Afdelingsleder søges til Labyrinten – Lemvig Døgncenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Brænder du for at arbejde med mennesker og har du gode kompetencer indenfor det socialpædagogiske område? Er du systematisk og dygtig til at kommunikere, både i dialog og på skrift. Så er det sikkert dig, vi søger.

Labyrinten er et fantastisk dejligt botilbud, beliggende i den sydlige del af Lemvig Kommune. Her værdsætter vi det forpligtende fællesskab og samarbejdet på tværs, så vi kan udvise handlekraft og nytænkning. Labyrinten består af 4 afdelinger med boliger jf. Servicelovens § 105, hvortil der ydes støtte jf. Servicelovens § 85. I alt 32 beboere og 44 kompetente og dedikerede fastansatte.

Målgruppen er voksne udviklingshæmmede borgere med forskellige grader af mobilitetsnedsættelse og medfødte hjerneskader. Den fysiske formåen veksler i større grad, hvor nogle kan meget selv, mens andre har brug for hjælp til det meste. Der er tilknyttet vågen nattevagt.

Labyrinten er en del af Lemvig Døgncenter, hvor alle døgntilbud indenfor Handicap og Psykiatri er samlet. Du bliver en del af et lederteam, som består af 2 andre afdelingsledere og en centerleder. Vi er yderligere tæt knytte til vores kollegaer i CST, som huser områdets dagtilbud og bofællesskaber. Vi holder bl.a. fælles ledermøder i hver mdr. for at sikre en god sammenhængskraft og løsning af opgaver på tværs.

Labyrinten er karakteriseret ved at have fokus på den nære kontakt, støtte og omsorg i et rehabiliterende perspektiv. Dette kommer bl.a. til udtryk i stedets arkitektur, som imødekommer borgernes behov for ro og nærhed ved 4 afdelinger hvor lejlighederne omkranser fælles rummet med køkken og stue og skønne lukkede gårdhavemiljøer.

Opgaven
Din opgave i hverdagen er den daglige ledelse af Labyrinten, Du lykkes godt i opgaven, hvis du med lige dele erfaring og nysgerrig interesse kan:
  • Omsætte den bedste faglige viden og dermed skabe fælles faglig retning i praksis.
  • Implementere de politiske målsætninger og leverer resultater i samarbejde med centerlederen, herunder planlægge og sikre daglig drift, samt at lovgivningen er overholdt.
  • Arbejder nærværende og tilgængelig i samarbejdet med medarbejdere, borgere og pårørende.
  • Udnytter ressourcerne optimalt i forhold til den givne ramme
  • Sikrer en rehabiliterende og helhedsorienterede tilgang med udgangspunkt i konkrete SMART-mål og dokumentation af arbejdet.
  • Værdsætte tvivlens gave i beslutningerne, se dig selv udefra og inddrage forskellige perspektiver i de endelige beslutninger.
  • Skabe trygge handlerum og rammer, således at medarbejderne handler selvstændigt og selv tager lederskab i det konkrete arbejde med borgerne.
  • Understøtte dialoger, så kollegial feedback og forskellige faglige perspektiver anerkendes og ses som vejen til at fastholde og udvikle det faglige niveau og kvaliteten af arbejdet.


Dine kompetencer
Dit engagement og dine ambitioner på egne og andres vegne er afgørende, og du skal have indsigt i egne styrker og kunne se mulighederne i institutionen, og hvordan du bedst får dem i spil. Du kommunikerer anerkendende og ressourceorienteret og er i stand til at få andres kompetencer bedst mulig i spil og herigennem også sikre uformelt følgeskab. Du har ledererfaring og relevante faglige erfaringer med en uddannelsesmæssig baggrund på det sundhedsfaglige eller pædagogiske område. Din ledelsesmæssige erfaring må meget gerne være suppleret med en mere teoretisk lederuddannelse.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med baggrund i ansøgerens kvalifikationer efter principperne i ny løn.

senest mandag d. 15. august 2022 kl. 12.00.

Stillingen forventes besat pr. 1. november 2022, hvor du vil have mulighed for en måneds overlap med den nuværende konstituerede leder.

Ansættelsesprocedure
Der forventes gennemført en 1. runde med ansættelsessamtaler tirsdag den 30. august 2022 og 2. runde med samtaler fredag den 16. september 2022. Ansøgere må påregne test og indhentning af referencer inden en evt. 2. samtale.

Hvis du ønsker flere oplysninger, er du meget velkommen til at rette henvendelse til centerleder, Maria Lund Madsen, tlf. 9663 1605 eller mobil 6180 5666.

Ved ønske om rundvisning på Labyrinten, kan administrativ medarbejder Jesper Røj Madsen kontaktes på telefon 9663 1602.

Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Lemvig
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Lem St

    Are you a highly skilled NPM Quality Specialist with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you in our New Product Master department! Power Solutions Quality Improvem..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringkøbing

    Are you experienced in mechanical engineering, production engineering or similar? Do you want to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the opportunity for you!.
    • Afdelingsleder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1