Souschef til Duty Free

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Er du klar til næste skridt i din retailkarriere? Kom med ombord hos Danmarks bedste lufthavn

Jobbet
Vi søger en souschef 37 timer/ugen til vores Duty Free afdeling i Aalborg Lufthavn. Du bliver en stor del af et unikt og internationalt butiksmiljø, hvor din arbejdsdag vil bestå i at yde passagererne ekstraordinær service sammen med dygtige kolleger i afdelingen. Derudover vil du assistere afdelingslederen (Head of Retail) med opgaver som vagtplaner, indkøb, space management mm. I afdelingslederens fravær vil du overtage en række administrative opgaver og personaleansvaret.

Teamet i Duty Free består af 25 ansatte, der hver dag sikrer, at passagererne i Aalborg Lufthavn møder en knivskarp, flot og indbydende butik med et serviceniveau i særklasse og et bredt og opdateret udvalg af produkter inden for bl.a. spiritus, kosmetik og parfume.

Din profil
Vi leder efter en entusiastisk kollega, der har baggrund i retailbranchen. Relevant, faglig uddannelse samt et par års erfaring fra butik er en forudsætning. Ledererfaring er ikke afgørende, men du skal kunne træde til, når afdelingslederen har brug for dig. Det forventes, at du har lyst til at gå foran i arbejdet ”på gulvet” og skabe motivation til salg blandt dine kolleger.

Jobbet er for dig som:

  • Har en udadvendt profil, let til smil og er villig til at sætte dig selv i spil for den personlige service
  • Er en dygtig, troværdig og engageret sælger og formår at løfte teamet til at være det samme
  • Motiveres af at møde mange forskellige passagerer i øjenhøjde
  • Har gode kommunikative evner over for kolleger såvel som passagerer
  • Har flair for IT og lettere administrativt arbejde
  • Kan begå dig på både dansk og engelsk i skrift og tale og forstår de nordiske sprog

Udover din faglige baggrund og erfaring er det afgørende for os, at du spiller godt sammen med Head of Retail, hvorfor du også skal forvente en personlighedsprofil som f.eks. DISC eller lign.

Du tilbydes
Et spændende job i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed med en uformel omgangstone og fokus på gode interne relationer i et godt arbejdsmiljø. Du får indflydelse på driften af Duty Free området i Danmarks bedste lufthavn med muligheder for personlig og faglig udvikling, og du vil naturligvis få den nødvendige oplæring.

I Aalborg Lufthavn arbejder vi sammen om at skabe gode oplevelser for vores gæster. Det gør vi bl.a. ud fra værdierne om altid at være løsningsorienterede, energiske og holistiske, så passagererne hele vejen gennem lufthavnen møder fleksibel og professionel adfærd.

Du bliver en del af en virksomhed med et stærkt brand, sundhedsforsikring samt ordnede løn- og ansættelsesvilkår. Lønnen bestemmes efter kvalifikationer.

Det er flytrafikken, der bestemmer arbejdsgangene i Aalborg Lufthavn, og du skal derfor forvente skiftende arbejdstider fra tidlig morgen til sen aften samt weekendarbejde.

Kontakt og ansøgning
Yderligere oplysninger om jobbet får du ved at henvende dig til HR konsulent Julie Terkelsen på tlf. 42395999. Vi indkalder løbende til samtaler og ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via linket i stillingsopslaget på vores hjemmeside.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nørresundby
  • Søndag den 17. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1