Studentermedhjælper hos [xxxxx] Management Consulting, Social & Economic Impacts

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København S

Bring din teoretiske og metodiske viden i spil og vær med til at skabe fremtidens løsninger indenfor de brede velfærdsområder som studentermedhjælper i Social & Economic Impacts. For at være en succesfuld student er det afgørende, at du har lysten til at afprøve konsulentrollen og udvide dine kompetencer inden for blandt andet planlægning, gennemførelse og formidling af dybdegående evalueringer og analyser samt implementering af forandringer. Er du vores nye student? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores afdeling Social & Economic Impacts

Som vores nye student bliver du en del af Social & Economic Impacts, som leverer ydelser, der løfter beslutningsprocesser, kvalitet og effektivitet i den offentlige sektor. Her anses viden som en katalysator for forandring og bæredygtighed som et gennemgående element. Vores vision er klar: “with evidence-based policy design, implementation and evaluation we assist clients in creating outcomes hereby realising the highest social and economic impacts in society”. I afdelingen er vi ca. 65 medarbejdere, inkl. praktikanter og studentermedhjælpere, og du vil indgå i et eller flere teams i det daglige arbejde.

Som student bliver dine vigtigste opgaver og ansvarsområder en eller flere af nedenstående:

  • Desk research på eksisterende viden forud for dataindsamling

  • Planlægning og bistand i forbindelse med dataindsamling (fx interview og observation eller design, opsætning og gennemførelse af surveys)

  • Databehandling og datarens af register og/eller surveydata

  • Statistiske analyser samt excel-modeller

  • Kodning og strukturering af kvalitative data

  • Kvalitative og deskriptive analyser

  • Afrapportering og formidling af analyseresultater i forskellige formater (fx rapporter, inspirationskataloget og oplæg)


Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi forventer, at dit udgangspunkt er:

  • At du studerer på det sidste år af din bachelor eller er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse (fx statskundskab, sociologi, folkesundhedsvidenskab, uddannelsesvidenskab, psykologi, eller lignende)

  • At du har stærke analytiske evner samt erfaring med kvantitative og/eller kvalitative metoder

  • At du er kommunikativ dygtig og kan skrive og tale korrekt på både dansk og engelsk

  • At du brænder for at gøre en forskel og kan se dig selv gøre karriere indenfor konsulentbranchen

  • At du er selvstændig i din opgaveløsning, har tillid til egne evner og kan være proaktiv.

  • At du har kendskab til Excel og gerne statistiske software programmer (STATA, SAS eller SPSS)


Derudover skal du kunne lide at arbejde i højt tempo og med mange forskelligartede arbejdsopgaver.

Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi vægt på både personlighed, faglige resultater, erfaringer samt din motivation for at søge stillingen.

Hvis du har, hvad der skal til, er der efter endt uddannelse endvidere mulighed for en efterfølgende fastansættelse – mange af vores nuværende konsulenter startede deres karriere som enten praktikant eller studentermedhjælper.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 600 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Sådan ansøger du

Deadline: 08.10.2021. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning, karakterudskrift og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

Vi forventer at holde samtaler i uge 41. Opstart vil være fra medio oktober eller hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ditte Søegaard Nielsen på [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 28
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 21
1. juli 2024 22
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 19
24. juni 2024 19
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 19
20. juni 2024 18
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 17
16. juni 2024 22
15. juni 2024 25
14. juni 2024 26
13. juni 2024 24
12. juni 2024 24
11. juni 2024 22
10. juni 2024 24
9. juni 2024 25
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 25
5. juni 2024 25