Rekrutteringsfirma

Technical and Commercial Manager - Urban Climate Resilience

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Teknisk og kommercielt ansvar for nyt og spændende forretningsområde i international virksomhed
Drømmer du om at være med til at gøre en helt konkret forskel i en verden præget af klimaforandringer og miljømæssige udfordringer? Har du en teknisk baggrund og lyst til at arbejde i en kommerciel rolle, hvor du kommer helt tæt på konsekvensen af naturens kræfter og er med til at designe løsningen? Og vil det motivere dig at være en del af en virksomhed med et klart formål og en vision om at gøre verdenen i stand til at tackle klimaforandringer og udnytte de enorme ressourcer, der også ligger i naturens kraft? Så har vi det helt rigtige job til dig!
Nøglerolle i understøttelse af UCR-strategi

Klimaforandringer er årsagen til, at vores byers gader oversvømmes, grundvandet forurenes, og at de grønne områder er ved at forsvinde. Tiden er inde til at sætte ind og modernisere infrastrukturen og bygge bæredygtige og smarte byer, der kan modstå naturens kraft og udnytte dens ressourcer. Vores kunde, Wavin, er pioner inden for bæredygtig vandinfrastruktur og dybt engageret i hjælpe med at fremtidssikre vores byer i samarbejde med blandt andet kommunale ledere, arkitekter og ingeniører. For at understøtte Wavins strategi om at blive thought leader indenfor Urban Climate Resilience (UCR) er virksomheden nu i gang med at opbygge et team af eksperter på området. Vi søger derfor nu en Technical & Commercial Manager med ansvar for det danske marked og med base i Hammel og reference til Nordic Commercial Manager.

Lokal forretningsudvikling indenfor smarte og fremtidssikrede bymiljøer
Som Technical & Commercial Manager bliver din vigtigste rolle at kombinere din tekniske viden og solide forretningssans for at hjælpe vores kunder til se mulighederne for at skabe smarte og fremtidssikrede bymiljøer. Du bliver ansvarlig for lokal forretningsudvikling og for at engagere dig tidligt i udviklingsfasen, så du kan være med til at forme kundens vision og skabe muligheder for at sælge den integrerede Wavin-løsning. Du får en helt central rolle i at støtte kunden fra identificering af behov, specificering af løsning til at drive designfasen frem til succesfuld integrering. Øvrige ansvarsområder vil inkludere:

  • Bidrage til udvikling af produkt-markedsstrategi som et led i den overordnede UCR-strategi
  • Indfrielse af de kommercielle mål for det danske marked på UCR-området gennem et stærkt netværk blandt byledere, arkitekter og øvrige interessenter samt dyb indsigt i markedet
  • Drive udviklingsprojekter sammen med kunderne
  • Gennemføre lokale produktlanceringer og vurdere den kommercielle værdi i forhold til markedsbehov og behov for produktudvikling
  • Etablere en dyb indsigt i Wavins samt konkurrenters produkter og løsninger
  • Kontaktperson for det interne salgsteam og for kunder, når det drejer sig om tekniske forespørgsler

Viden om Climate Resilence og stormwater management, kombineret med en kommerciel interesse
Du kommer med en teknisk uddannelse inden for klimaforandring, bæredygtighed, miljø, naturressourcer eller lignende kombineret med et godt kendskab til UCR-systemer, stormwater management, anlægsteknik, byplanlægning og/eller arkitektur. Måske sidder du i dag i en lignende rolle i et konsulenthus, hos et arkitektfirma eller i et ingeniørteam i en virksomhed indenfor branchen og kan se dette job som et naturligt næste skridt i din karriere.

Du har et kommercielt mindset og er dygtig til at etablere professionelle relationer og netværk, som gør at du bliver budt indenfor hos de rigtige, når der skal drøftes løsninger på klimaskabte problemstillinger. Du samarbejder godt på alle niveauer og er skarp til at formidle teknisk kompliceret viden til ikke-tekniske kunder og interessenter. Du arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet med at forstå og gøre de nødvendige indsatser for at ramme markedet rigtigt, og lader dig ikke slå ud af modgang og langvarige projekter. Tværtimod er du lidt af en entreprenør, der stortrives i et innovativt miljø, hvor du er med til at bygge den vej, du går på. Derudover er du en dygtig projektleder med et godt overblik og digitale evner, ligesom du begår dig ubesværet på engelsk i både skrift og tale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Souschef i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Skive

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger dig, som brænder for at skabe faglig stolthed og fællesskab hos dine ledere og medarbejdere, og som brænder for at skabe tilbud, der bidrager til livskvalitet, mening og samhørighed hos bo..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Sustainability Manager

    Are you an experienced sustainability professional with a proven track record within environment and governance areas? Do you have a keen interest in rapidly evolving European sustainability legisl..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 47
3. oktober 2024 44
2. oktober 2024 44
1. oktober 2024 44
30. september 2024 50
29. september 2024 49
28. september 2024 49
27. september 2024 48
26. september 2024 49
25. september 2024 50
24. september 2024 51
23. september 2024 51
22. september 2024 54
21. september 2024 55
20. september 2024 57
19. september 2024 57
18. september 2024 60
17. september 2024 60
16. september 2024 56
15. september 2024 57
14. september 2024 58
13. september 2024 59
12. september 2024 59
11. september 2024 58
10. september 2024 56
9. september 2024 55
8. september 2024 56
7. september 2024 55
6. september 2024 55
5. september 2024 54
4. september 2024 57