Rekrutteringsfirma

Head of Project Management til BrandFactory

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Head of Project Management til markedsledende virksomhed med unikke løsninger


Har du ledelse i blodet og elsker at gå forrest for at vise teamet vejen? Motiveres du af at arbejde med store og komplekse projekter? Vil du være en del af markedslederen på området? Elsker du det tætte forhold til kunderne og har kundefokus højt på agendaen? Og er du drevet af at skabe ting, gøre det enkelt og tænke nyt? Så er du godt på vej som vores nye Head of Project Management!

Vi søger lige nu en Head of Project Management til at lede vores projektteam, der består af senior projektledere og specialister. Her bliver du en vigtig spiller overfor dit team men også over for vores kunder, som du får meget kontakt med. Og i det hele taget i virksomheden, da du vil få kontakt til alle afdelinger.

Dine vigtigste arbejdsopgaver:

  • Ledelse af teamet og sikre, at der er de rette kompetencer til stede
  • Overordnet planlægning af projektressourcer i virksomheden
  • Administrative opgaver i forbindelse med teamet omkring ferie, løn, ansættelser, ferieplanlægning mv.
  • Sikre at der sker mest optimale vidensdeling, kompetenceudnyttelse og ressourceudnyttelse i teamet
  • Bidrage aktivt til et stærkt samarbejde med de øvrige afdelinger i huset. Udbygge og optimere roller, snitflader og ansvarsfordeling
  • Udarbejde projektbeskrivelser, kalkulering og tilbudsgivning på projekter/opgaver
  • Opfølgning på projekterne – herunder budget- og økonomiopfølgning samt sikre effektiv omkostningsstyring og eksekvering
  • Planlægning og deltagelse i kundemøder
  • Sikre planlægning, koordinering og kick-off af projekter/opgaver på teamets vegne

Dine kompetencer og personlighed
Du vil få en super spændende stilling, hvor du i høj grad får mulighed for at præge hverdagen selv. Med dit drive og gennemslagskraft er du ikke bange for at træffe beslutninger. Du er direkte og ærlig af natur og er ikke bange for at begå en fejl, da du ved, at det ofte er måden man lærer på.

Du er fuldt ud klar over, at ledelse er en disciplin, der hele tiden kan og skal udvikles og optimeres. Der sidder medarbejdere i Århus, så du har måske allerede erfaring med fjernledelse.
Og så kommer du langt med godt humør og positiv energi hos os. Vi lover, at du vil møde glade medarbejder, når du bevæger dig rundt i huset.

Vi går ikke så meget op i din uddannelsesmæssige baggrund, men ledelseserfaring har du helt sikkert.
Til gengæld er du rigtig god til kommunikation, både mundtligt og skriftligt og begår dig også problemfrit på engelsk.
IT-mæssigt bruger vi lidt interne systemer samt NAV, som du hurtigt kan komme ind i. Men vi har en forventning om, at du allerede er skrap i Office pakken.

Vi ser gerne, at du har branchekendskab fra fx skiltebranchen, indretning eller grafisk virksomhed, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder
Vi vil gerne sikre, at du får den bedste start hos os. Derfor får du en grundig oplæring og introduktion til vores produkter, services, kundepotentialer, platforme, salgsproces og virksomheden generelt.

Dine arbejdsdage byder på mange forskelligartede udfordringer, og vi hjælper hinanden til at komme sikkert i mål. Selvom vi har travlt, kan du glæde dig til en hverdag med plads til sjov og en snak hen over tastaturet.

Din base vil være i Måløv. Vi har også kontor i Skejby, så der forekommer nogen rejseaktivitet mellem de to kontorer.

Stillingen er en fuldtidsstilling med forventet fleksibilitet, og vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning samt sundhedssikring.

Er det lige noget for dig? 
Så skynd dig at søge jobbet ved at sende os dit motiverede CV.
Konsulenthuset ballisager håndterer rekrutteringen på vegne af BrandFactory, og vi kalder løbende til samtale og ansætter, når den rette kandidat er fundet.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maj-Britt Brøchner-Mortensen, CSO hos BrandFactory på tlf. 2332 2735 eller Seniorkonsulent hos Konsulenthuset ballisager Balder Vendt-Striim på tlf. 30 63 19 60.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Damgaard-Jensen | BrandFactory er fremtidens førende specialist inden for visuel kommunikation i Danmark. Vi har en passion for at realisere visuelle koncepter for de stærkeste brands i Danmark. Vi rådgiver, udvikler, producerer, faciliterer, leverer, installerer og transformerer visuel kommunikation, branding og butiksindretning til virksomheder og detailhandlen.

Vores mål er at levere professionelle løsninger, pakket ind i exceptionel kundeservice. I kontakten til kunderne skiller vi os ud gennem rådgivning som er løsningsorienteret og baseret på kundens behov.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Måløv

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Måløv over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1