Afdelingschef søges til FGU Midt- og Østsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Afdelingschef søges

FGU Midt- og Østsjælland søger en ny afdelingschef, som både skal varetage ledelsen af én af vores afdelinger samt have det ledelsesmæssige ansvar for flere tværgående indsatsområder. Den 1. august 2019 åbner vi dørene for vores nye uddannelsesinstitution, og vi søger en chef, der kan indgå i ledelsesgruppen og sikre kvalitet og udvikling af vores mange uddannelsestilbud, hvortil særligt den produktionsrettede (PGU) og den erhvervsrettede (EGU) er relevant.

Kvalifikationer og kompetencer

Det er vigtigt for os, har du har erfaring med ledelse og organisatorisk udviklingsarbejde i selvejede institutioner. Som erfaren leder har du arbejdet med strategisk organisationsudvikling på flere niveauer, og du er vant til at begå dig i en stor uddannelsesinstitution med det ledelsesrum og ansvar, som hører dertil. Lige så vigtigt er erfaringen med at lede din egen afdeling med selvstændigt budgetansvar og en stor indsigt i økonomisk styring af selvejede institutioner. Som ideel ansøger vil du have erfaring med at træffe beslutninger i en travl hverdag, og du er også vant til personaleledelse af flere professioner samt ledelse af teams.

I chefgruppen vil du især bidrage med erfaring om ledelse af praksisnær og helhedsorienteret pædagogik og didaktik, som det f.eks. tager sig ud på produktionsskoler eller erhvervsskoler. Du er således fortrolig med den særlige værkstedsundervisning, som kommer til at præge vores kommende PGU-spor, og du har gennemført flere pædagogiske udviklingsprojekter, som har haft en dokumenteret effekt på elevgruppens læring og fastholdelse. Du besidder følgelig en stor forståelse for vores målgruppe, og du har tilsvarende en stor erfaring med at lede faglærere og sikre kvalitet og vidensdeling på tværs af fagområder.

Din indsigt i målgruppen kommer ydermere til udtryk i din erfaring med EGU. Du har et indgående kendskab til de ledelsesmæssige opgaver, der knytter sig til uddannelsen, og du har resultater med i bagagen, som du kan trække på, idet du medvirker til en målrettet strategi for at skabe vækst på EGU-uddannelsen og samtidig sikre et stigende højt kvalitetsniveau. Samtidig har du en stor viden om praktikpladser og lovgivningen, som knytter sig til uddannelsen, og du har stor erfaring med at skabe netværk og forbindelser til institutionelle og kommunale samarbejdspartnere. Du karakteriseres følgelig ved at have politisk tæft.

For begge uddannelsesspor gælder det, at du er visionær. Vi søger en chef, der er kreativ, og som tør tage initiativer til at skabe nye uddannelser. FGU Midt- og Østsjælland er en ny uddannelsesinstitution, og sammen skal vi skabe noget helt nyt, som de unge ikke har oplevet før. Det skal du kunne bidrage til, og du skal kunne realisere ideerne og være stærk på forandringsledelse, så vi altid kommer i mål med vores vedtagne indsatsområder.

Personlige kompetencer

Vi ønsker en chef, som er tillidsvækkende, og som kan etablere gode kontakter og relationer både internt på skolen og i relevante eksterne miljøer. Det er vigtigt, at vores kommende leder er nærværende, tydelig og empatisk. At medarbejderne inddrages med en sand interesse, og at vores chef sætter pris på medarbejdernes viden og ekspertise. Frem for alt ønsker vi en leder, der motiveres at skabe gode uddannelser, og som formår at inspirere og lede autentisk.

Uddannelse

Vi forestiller os, at ansøgeren har en relevant videregående uddannelse og evt. en efteruddannelse i ledelse.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en unik mulighed for at sætte et afgørende præg på en helt ny uddannelsesform i Danmark. Hos os er der gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og i ledelsesgruppen værdsætter vi et loyalt og tillidsfuldt samarbejde, hvor der er uhøjtidelig stemning og konstant opbakning.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales med relevant faglig organisation og på basis af baggrund og erfaring.

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 25. juni, og vi indkalder efterfølgende til samtaler. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.

Din ansøgning skal sendes på mail med vedhæftning af CV og eksamenspapirer til vores mailadresse: [email protected]

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Tommy Sylvest på mail: [email protected] og telefon: 23346817

FGU Midt- og Østsjælland opfatter forskellighed som en styrke og opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

FGU Midt- og Østsjælland er en uddannelsesinstitution med skoler i Køge, Ringsted og Faxe, og vores formål er at løfte uddannelsesniveauet i kommunerne Køge, Ringsted, Faxe, Stevns og Sorø for alle under 25 år. Vi forventer 480 årslever og 70 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Køge
  • Tirsdag den 25. juni 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Teamleder til Anvendelse & Arbejdsgange i Koncern ...

    Er du god til at drive forandringer og lede mennesker, der driver forandringer? Vil du stå i spidsen for et team, som brænder for at bidrage til optimering og implementering af digitale løsninger? .
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Køge over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 6