Afdelingsleder mellemtrin/udskoling Nr. Uttrup Skole - 9400

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Nr. Uttrup Skole søger en dygtig afdelingsleder for vores mellemtrin/udskoling, som i tæt samarbejde med elever, forældre, ansatte og det øvrige ledelsesteam m.fl. bidrager til, at skolens positive udvikling fortsætter.

Vores nye afdelingsleder skal kunne komplementere vores ledelsesteam på den bedst mulige måde. Her prioriteres det højt, at du er relationel stærk, og formår at lave stærke og brugbare relationer i dagligdagen på skolen. Desuden skal du være administrativ dygtig ved at have overblik og hjælpe med at varetage de administrative opgaver, der ligger i den daglige drift og ved skoleårets planlægning. Vigtigst af alt skal du som afdelingsleder for mellemtrin/udskoling naturligvis brænde for kerneopgaven ved hele tiden at skabe optimale vilkår for elevernes læring og trivsel.

På Nr. Uttrup skole har vi "Noget at have det i". Bland andet i kraft af vores arbejde med tydelige mål omkring vores 4 fokusområder; Faglighed, trivsel, skolehjemsamarbejde og IT.

Faglighed:
Vores mål er hele tiden at optimere det faglige niveau og få så dygtige elever som muligt, uanset elevens niveau. Vi stiller tydelige krav til eleverne - alle skal yde deres bedste, via støtte og guidning fra det pædagogiske personale.

Trivsel:
For at skabe bedst mulig "Hjerte for læring" prioriteres trivsel højt. Alle skal opleve at have en ven i skolen og at skolen er et godt og trygt sted at være og lære. Vi har tilknyttet trivselspersoner i vores "Kompas", som understøtter trivslen i klassen og hos den enkelte elev.

Skolehjemsamarbejde:
Forældrene er en vigtig samarbejdspartner i det daglige arbejde. Som skole medvirker vi til det gode skolehjemsamarbejde, ved at have en anerkendende, åben og ligeværdig dialog i det daglige møde med forældrene.

IT-dannelse:
Teknologien ikke er et mål i sig selv, men den er et gavnligt hjælpemiddel. Vi bruger derfor IT som et støttende element i den faglige undervisning, og det skal med tiden implementeres i alle fag. Af samme grund har vi fokus på dannelsen i forbindelse med brug af IT og på, hvordan eleverne gebærder sig på de sociale medier.

Vi søger derfor en afdelingsleder, som har særligt fokus på:

•At være dygtig til ledelse tæt på i mellemtrinnet og udskolingen, hvor medarbejderne føler, at deres idéer og tanker er med til at udvikle skolen.
•At sikre en fortsat stærk faglig udvikling i mellemtrinnet og udskolingen.
•At sikre gode overgange for eleverne internt og eksternt.
•Læreruddannet med stor erfaring inden for skoleverdenen og års erfaring i udskolingen.
•Erfaring med prøveafvikling i udskolingen.
•Har en lederuddannelse, er påbegyndt lederuddannelse eller har lyst til at påbegynde en lederuddannelse.
•At være administrativ stærk og finde interesse i den daglige administrative drift og skoleårets planlægning.
•At skabe den bedst mulige skole for eleverne ved hjælp af vores 4 fokusområder.

Praktisk om skolen:
Nr. Uttrup Skole er en byskole placeret i den nord/østlige del af Nørresundby. Der er pt. 435 elever indskrevet på skolen fra 0. - 9. klasse og en DUS med 141 bør, og Nr. Uttrup Skole er en skole, hvor der de seneste år har været tilvækst i elevtallet. På skolen er der ligeledes et strukturcenter, hvor der pt. er 47 elever. Der er i alt ansat 86 medarbejdere fordelt på lærere, pædagoger og teknisk/administrativt personale.

Yderligere information:
www.nusk.dk
Aalborg Kommunes skoler: https://www.aalborg.dk/om-kommunen/organisation/skoleforvaltningen eller www.nogetathavedeti.dk

Du er meget velkommen til at besøge skolen, inden du eventuelt indsender din ansøgning. Du kan kontakte skoleleder Jacob Larsen på tlf. nr.: 93 52 03 70 for nærmere aftale.

Ansøgningsfrist torsdag den 18. juni 2020.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august eller hurtigst muligt derefter. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende aftale for Aalborg Kommune. Lønnen forhandles og fastsættes på grundlag af forhåndsaftalen mellem Aalborg Kommune og Skolelederforeningen.

Forud for endelig ansættelse indhentes der børne- og straffeattest.

Ansættelsesudvalget udvælger ansøgere til samtale fredag den 19. juni. Første ansættelsessamtale afholdes mandag den 22. juni og anden samtale afholdes torsdag den 25. juni. Der vil mellem 1. og 2. samtalerunde blive taget reference på de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6fd16823)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nørresundby
  • Torsdag den 18. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1