Kontorchef til arbejdet med vurderingssager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Brænder du for at sikre borgernes retssikkerhed på skatteområdet? Trives du i en central position i en offentlig organisation og formår du at indgå i et dynamisk samspil med andre? Kan du lede vores dygtige og specialiserede medarbejdere med stor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn? Så er du den kontorchef, vi søger til vores 2. kontor i København.

Skatteankestyrelsen skal sikre en kompetent og uafhængig klagebehandling på skatteområdet til rette tid. Med et insisterende fokus på fremdrift og kvalitet i kerneopgaven arbejder vi på at styrke tilliden til skattesystemet. Vi er optaget af at sikre et godt samarbejde med vores interessenter, herunder ankenævnene og Landsskatteretten, som er de klagemyndigheder, vi forbereder sager til.

Som kontorchef for 2. kontor kommer du til at stå i spidsen for den juridiske sagsbehandling som udføres af fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Kontoret er et vurderingskontor, som behandler klager over Skatteforvaltningens afgørelser på ejendomsvurderingsområdet. I en periode frem mod at det nye ejendomsvurderingssystem er på plads, behandler kontoret desuden klager vedrørende subjektiv skattepligt samt visse selskabsbeskatningssager. Kontoret har ansvaret for sikre, at klagemyndighederne har det rigtige grundlag at træffe afgørelse på.

Kontoret har siden 2015 med stor succes arbejdet tæt sammen med et søsterkontor på samme adresse. Det betyder, at de to kontorers medarbejdere er fordelt på faglige teams på tværs af kontorerne, hvor de to kontorchefer udøver fælles daglig driftsledelse.

Du skal som kontorchef for 2. kontor være indstillet på at fortsætte denne delte driftsledelse, som har givet rigtigt gode resultater både i forhold til at sikre en effektiv og kompetent opgaveløsning og i forhold til medarbejdertrivslen.

Da vurderingsopgaven løses flere steder i landet, har kontoret også et tæt samarbejde med styrelsens øvrige kontorer. Du skal derfor kunne motivere til et godt samarbejde på tværs af organisationen. Vi arbejder målrettet med at udvikle vores organisation, så klagerne kan få afgjort deres sager i rette tid og med rette kvalitet. Det skal du via din ledelse være med til at understøtte og sikre ved at tage ansvar, sætte retning og vise klar styring i forhold til samarbejdet, den faglige ensartede kvalitet i opgaveløsningen samt prioriteringen af medarbejderressourcerne.

Din profil
Du har en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau, fx cand.jur., cand.merc.jur. eller anden tilsvarende højere videregående uddannelse. Du har interesse for og gerne indsigt i skatteområdet, herunder forvaltningsret, skatteforvaltningsret og skatteret. Du har lyst til at indgå i og bidrage til et velfungerende ledelsesteam både på lokationen på Strandboulevarden i København og i Skatteankestyrelsen som helhed. Vi ser gerne, at du har ledelseserfaring.

Derudover forventer vi, at du:

  • kan holde fokus og sikre fremdrift af juridisk sagsbehandling
  • kan tænke i helheder og agere proaktivt, når din ledelsesopgave kræver det
  • har en tilgang til personaleledelse, der fokuserer på resultatskabelse, motivation, udvikling og arbejdsglæde
  • har lyst til – og gerne erfaring med – procesoptimering og forandringsledelse.

Dine kendetegn er i øvrigt, at du har en naturlig og positiv autoritet. Du arbejder struktureret, med stor fleksibilitet og høj arbejdskapacitet. Du har stærke kommunikations- og samarbejdsevner, og du formår på dynamisk vis at bruge dem til at sikre sammenhæng på tværs. Du er en rollemodel både fagligt og menneskeligt.

Om Skatteankestyrelsen
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest fredag den 8. oktober 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef for Vurderingsafdelingen, Pernille Møller Tronborg, på telefonnummer 33 76 08 86.

Samtalerne forventes afholdt ultimo oktober. Der anvendes test i forbindelse med samtalerne.

Vi forventer tiltrædelse pr. 1. december 2021 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1 svarende til lønramme 37. Stillingen kan eventuelt besættes på åremål.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet Strandboulevarden 89-91 2100 København Ø.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk

tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Fredag den 08. oktober 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2