Kontorchef til nyoprettet enhed for klima og grøn omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Vil du være med til at drive søfartens klimaindsats både nationalt og internationalt og bistå skibsfarten med den grønne omstilling? Så er du måske vores nye kontorchef for klima og grøn omstilling.

Om jobbet

Du får ansvaret for den nyoprettede enhed for klima og grøn omstilling. Den nye enhed vil arbejde med klima og grøn omstilling både nationalt og internationalt. Du vil sammen med et engageret team blandt andet stå for klimaforhandlinger i den internationale maritime organisation og arbejdet med søfartsrelaterede klimatiltag i EU-regi.

Enheden har desuden ansvaret for at drive det danske engagement i det globale offentlige-private partnerskab ”zero-emission shipping mission”, ligesom sekretariatsledelsen for shipping missionen er forankret i enheden. Enheden har desuden ansvaret for arbejdet med den nationalt orienteret maritime klimaindsats og grønne omstilling, hvilket blandt andet indebærer analyse, politikformulering, ministerbetjening og meget andet. Deltagelse i internationale møder og udvikling af netværk i forhold til erhvervet og andre ministerier vil være en væsentlig del af arbejdet.

Enheden består af 8-9 medarbejdere, som du får ledelsesansvaret for. Det er højt kvalificerede medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Din opgave bliver at sørge for solid faglig ledelse samt løbende motivere og udvikle medarbejderne. Du bliver en del af styrelsens ledergruppe og vil referere til en af styrelsens vicedirektører.

Om dig

Du har en stærk faglig profil kombineret med solid erfaring inden for erhvervs- eller klimapolitik og løsning af policy opgaver, herunder ministerbetjening. Du har desuden en samfundsvidenskabelig uddannelse som eksempelvis cand. scient. pol.

Du har gode lederforudsætninger og er god til at motivere dine medarbejdere og til at tage del i fælles ledelsesopgaver. Samarbejde falder dig naturligt, og du kan skabe gode relationer, også i international sammenhæng. Din ledelsesstil er delegerende, anerkendende og målrettet i forhold til den enkelte medarbejder.

Du er stærkt analytisk funderet og kan sætte kursen på komplekse sager. Du behersker engelsk som arbejdssprog på forhandlingsniveau. Du har stærke formidlings- og kommunikationsevner både på skrift og i tale. Du skal befinde dig godt med stramme deadlines og høje krav om faglighed og kvalitetssikring.

Om Søfartsstyrelsen

I Søfartsstyrelsen arbejder vi for, at Danmark fortsat udvikler sig som en førende søfartsnation, der sætter retning for fremtidens kvalitetsskibsfart. Hos os bliver du en del af Det Blå Danmark.

Vi er en moderne arbejdsplads, med et stærkt kollegialt fællesskab og vi lægger vægt på god ledelse og trivsel.

At være kontorchef i Søfartsstyrelsen betyder, at du er ansvarlig for at omsætte strategi til handling for dit fagområde. Du skal i et tæt samarbejde med kolleger bidrage til styrelsens samlede indsats på det maritime område. Vi forventer og understøtter, at du arbejder med udviklingen af dine ledelsesmæssige kompetencer.

Om ansættelsen

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Ansættelsen sker i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten i løngruppe 1.

Stillingen besættes på åremål. Dit tjenestested bliver Søfartsstyrelsens hovedkontor i Korsør.

Vil du vide mere?

Du kan få flere informationer om stillingen ved at kontakte vicedirektør Rikke Wetter Olufsen på telefon 91376337. For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-partner Kristine Castenschiold på telefon 91337022. Du kan også læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.sfs.dk.

Har du lyst til at søge?

Så klik på ”Søg stilling” knappen nederst i annoncen, eller søg via vores hjemmeside: http://jobisoefartsstyrelsen.dk/#job

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest onsdag den 4. august 2021.

1. samtaler forventes afholdt i begyndelsen af uge 32 og 2. samtaler forventes afholdt i uge 33. Der kan forventes anvendt faglige og personlige tests i rekrutteringsprocessen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Korsør
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

  • SOUSCHEF

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Japanvej 15 DK-4200 Slagelse Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Afdelingsleder for sygeplejen i [xxxxx]

    Om jobbet Brænder du for ledelse og ønsker du en attraktiv lederstilling – så grib chancen nu! Vores afdelingsleder er blevet vores nye chef i Hjemmeplejen, Sygeplejen og Døgnrehabilitering .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Korsørvej i Slagelse I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Souschef med Udviklingsfunktion til Afsnit for Hor...

    Souschef med klinisk udviklingssygeplejerskefunktion til Afsnit for Hormon- og Hjertesygdom, Slagelse Sygehus. I afsnit for Hormon- og Hjertesygdom søger vi en Souschef med klinisk udviklingssy..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Korsør over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1