori B).

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i hovedstadsområdet. Det vil sige, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sune Flyger Larsen, sektionsleder for Spildevand & Skybrud, på telefon 2795 4680.

Ansøgningsfristen er den 15. september 2021.

Vi forventer at afholde samtaler løbende fra uge 36. Vi har brug for dig senest fra 1. november.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 21
1. juli 2024 22
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 19
24. juni 2024 19
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 19
20. juni 2024 18
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 17
16. juni 2024 22
15. juni 2024 25
14. juni 2024 26
13. juni 2024 24
12. juni 2024 24
11. juni 2024 22
10. juni 2024 24
9. juni 2024 25
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 25
5. juni 2024 25
4. juni 2024 25
3. juni 2024 25
2. juni 2024 23