Enhedschef der vil bidrage til at løfte statens slotte sikkert ind i fremtiden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Center for Slotte og Haver arbejder på at bevare og udvikle kulturarven til glæde for nuværende og kommende generationer, og det gør vi sammen i en kombination af stærke fagligheder. Hvis du har gode ledelsesevner og lyst til at løfte kulturarven sikkert ind i fremtiden, så læs videre her.

Vi søger en profil, der kan holde fast i en strategisk udvikling af den samlede opgaveportefølje, som har erfaring med at drive processer inden for byggeri og bygningsdrift fra ide til implementering, og som formår at skabe resultater.

Hvis det er dig, så læs videre her.

Om jobbet
Center for Slotte og Haver varetager opgaver indenfor drift, vedligehold, genopretning og udvikling af de i alt 33 slotte og haveanlæg som Slots- og Kulturstyrelsen har ansvar for.

Du vil få ansvaret for centerets enhed for byggeri og teknik, hvor du vil få den direkte ledelse af i alt ca. 15 medarbejdere, der alle arbejder med vores bygningsvedligehold og teknik, samt en mindre, specialiseret enhed der sikrer bevaring af vore ruiner. Vi har større strategiske indsatser på både bygnings- og teknikområdet, som du vil blive en vigtig bidragsyder til at komme i mål med.

Centeret ledes kollektivt af tre chefer med ansvar for hhv. haver, byggeri og teknik, og ejendomsudvikling og ejendomsadministration. Centret udgøres af i alt ca. 60 medarbejdere som er arkitekter, teknikere, gartnere, landskabsarkitekter, ejendomsudviklere og administratorer. Medarbejdergruppen er karakteriseret ved høj faglighed og selvstændig opgavevaretagelse. Omgangstonen er uformel, og der er godt samarbejde og stærkt engagement. Det er en forudsætning for at løse centerets opgaver, at der er tæt samarbejde med de andre fagligheder. Det forventes derfor, at du formår at få dine medarbejdere til at bidrage til det tværfaglige arbejdsfællesskab.

Om dig
Du har en profil som er sammensat af flere ting; ledelseserfaring og kompetencer indenfor, og erfaring med, planlægning og gennemførelse af bygningsdrift og -vedligehold. Det er ydermere en fordel, hvis du har erfaring med fredede og/eller bevaringsværdige bygninger, dog ikke et krav.

Slots- og Kulturstyrelsen agerer i et felt med mange slags interessenter. Det kan være såvel borgere, der benytter parkerne såvel som særlige brugere og lejere af bygninger, kommunale aktører og fonde, der støtter styrelsens projekter. Du skal kunne forstå at agere i en kontekst, hvor brugere og borgeres behov skal gå op med effektiv og god forvaltning samt kulturbevaring.

Løbende effektivisering er et vilkår, som styrelsen må agere aktivt i forhold til og derfor skal du være god til at styre og prioritere opgaver og midler ligesom en solid økonomi- og budgetforståelse er en forudsætning for at lykkes i jobbet.

Vi vægter personligt engagement og faglighed, udvikling af såvel organisation som medarbejdere højt og det er vigtigt at du bidrager til at opretholde og styrke disse kvaliteter i din ledelse.

Vi forestiller os, at du er arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.

Herudover forventer vi, at du kan se dig selv i følgende punkter:

  • Er udviklingsorienteret og har et tværfagligt fokus
  • Har et indgående kendskab til ejendomsdrift og driftsoptimering
  • Har erfaring med planlægning og økonomistyring
  • Sætter høje standarder for det faglige niveau og har en involverende ledelsesstil
  • Har skarpe strategiske og analytiske kompetencer
  • Har god IT-forståelse og ser effektiviseringspotentialet i digitalisering.

Du har gode samarbejdsevner og vil trives med det tætte ledelsessamarbejde i centrets ledelsesteam.

Stillingen refererer til vicedirektør Gerti Axelsen.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen vil blive besat på åremål og på vilkår i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er placeret i løngruppe 1. Forventet tiltrædelse 1. august 2020 eller snarest derefter.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

Information og ansøgning
Du kan læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen på www.slks.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Jesper Hermansen på tlf. 40 38 60 85 / [email protected] eller vicedirektør Gerti Axelsen på tlf. 21 84 25 35/[email protected]

Ansøgning sendes via Slots- og Kulturstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest den 1. maj 2020. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag.

På grund af situationen vedr. COVID-19 tilrettelægges ansættelsesproceduren nærmere når arbejdet genoptages på normale vilkår.

Der kan blive tale om test i forbindelse med ansættelsesforløbet.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Fredag den 01. maj 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0