Dagtilbudsleder til Dagtilbud Svenstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Dagtilbudsleder til Dagtilbud Svenstrup

Børn og Unge, Område Centrum/Sydvest, søger dagtilbudsleder til en fast stilling på fuld tid med tiltrædelse 1. januar 2023.

Der er 13 dagtilbud inden for kommunens to geografiske områder, hver ledet af en områdechef, og 6 af dagtilbuddene ligger i Centrum/Sydvest.

Dagtilbud Svenstrup tæller 11 institutioner, heraf én med ressourcepladser, placeret i Svenstrup, Ferslev, Godthåb og Dall. Hver institution har en pædagogisk leder, og tilsammen udgør de et ledelsesteam for dagtilbuddet, der tæller ca. 500 børn og 85 medarbejdere.
Dagtilbudslederen får kontor i hhv. Børnehaven Svanereden i Svenstrup samt på Ferslev skole, og fungerer som områdekoordinator sammen med en skoleleder.

Dagtilbuddet kendetegnes ved medarbejdere og ledere, der brænder for at sætte kerneopgaven i fokus, samt institutioner, der står stærkt på deres særlige profil og om giver plads til forskellighed og bredde i pasningstilbuddet. Samtlige institutioner har det grønne flag, flere også det blå, og hele dagtilbuddet bærer præg af stort forældreengagement, både i de 11 institutionsbestyrelser og i dagtilbudsbestyrelsen.

Som dagtilbudsleder bliver du en væsentlig aktør på dagtilbudsområdet, og du skal være med til at præge udviklingen af daginstitutionsområdet i Aalborg Kommune, styrke den pædagogiske kerneopgave og fremtidssikre daginstitutionsområdet (0-6 år). Det er dagtilbudslederen, det har det overordnede pædagogfaglige, strategiske og administrative ansvar, hvilket kalder på evnen til at favne stor kompleksitet.

Som dagtilbudsleder bliver du ansvarlig for:
  • Planlægning, udmøntning og opfølgning i forhold til det ledelsesmæssige arbejde i dagtilbuddet, herunder samarbejdet i ledelsesteamet
  • Omsætning af dagtilbudsloven og Aalborg Kommunes mål og strategier for dagtilbudsområdet, som planlægges i samarbejde med pædagogiske ledere, Lokal-MED og dagtilbudsbestyrelsen
  • Styring af dagtilbuddets økonomi og administration samt sikring af pladsgarantien
  • Rekruttering og afskedigelser
  • At lede ledere samt at sidde for bordenden, også i de svære samtaler


Vi forventer at du:
  • Er uddannet pædagog, gerne med en efteruddannelse inden for ledelse og/eller pædagogik
  • Har erfaring med og indsigt i at lede en pædagogisk organisation samt besidder god dømmekraft og organisatorisk forståelse
  • Kan stå forrest, sætte retning og stå fast
  • Har forståelse for økonomisk drift og øvrige udvikling
  • Har en struktureret arbejdsform, administrativ flair samt stærke relationelle kompetencer
  • Har erfaring i afholdelse af personale-, syge- og fastholdelsessamtaler
  • Formår at skabe individuelle rammer og tryghed i organisationen, samt understøtte sammenhængskraften for at skabe de bedste betingelser for løsning af kerneopgaven
  • Kan kommunikerer ressourceorienteret og anerkendende samt udvise tillid
  • Besidder strategisk og analytisk tæft samt proces- og delegeringsevne
  • Kan navigere, reducere og prioritere i en kompleks hverdag


Vi kan tilbyde dig:
En stilling med høj grad af selvstændighed, hvor du i samarbejde med de pædagogiske ledere sætter mål og skaber visioner for den pædagogiske udvikling i dagtilbuddet. Du bliver en væsentlig aktør på dagtilbudsområdet og bidrager til at præge udviklingen af daginstitutionsområdet i Aalborg Kommune.
Mentorordning samt ledelsesmæssig og faglig sparring.

Stillingen er omfattet af lokal løn
Stillingen er lønindplaceret på løntrin 50 + årligt stillingstillæg. Lønniveau udgør 592.104 kr. årligt ekskl. pension. Øvrige løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte områdechef Helle Berg på tlf. 25 19 92 15, gerne mellem kl. 16-17, for en fortrolig, uforpligtende og personlig motiverende samtale.

Bemærk
Ansættelsen foretages af et ansættelsesudvalg sammensat af dagtilbudschef, områdechef, dagtilbudsledere, repræsentation af de pædagogisk ledere, relevante faglige organisationer samt formand og næstformand fra dagtilbudsbestyrelsen i dagtilbuddet.
Der indhentes straffe- og børneattest inden endelig ansættelse.

Ansøgningsfrist d. 30.10.2022 kl. 24:00.

Ansættelsessamtaler:
Der afholdes ansættelsessamtaler følgende datoer:
1. runde 09.11.22
2. runde 24.11.22

Personlighedstest:
Der foretages Garuda personlighedstest på kandidater, der går videre til 2. runde samtaler.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ba88b661)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nørresundby
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Har du et helhedsperspektiv på ledelse, en stærk pædagogisk ledelsesprofil, og forstår du at inddrage alle interessenter i og omkring et dagtilbud? Vil du stå i spidsen for at udvikle den bedste pr..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 5
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5