Afdelingsleder i Nørresundby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Afdelingsleder til entreprise i Nørresundby


Jobbet:
Med reference til den administrerende direktør får du det overordnede ansvar for entrepriseafdelingen, som består af 20-30 medarbejdere. Du driver dine egne projekter indenfor industri og erhverv, hvor du er ansvarlig for tid, økonomi og kvalitet samt planlægning og styring af ressourcer. Dine opgaver bliver desuden at kalkulere projekterne samt kontraktforhandling med kunder og leverandører. Projekterne kan variere i niveau fra 1 - 30 mio.

Udover den daglige projektledelse skal du, som afdelingsleder ligeledes sikre den videre udvikling af entrepriseafdelingen. Du får et tæt samarbejde med virksomhedens ledergruppe, som du bliver en aktiv del af. Du bidrager med forretning til afdelingen qua dit store netværk i branchen.

Din profil:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som elinstallatør, ingeniør eller maskinmester og har derfor et stærkt teknisk fundament. Du har flere års erfaring med projektledelse, og du har et overblik, der gør dig i stand til at holde flere bolde i luften. Du har gode IT-kompetencer og det anses som en fordel, at du tidligere har erfaring med Kalkia og NAV.

Du er en stærk og robust leder, som går forrest og er tydelig i sin kommunikation. Du har et kommercielt mindset, hvor du motiveres af at lede andre og skabe resultater, har en god økonomiforståelse og brænder for at gennemføre projekter i henhold til forecast. Du skal evne at kommunikere med alle type mennesker, og din tillidsvækkende natur gør dig i stand til at danne gode og langvarige relationer både internt og eksternt.

Som person er du selvstændig, arbejdsom og handlekraftig, og du arbejder systematisk og struktureret. Du trives i hektisk og skiftende hverdag og sætter en ære i at overholde dine deadlines. Du er ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst, og du har en struktureret tilgang til dit arbejde.

Du bor i hensigtsmæssig afstand til hovedkontoret i Nørresundby. Ligeledes forventer vi, at du behersker dansk og engelsk på fornuftigt højt niveau i både skrift og tale.

Vi tilbyder:
En spændende og udfordrende lederrolle, hvor du får mulighed for at arbejde med spændende projekter. Du bliver en del af en virksomhed, hvis grundlæggende kultur og værdier er bygget på ekspertise, erfaring og ikke mindst entusiasme, og du får med tiden rig mulighed for at udvikle afdelingen og din egen rolle.

Ansøgning: Vi opfordrer dig til at søge snarest, da ansøgningerne bliver behandlet løbende. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til
Sensu A/S, Jeanet Kristensen på +45 29 45 16 45.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nørresundby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1