Afdelingsleder til Trollesbros socialpsykiatriske og forebyggende område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vi du være med til at sikre, at vores socialpsykiatriske og recoveryorienterede indsatser placerer sig tydeligt på landkortet? Så bliv afdelingsleder på Trollesbro - et socialpædagogisk kraftcenter og en central del af Hillerød Kommunes sociale indsats for voksne, hvor vi er optagede af at fastholde kvalitet i vores indsats og bidrage til udvikling af nye lokale løsninger.

Hvem er vi?


Trollesbro er en central del af Hillerød Kommunes tilbud til borgere med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsevne. Inden for socialpsykiatrien har vi f.eks. tilbud om individuel støtte i eget hjem, råd og vejledning i ”Tjekpunktet”, opsøgende indsats, forebyggende indsatser og gruppeforløb. Vi driver også ”Værestedet”, der er et uvisiteret tilbud til psykisk sårbare samt ungetilbud, ligesom vi er engageret i arbejdet med peerstøtte blandt andet gennem projekt ”Ud-i-livet”. Samlet set har Trollesbro ca. 75 ansatte, der leverer støtte til ca. 450 borgere og husets øvrige tilbud omfatter også blandt andet beskyttet beskæftigelse, klubtilbud mv.

I 2021 blev husets forskellige tilbud samlet i ét center, hvilket skaber nye muligheder for udvikling og synergi. Vores kerneopgave er at ”samarbejde professionelt og refleksivt med borgere i sårbare positioner, så de opnår mestring i eget liv”.

Dine opgaver og ansvarsområder


Vi har brug for en afdelingsleder til vores socialpsykiatriske tilbud og til vores forebyggende område, som blandt andet er forankret i Tjekpunktet. For at fastholde den faglige kvalitet og udvikling af nye løsninger, skal du indbyde til og indgå i dialog med borgere og medarbejdere omkring udviklingen af vores indsats. Målet er en professionel indsats af høj kvalitet, og vi ser bevidsthed om og implementering af relevante metoder som en central nøgle til netop dét.

Konkret får du ansvar for drift og kvalitetsudvikling samt personaleledelse i tre teams, hvoraf to leverer støtte i borgerens hjem (Servicelovens §85), mens det tredje primært har opgaver inden for vores forebyggende indsatser (Servicelovens §12 og §82).

Du er blandt andet ansvarlig for


  • den faglige kvalitet og tydeliggørelse af vores faglige profil
  • at fastholde og udvikle recoveryperspektivet i den pædagogiske indsats
  • løbende udvikling af den faglige indsats med fokus på borgernes egenmestring og tro på egne ressourcer
  • den overordnede opgavefordeling, opgavetilrettelæggelse og planlægning samt daglig personaleledelse
  • at vedligeholde og udvikle samarbejdet med den kommunale myndighed, som vi har et tæt og godt samarbejde med, blandt andet i forhold til fælles planer
  • at vedligeholde og udvikle samarbejdet med Psykiatrisk Center Nordsjælland.


Et af dine strategiske indsatsområder vil være et fortsat fokus på udvikling af tilbuddet Tjekpunktet som indgang for den socialpædagogiske støtte i Hillerød Kommune. På sigt bliver det også at udvikle og implementere lokale indsatser i forlængelse af den nationale psykiatriplan.

Vores forventninger til dig


Vi forventer, at du har erfaring fra det psykiatriske område - gerne det socialpsykiatriske. Vi lægger vægt på, at du har kendskab til arbejdet på myndighedsområdet og forståelse for, hvad der understøtter et godt samarbejde mellem udfører og myndighed.
Det er vigtigt at du evner at skabe en kultur, der understøtter udviklingen af en professionel, levende og lydhør indsats overfor den enkelte borger. Du har gode kommunikationsevner både internt i organisationen og udadtil med både borgere, pårørende og samarbejdspartnere. Du skal kunne arbejde struktureret, systematisk og engageret med udviklingen af vores faglige profil og med de mange opgaver, der lander på dit bord i hverdagen.

Du har en åben, anerkendende og tydelig ledelsesstil, og du kan opstille udviklingsmål, der hænger sammen med organisationens behov og muligheder. Du evner at uddelegere opgaver og understøtte medarbejdernes faglige opgaveløsning gennem coaching og feedback baseret på en forståelse for den opgave, der løses.

Du skal samtidigt kunne bygge bro mellem den politiske logik og den faglige logik, som medarbejderne arbejder ud fra, og kunne opbygge stærke samarbejdsrelationer til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Udover ovenstående søger vi en afdelingsleder, som


  • har erfaring med ledelse
  • har erfaring med det socialpædagogiske og/eller forebyggende område
  • er empatisk, nærværende og til stede
  • agerer ordentligt og troværdigt, så der er sammenhæng mellem ord og handling.


Din faglighed kan have afsæt i uddannelse som pædagog, ergoterapeut, sygeplejerske, socialrådgiver eller et andet relevant felt i relation til vores arbejdsområde. Men først og fremmest er du dygtig til at lede og udvikle i samarbejde med andre.
På Trollesbro arbejder vi ind i rammen ”Det professionelle samarbejde”, og vi ser at alle er ansat til to ting: den faglige indsats og at samarbejde.

Vi tilbyder


Hos os får du mulighed for at lede motiverede medarbejdere med stor lyst til at skabe en forandring for borgerne. Du bliver del af en udviklingsorienteret og ambitiøs ledergruppe og får mulighed for masser af tværgående samarbejde.
Ledergruppen består af en centerleder og to andre afdelingsledere. Vi har et tæt og ligeværdigt samarbejde og respekt for hinandens kompetenceområder. Samtidig anerkender vi vigtigheden af at ”forstyrre” hinanden, støtte hinanden og give feedback i det daglige.

I personalegruppen er der forskellige fagligheder, bl.a. socialpædagoger, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ergoterapeuter og en række andre faggrupper. Vi er bundet sammen på tværs af en stærk motivation hos alle medarbejdere ift. at levere det bedst mulige tilbud til borgeren indenfor den givne ramme.

Arbejdet som afdelingsleder er afvekslende, og du har stor indflydelse på opgaveløsning og din arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig indenfor i et rummeligt og livsbekræftende miljø, hvor vi værner om retten til at være menneske med hver vores særlige forudsætninger - samtidig med, at vi alle stempler ind i et mind-set om, at vi ”løfter i flok”.

Vi har gode fysiske rammer med central beliggenhed i Hillerød og en bred vifte af faciliteter. Fik vi nævnt, at du til frokost kan købe sandwiches og salat fra vores eget køkken?

Løn og ansættelsesforhold


Ansættelse sker efter gældende overenskomst, og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation. Der indhentes straffeattest på kandidater, som anbefales til stillingen.

Vil du vide mere?


Søg flere oplysninger om os på vores hjemmeside eller ring til centerleder Inge Engel Christensen på telefon 72 32 36 01.

Ansættelsesproces


Vi ønsker at besætte stillingen senest med tiltrædelse pr. 1. november, og ansøgningsfrist er 9. september, kl. 10.00.
Ansættelsesudvalget vil bestå af repræsentanter fra medarbejdergruppen og ledergruppen. Der holdes to samtalerunder, som forventes gennemført henholdsvis 16. og 26. september.

På Trollesbro benytter vi typeværktøjet Enneagrammet som et redskab til at styrke vores samarbejde. Mellem første og anden samtalerunde vil vi derfor bede kandidaterne om at tage en Enneagram-test. Du får mulighed for at drøfte denne test med en professionel coach, som samtidigt giver overordnet feedback til ansættelsesudvalget.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nordsjælland
  • Fredag den 09. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. oktober 2024 74
4. oktober 2024 71
3. oktober 2024 69
2. oktober 2024 68
1. oktober 2024 68
30. september 2024 68
29. september 2024 67
28. september 2024 67
27. september 2024 67
26. september 2024 70
25. september 2024 67
24. september 2024 67
23. september 2024 70
22. september 2024 71
21. september 2024 72
20. september 2024 73
19. september 2024 72
18. september 2024 71
17. september 2024 72
16. september 2024 75
15. september 2024 83
14. september 2024 84
13. september 2024 82
12. september 2024 81
11. september 2024 82
10. september 2024 81
9. september 2024 81
8. september 2024 83
7. september 2024 82
6. september 2024 81
5. september 2024 79