[xxxxx] søger teamleder, der kan stille skarpt på den virksomhedsrettede beskæftigelsesindsats

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være med til at skabe job på lige vilkår for alle via engageret og professionelt samarbejde med borgere og virksomheder?
Er du faglig dygtig og resultatorienteret samtidig med, at du allerede er, eller drømmer om at blive teamleder? Så er det måske dig, vi søger til Center for Job på særlige vilkår.


Vores nuværende teamleder har fået en større lederstilling, og vi søger derfor en målrettet og faglig kompetent teamleder, der kan understøtte vores ambitiøse beskæftigelsesindsats.

Centrets arbejdsområder tager udgangspunkt i et velfungerende samarbejde med alle typer af virksomheder. Centrets virksomhedskonsulenter sikrer arbejdsmarkedsafdelingens understøttende og virksomhedsrettede indsats ved at opsøge åbninger i virksomheder for de borgere, der har behov for en støttet indsats for at deltage på arbejdsmarkedet. Desuden står centret for den beskæftigelsesrettede myndighedsindsats på fleksjob- og handicapområdet samt for rådgivning af familiesammenførte til danske statsborgere.
Arbejdsmarkedsafdelingen har et stort fokus på, at indsatserne er effektfulde, og det forventes, at du som leder arbejder resultatorienteret. Vi tror på, at den bedste indsats for borgerne sker i tæt samarbejde med virksomhederne, og omdrejningspunktet for alle indsatser er arbejdsmarkedets efterspørgsel. Desuden tager vi udgangspunkt i, at opkvalificering skal føre til ordinære timer og job.
Det er endvidere vigtigt for os, at de forskellige indsatser sker i en god og konstruktiv dialog med borgere og virksomheder.

Center for Job på særlige vilkår er organisatorisk forankret i Frederiksberg Kommunes Arbejdsmarkedsafdeling, som består af 11 centre, der tilsammen udgør en bred vifte af forskellige beskæftigelsesfaglige indsatser. Centrene samarbejder forpligtende på tværs for at opnå afdelingens mål og tilbyde borgere og virksomheder en optimal indsats.
Som teamleder refererer du til centerlederen, som også har ansvaret for Center for Integration.

Som teamleder i Center for Job på særlige vilkår får du ansvar for:
  • den daglige drift og faglige ledelse, hvor du skal give faglig sparring og sikre kvalitet i indsatsen
  • at holde et skarpt blik på at servicere og udvikle nye samarbejder med virksomheder
  • at sikre korrekt sagsbehandling på myndighedsområderne
  • at udvikle og implementere nye arbejdsgange og retningslinjer
  • at understøtte arbejdet med at implementere resultatbaseret styring ud i yderste led
  • at være med til at opstille og arbejde efter effektmål for indsatsen og implementere evidensbaserede virkningsfulde indsatser


Vi søger en teamleder med:
  • erfaring fra en politisk styret organisation, gerne fra en anden kommune
  • solidt kendskab til fagområdet, dvs. indgående kendskab til arbejdsmarkedet og virksomhedssamarbejde samt Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats
  • erfaring med personaleledelse, projektledelse eller teamkoordination
  • gode samarbejdsevner og interesse for nye løsninger
  • overblik og en systematisk tilgang til opgaverne
  • høj grad af selvstændighed og fleksibilitet
  • lyst til at udvikle indsatsen


Vi tilbyder:
Frederiksberg Kommune er en arbejdsplads med et højt fagligt niveau og et godt arbejdsmiljø. Teamlederstillingen i Center for Job på særlige vilkår giver dig gode muligheder for at udvikle og præge stillingen, som indebærer, at du:
  • i samarbejde med centerlederen skal lede 20 engagerede og dygtige medarbejdere
  • får mulighed for at være med til at videreudvikle et område præget af ambitioner og høj faglighed
  • bliver en del af afdelingens velfungerende teamledernetværk, hvor du kan videndele og sparre med de øvrige teamledere
  • bliver en del af en afdeling, hvor vi har en uhøjtidelig og forpligtende tilgang til at samarbejde med hinanden og løbende indgår i afdelingens tværgående ledelses- og beskæftigelsesfaglige udviklingsinitiativer
  • tilbydes uddannelse samt mulighed for supervision

For yderligere information om organisering, opgave og indsats, kan du læse mere her.

Vil du vide mere om Frederiksberg Kommune generelt se www.frederiksberg.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst på området. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning, og vi vægter, at der er en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.
Såfremt du har ultimative lønkrav og gerne vil vide om vi vil kunne imødekomme dette, er du velkommen til at kontakte Centerleder Linda Øvig Bjerg for nærmere information om lønniveau.

Arbejdsmarkedsafdelingen i Frederiksberg Kommune har røgfri arbejdsdag

Hvis du vil vide mere
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Linda Øvig Bjerg på tlf.: 2898 3811 eller på e-mail: [email protected]

Ansøgningsfrist og -proces
Ansøgningsfristen er mandag d. 16. august 2021 kl. 12:00.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 34. Tiltrædelse snarest muligt og senest d. 1. oktober 2021.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 231
4. juli 2024 221
3. juli 2024 212
2. juli 2024 209
1. juli 2024 203
30. juni 2024 204
29. juni 2024 207
28. juni 2024 205
27. juni 2024 200
26. juni 2024 202
25. juni 2024 208
24. juni 2024 212
23. juni 2024 212
22. juni 2024 217
21. juni 2024 219
20. juni 2024 215
19. juni 2024 213
18. juni 2024 211
17. juni 2024 209
16. juni 2024 223
15. juni 2024 231
14. juni 2024 236
13. juni 2024 234
12. juni 2024 227
11. juni 2024 223
10. juni 2024 225
9. juni 2024 230
8. juni 2024 229
7. juni 2024 232
6. juni 2024 235
5. juni 2024 240

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer