Uddannelsesleder til HF-kostafdeling i Nr. Nissum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Uddannelsesleder til HF–kostafdeling i Nr. Nissum
Traditionsrig HF-afdeling med nystartet kostafdeling søger pr. 1. november en visionær og erfaren uddannelsesleder.

Opgaverne som uddannelsesleder for HF er mangeartede og spænder fra visions- og strategiarbejde til samtaler med forældre og kommende elever, over kvalitetsarbejde og studieture.

I de kommende år bliver det en væsentlig opgave at udvikle kostafdelingen og tilbud i tilknytning hertil, som først reelt er opstartet pr. 1. august 2020. Desuden vil små ungdomsårgange presse ungdomsuddannelserne, så kvaliteten i undervisning og udviklingen af det særligt tilrettelagte forløb for ordblinde bliver et af de vigtige fokuspunkter.

Alsidig ledelsesopgave med gode udviklingsmuligheder
Som leder af HF-afdelingen, skal du i samarbejde med uddannelsesledelsen for læreruddannelsen sikre relevant fagligog fagdidaktisk ledelse. Du får budget- og personaleansvar for en gruppe medarbejdere, og bliver ansvarlig for udvikling af uddannelsens fagområder.
Et særkende for undervisere ved både Læreruddannelsen og HF i Nr. Nissum er, at de varetager opgaver på begge uddannelser. Du skal således kunne samarbejde om dette med underviserne og Uddannelseslederen for læreruddannelsen.
Med afsæt i visionen for uddannelsesområdet skal du oversætte de strategiske indsatser og sikre en meningsskabende ramme, som medarbejderne kan agere i. Med andre ord en spændende og alsidig ledelsesopgave med mange perspektiver og samarbejdsflader.

Samarbejde på tværs
Du vil som uddannelsesleder indgå i et tæt samarbejde med uddannelseslederen for læreruddannelsen i Nr. Nissum, samt med den pædagogiske leder for HF. Du skal have blik for den samlede arbejdsplads der udgøres af HF og læreruddannelse. Du kommer til at indgå i både det lokale ledelsesteam og i ledelsesteamet for læreruddannelsen & HF i VIA. Stillingen er med reference til uddannelsesdekanen. Ud over de mange samarbejdsflader i VIA vil du også skulle varetage samarbejde med HF-uddannelserne lokalt, regionalt og nationalt. Du deltager i den sammenhæng i netværk rammesat af Undervisningsministeriet.Endelig vil du skulle repræsentere HF i bestyrelser, der vedrører uddannelsen og uddannelsens kollegier

Faglighed, pædagogik og didaktik i fokus
Som leder af HF vil fokus være på at skabe både en god uddannelse og et godt studiemiljø for eleverne. Derfor vil den pædagogiske og didaktiske ledelsesopgave veje tungt i stillingen. I overskrifter vil du derfor komme til at arbejde med:

  • Overordnet faglig, didaktisk uddannelsesledelse: prioriteringer, profileringer og udvikling af undervisning
  • Studieledelse af de enkelte årgange: tilrettelæggelse af undervisnings- og studieaktiviteter på de enkelte årgange, informationer og kommunikation med undervisere og elever om årets gang.
  • Ledelse af projekt- og praktikforløb: partnerskabsaftaler med andre hf-uddannelser, VIA, Erhvervsakademi, Politi, Dansk Talentakademi m.v.
  • Ledelse af timepuljeundervisning, karrierelæring og evaluering.
  • Udmøntning i årsplaner og skemaer, tilrettelæggelse af valg af fagpakker og valgfag, eksamenstilrettelæggelse.
  • Planlægning af rammer for brobygning, introduktionskurser og rekruttering (herunder samarbejde med grundskoler)
  • Udmøntning af kvalitetssystemet i procedurer og opfølgning, gennemførsel af trivselsundersøgelse
  • Overordnet ledelse af studievejledning med fokus på fastholdelse, faglig og social trivsel på såvel uddannelsen som på kostskolen.


Forventninger til dig:
Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesbaggrund på kandidatniveau gerne suppleret med lederuddannelse (eller lyst til lederuddannelse). Du har ledelseserfaring eller erfaring med ledelseslignende opgaver og har et indgående kendskab til uddannelsesverdenen.

Som person og leder er du er rammesættende, inkluderende og formår også at sikre planlægning opfølgning og struktur. Du har blik for medarbejderes trivsel og kompetenceudvikling, samt for at bringe medarbejdernes kompetencer bedst muligt i spil og tænker løbende i, hvordan arbejdet kan organiseres, tilrettelægges og videreudvikles. Da opgaveporteføljen er alsidig og mangeartet, er det vigtigt, at du er god til at prioritere og bevare overblik.

Det vigtigste for os er, at du har gode samarbejdsevner og formår at indgå i tillidsfulde relationer hvor gensidighed, forventningsafstemning og fælles fodslag er nøgleord. Du skal trives med en bred kontaktflade og have lyst til en stilling, hvor din indsats er med til at gøre en vigtig forskel for medarbejderne og elever.

VIA og Nr. Nissum som arbejdsplads
Som leder i VIA, træder du ind i et spændende og udviklingsorienteret arbejdsmiljø med dygtige og samarbejdsorienterede kolleger og medarbejdere. Der er højt til loftet og mange muligheder, herunder også gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.
Kulturen i Nr. Nissum er præget af en innovativ tankegang og fælles tilgang og opbakning til at løse de udfordringer dagligdagen bringer, men også i høj grad at udnytte mulighederne.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Hovedarbejdssted vil som udgangspunkt være på Svinget 5, Lemvig. Der må forventes en del aktiviteter i hele Region Midtjylland, hvorfor kørekort og egen bil er et krav.

Vi forventer tiltrædelse den 1. november 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdekan Elsebeth Jensen på telefon 87 55 30 15.

Ansøgningsfrist
Deadline for ansøgning er den 9. oktober 2020. Vi forventer at afholde samtaler fredag i uge 43.

Fakta om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og én af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. bygningskonstruktører, lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.

VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Lemvig

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Are you passionate about eCommerce and looking for a dynamic role where you can combine your commercial mindset and tech-savviness? As our Reseller Success Manager, you are the go-to person for..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0