Analysechef til Ankestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vil du spille en vigtig rolle i, at beslutninger på det velfærdspolitiske område bliver truffet på et oplyst grundlag? Kan du sætte retning og rammer for effektivt og effektfuldt analysearbejde? Og kan du inspirere til og sikre udvikling i arbejdsgange og resultater?

I Ankestyrelsen afgør vi borgernes sager. De handler blandt andet om børn og familier, pension, beskæftigelse, arbejdsskader og støtte til ældre, enlige og personer med handicap. Afgørelserne har stor betydning for mange menneskers liv.

Vi har også en vigtig opgave i at skabe og formidle viden på vores sagsområder og at bidrage til en oplyst politikudvikling og praksis tæt på borgernes liv. En stor del af den opgave ligger i vores Center for Læring og Analyse. Her gennemfører vi en bred vifte af undersøgelser på social-, integrations- og beskæftigelsesområdet – i tæt samarbejde med de juridiske fagkontorer i Ankestyrelsen. I nogle af vores seneste undersøgelser har vi set på stigning i anbringelser uden samtykke til børn med handicap, kommunernes registreringspraksis i forbindelse med børn med handicap og fravær i danskundervisning.

Kan du lede en specialiseret samfundsvidenskabelig analyseenhed?

Som chef for analyseenheden i Center for Læring og Analyse får du ansvar for enhedens samlede opgaveløsning og resultatskabelse. Ledelsesopgaven favner således både den faglige, strategiske og drifts- og personalemæssige ledelse.

Du bliver garant for enhedens resultatskabelse, og det bliver din opgave at sikre, at enhedens ressourcer og medarbejdernes kompetencer bliver anvendt bedst muligt samt at sikre kompetenceudvikling og godt arbejdsmiljø for enhedens 14 medarbejdere. Medarbejderne har forskellige uddannelsesbaggrunde – blandt andet inden for sociologi, antropologi, socialt arbejde, statskundskab, jura og offentlig administration – med det til fælles, at de er samfundsvidenskabelige fagspecialister inden for både kvalitative og kvantitative metoder, og at de sætter en ære i at samarbejde og lære af hinandens fagligheder.

Du kommer til at stå i spidsen for kvalitetssikring og udvikling gennem blandt andet videndeling i enheden og på tværs i organisation og gennem dit helhedsblik på opdragsgivernes behov og forventninger. Endelig skal du realisere Ankestyrelsens strategi gennem enhedens opgaveløsning, herunder sikre et fortsat stærkere samarbejde med offentlige myndigheder og andre interessenter og understøtte kvaliteten i deres arbejde gennem kvalificerede undersøgelser og ny viden.

Du vil referere til vicedirektør for Fællesfunktioner, Trine Hede, og indgå i afdelingens chefgruppe, der består af kontorcheferne for Ledelse & Økonomi, Administrationen, Digitalisering, HR og Læring & Analyse. Som chef for analyseenheden vil du have et særligt tæt samarbejde med chefen for centrets anden enhed, Læring, omkring centrets samlede ressourcer og ydelser.<br
Om dig

Vi lægger særlig vægt på, at du:

  • har ledelseserfaring, herunder med ledelse af specialiserede og fagligt stærke medarbejdere
  • har erfaring med driftsledelse og effektiv koordinering af i høj grad projektbaseret arbejde
  • har erfaring med samarbejde med ministerier og andre myndigheder og har et godt kendskab til vilkårene og logikkerne inden for offentligt myndighedsarbejde
  • er optaget af faglig kvalitet og af det fortsatte arbejde med at løfte kvaliteten i enhedens opgaveløsning
  • er en inspirerende og motiverende leder med en inddragende ledelsesstil - du giver tydelig feedback og har fokus på at skabe en effektiv og attraktiv arbejdsplads
  • har helhedssyn og skaber gode rammer for samarbejde og videndeling
  • har stærke kommunikative evner, et veludviklet blik for omverdenens forventninger, og du prioriterer netværk og relationsskabelse til styrelsens samarbejdspartnere højt.

Vil du vide mere?

Kontakt vicedirektør, Trine Hede, på 40 50 88 67 / [email protected].

På vores hjemmeside, www.ast.dk, kan du læse mere om vores opgaver, strategi og organisation.

Det praktiske

Vi skal have din ansøgning senest den 21. februar 2021. Søg stillingen via linket her på siden.

Ansættelse sker som kontorchef med indplacering i lønramme 37 (løngruppe 1). Ansættelsen forventes at ske på åremålsvilkår.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Teglholmsgade 3 i København.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København SV
  • Søndag den 21. februar 2021

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København SV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2