Teamleder til Sygeplejeteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Lolland Kommune søger en visionær teamleder, der vil være med til at udvikle sygeplejen i et tæt samarbejde med teamlederkollegaer og den øvrige ledelse på tværs af de decentrale enheder i Ældre & Sundhed.

Stillingen er oplagt for dig, som ønsker at udvikle dine evner inden for ledelse, og som samtidig gerne vil sætte dit præg på et sundhedsfagligt team.

Vi har brug for en teamleder, der vil og kan stå i spidsen for et stærkt og velfungerende sygeplejeteam. Vi efterspørger en stærk lederprofil som favner bredt, men samtidig har blik for de små detaljer, der bidrager til god trivsel og et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Som teamleder hos os ønsker vi at du medinddrager og uddelegerer, og følger engageret med i opgaveløsningen, samtidig med at du formår at løfte dig op i et højere perspektiv, hvor du ser muligheder i det tværfaglige samarbejde, både på tværs i egen ledergruppe og på tværs af organisationen. Det er vigtigt, at du kan se dig selv arbejde ud fra Lolland Kommunes værdigrundlag i samarbejdet med dine medarbejdere og tværgående lederkollegaer.

Vi søger en teamleder, der har erfaring med implementering af målsætninger, projekter og processer, samt kan drive og drifte et team mod de mål som organisationen sætter. Vi forventer, at du er omstillingsparat i forhold til opgaver og efterspørgsel, hvor du har mod til at gå forrest og stå fast som rollemodel i at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø når forandringens vinde blæser.

Ældre & Sundhed har flere fokusområder, og et af disse er at være med i processen i at få etableret et struktureret samarbejde omkring udmøntning af Det Nære Sundhedsvæsen. Din rolle bliver at være medskabende og bidragende til en tværfaglig model, hvor ressourcerne i sygeplejen anvendes bedst muligt i det tværsektorielle samarbejde mellem kommune og regionens sygehuse med fokus på kvalitet og patientsikkerhed.

Den teamleder vi søger er til Team Sygepleje Nakskov, som er fysisk placeret og har base på Sundhedscenteret i Nakskov. Teamet tæller ca. 30 sygeplejersker som både er basissygeplejersker, men også sygeplejersker med specialistfunktioner. Alle arbejder ud fra Sundhedslovens indsatser § 138, hvilket sætter krav til dig som teamleder i forhold til at kunne fastholde og kompetenceudvikle sygeplejerskerne på de forskellige niveauer udviklingen tilsigter. Team Sygepleje Nakskov dækker den vestlige del af Lolland Kommune.

Faglige kvalifikationer:
  • Uddannet sygeplejerske, gerne med ledelseserfaring
  • Lederuddannelse på diplomniveau. Hvis du ikke har diplom i ledelse, forventes dette påbegyndt efter ansættelse

Personlige kvalifikationer:
  • Visionær
  • Passioneret - brænder for faget/ledelse
  • Stort drive og energi i at få alle medarbejdere hen mod de fælles mål
  • Tør gå forrest som rollemodel
  • Er kreativ og modig overfor nye ideer og tiltag
  • Stærk og tydelig i din kommunikation

samt se organisationsdiagram for Ældre og Sundhed i Lolland Kommune.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.
Startdato: den 1. februar 2022 - eller efter aftale.
Det skal bemærkes, at der inden ansættelse vil blive rekvireret straffeattest.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Decentral leder Tina Sirmacis Skytt på tlf. 2943 9478.

Ansøgningsproces
Send din ansøgning og relevante uddannelsespapirer online ved at klikke på ”ansøg” nedenfor senest den 26. november kl. 23:59. 1. samtaler bliver afholdt den 1. december 2021 og 2. samtaler den 10. december 2021. I perioden mellem 1. og 2. samtale skal de kandidater, som inviteres med til 2. samtale, gennemføre en personprofilanalyse i form af en PPA/DISC-profil.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Maribo
  • Fredag den 26. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Lolland og Falster

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed på Lolland og Falster
    • Afdelingsleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Er du fysioterapeut? Holder du fokus på mulighederne frem for begrænsningerne? Kan du sikre kvaliteten i genoptræningen og den vedligeholdende træning? Så er det lige dig, vi mangler som Teamleder .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Holder du fokus på mulighederne frem for begrænsningerne? Kan du sikre kvaliteten i opgaveløsningen? Så er det lige dig, vi mangler som Teamleder hos os i [xxxxx]! Du vil blive en del af .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Maribo over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juli 2024 5
27. juli 2024 5
26. juli 2024 5
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1