Målrettet, udviklingsorienteret og energisk afdelingsleder til Gl. Lindholm Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Gl. Lindholm Skole søger en målrettet, udviklingsorienteret og energisk afdelingsleder, som vil være med til at skabe rammer for, at eleverne hver dag trives og bliver så dygtige de kan.

"Tempoet er højt og meningerne er mange - så hvis du står godt fast…."
Vores nye afdelingsleder bliver en del af en mangfoldig og velfungerende skole under konstant forandring.
Ledelsesteamet arbejder praksisnært med professionel læringsledelse. Særlige indsatser på skolen er data og feedback opbygget i konteksten "Læringsforum".

På Gl. Lindholm Skole arbejder vi kontinuerligt og nysgerrigt hen imod professionelle læringsfællesskaber. Det betyder, at selvom vi som pædagogisk personale står alene i en konkret læringssituation, så oplever et team, der arbejder i et professionelt læringsfællesskab, i større grad at have et fagligt fællesskab, der sikrer, at vi ser læringssituationer som et fælles anliggende, hvor man deler didaktiske udfordringer og er sammen om at løse dem.

Ledelsesteamet består af skoleleder, 2 afdelingsledere samt en teknisk serviceleder. Derudover består "kontorgangen" af 2 sekretærer.

Du vil indgå i et erfarent ledelsesteam, som arbejder hen imod et professionelt læringsfællesskab. Dette betyder, at vi sammen med dig vil udvikle en ny ledelses- konstruktion, hvor vi hver især og sammen bidrager til, at konstituere en ny ledelsespraksis.

Vi søger en ledelses kollega der tør sætte sig selv på spil og indimellem kan være i et rum præget af midlertidig uenighed og usikkerhed. Endelig en leder, der har mod på at reflektere sammen og hver for sig og kan arbejde med en fælles ledelsesstrategi og forankre denne.

Vores ledelsesteam er kendetegnet ved:
  • en flad ledelsesstruktur
  • plads til meninger
  • uenighed for at minimere blinde pletter
  • loyalitet og åbenhed
  • humor og et godt grin, støtte og sparring
  • fælles refleksion - altid med et blik for børnenes trivsel og læring
  • interesse for og nysgerrighed på alle skolens faggrupper

Du skal være læreruddannet, gerne med ledererfaring kombineret med en lederuddannelse:

Derudover forventes det, at du:
  • kan lide livsglade børn med mange individuelle facetter og livsmuligheder
  • har humor og besidder selvironi
  • har idéer til at udvikle, branding og samle skolen
  • er vedholdende også i svære situationer og samtidig god til det lange seje træk
  • arbejder godt med instruerende ledelse
  • kender egne styrker og svagheder
  • kan holde til indimellem lange arbejdsdage og et ofte højt arbejdstempo
  • vægter faglig kvalitet, pædagogisk refleksion og udviklende læringsfællesskaber – med teams og vejledere
  • er synlig og kommunikerer tydeligt samt nærværende i samarbejdet med alle børn, forældre og medarbejdere.
  • er en reel sparringspartner med fokus på, at ledelse sker gennem tillid, dialog og i relationer
  • er med til at lede en aktiv skole i et lokalområde med stor udvikling og forandring.

Om skolen
Gl. Lindholm Skole er en af Aalborg Kommunes mest komplekse skoler beliggende i det vestlige Nørresundby med ca. 540 elever på almenområdet samt et specialafsnit med 2 specialklasser på tilsammen ca. 80 elever. Derudover har skolen ca. 120 ansatte, der hver dag forsøger at skabe de bedste læringsmiljøer til gavn for alle elevers trivsel og læring.

Gl. Lindholm Skole opslår stillingen i overensstemmelse med Aalborg Kommunes principper om Learning Pipeline, der kan findes som et tema under værktøjer på "nogetathavedeti.dk", hvor der i øvrigt kan læses mere om, hvad der arbejdes med i Aalborg Kommune.

Hvis du har lyst og mulighed for det, er du meget velkommen til at besøge os, inden du sender din ansøgning. Vi viser dig gerne rundt og give dig indblik i, hvem vi er. Kontakt skoleleder Carsten Søndergaard på tlf. 2514 1424 eller afdelingsleder Charlotte Dencker på tlf. 2984 1985 for evt. at aftale et besøg på skolen.

Samtaler: der vil være 2 samtaler. Hvis du går videre fra første samtale, vil der være en test før anden samtale.

Samtalerne afholdes torsdag den 10. juni og igen onsdag den 16. juni.

Arbejdsstedets adresse
Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby

Løn og ansættelsesvilkår
Lederstillingen er omfattet af aftale om lokal løn og indgået forhåndsaftale. Årslønnen er kr. 530.600,- ekskl. pension.
Har ansøgeren diplom eller masteruddannelse gives ifølge forhåndsaftale et årligt grundbeløb på 16.000 kr. 31. marts 2000 niveau, hvilket svarer til ca. 22.800 kr. årligt i nutidsværdi.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Velkommen til Skoleforvaltningen. Vi er en organisation i konstant udvikling, for det skal vi være for at følge med og i fællesskab gøre det allerbedste for børn og unge. Vores vision hedder Noget at have det i, og igennem den er det vores fornemmeste opgave at danne og udvikle dem, der er en del af vores skoler og skoletilbud. For uanset hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det, det er dem, det hele handler om – børn og unge i vores kommune.
Frugten af vores fælles arbejde skal være elever, der trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan, og det kræver meget af både voksne, børn og unge. Vi har store ambitioner og vi arbejder sammen for, at vores fælles vision når helt ud i alle kroge af forvaltningen og helt ind i kerneopgaven. Ingen må være i tvivl om, at i folkeskolen i Aalborg Kommune har vi noget at have det i.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4a552453)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nørresundby
  • Søndag den 06. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5
8. august 2024 5