Leder af Socialpsykiatri og Center for Afhængighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du være med til at udvikle Socialpsykiatrien og Center for Afhængighed i Guldborgsund Kommune? Vi søger en leder, der kan understøtte udviklingen på området og sætte retningen for kommunens socialpsykiatriske indsats.
Socialpsykiatrien og Center for Afhængighed (CfA) står over for en gennemgribende udviklings- og omstillingsproces. Lige nu skal grundstenene til det fælles faglige fundament for organisationen lægges. Vi søger derfor en engageret og udviklingsorienteret leder, som kan balancere drift og udvikling med stor opmærksomhed på faglig kvalitet, tværgående samarbejde, arbejdsmiljø og økonomi. Du vil referere til Centerchef for Socialområdet og bliver en del af et stærkt ledelsesteam på det samlede Socialområde.
Om jobbet
Der er vækst i erhvervslivet og beskæftigelsen, befolkningstilbagegangen er bremset, og den positive udvikling forstærkes i de kommende år af en række store anlægsinvesteringer. Men der er også stadig områder, hvor vi skal blive endnu bedre.

På det sociale område er der behov for faglige, strukturelle og økonomiske tilpasninger, hvor udvikling er en nødvendighed for at opfylde fremtidens krav til kommunens service.

Som leder af Socialpsykiatrien og Center for Afhængighed står du i spidsen for en stor organisation med omkring 180 medarbejdere, 5 gruppeledere og en administration.

Der er helt konkret tale om en decentralenhed, som spænder over forskellige fagligheder og rationaler, som – med kerneopgaven i fokus – sætter en helhedsorienteret rehabiliterende dagsorden, og bidrager til innovative løsninger med borgeren i centrum.

Der er tale om en unik mulighed for - sammen med hele Socialområdets engagerede og dygtige medarbejdere og ledere - at være medskaber af ” Fremtidens socialområde” og lede Socialpsykiatri - og CfA ind i den videre udvikling af hele området til gavn for borgerne.

Derudover får du også en særlig opgave i forhold til at drible videre med ”omstillings-og udviklingsplanerne”, på særligt botilbudsområdet, givet af Social Tilsyn Øst’s påbud i foråret 2021 og den efterfølgende ophævelse af påbuddene.

Opgaverne er mange og spændende, og kan sammenfattes til:
  • Understøtte, følge op og udvikle på Omstillings-og udviklingsplanerne for Socialpsykiatrien og CfA, hvor botilbudsområdet startede op i foråret 2021.
  • Styrke den helhedsorienterede indsats på tværs af eget og kommunens øvrige centre
  • Medvirke til, at kommunens ledelsesgrundlag, Det Guldborgsundske Mindset og Socialområdets strategiske omstilling lever, og at ledelsesmæssige kompetencer fortsat udvikles og praktiseres i overensstemmelse med grundlaget, herunder udvikle egen ledergruppe.
  • Sikre at de prioriteringer og effektiviseringer, der er besluttet i budgetaftalerne, rent faktisk realiseres og omsættes til praksis.


Om dig
Vi søger en leder, der med mod, helhedstænkning og handlekraft kan være med til at realisere ovenstående i tråd med kommunens overordnede kerneopgave, der handler om at styrke borgernes muligheder for at mestre egen tilværelse og i samarbejde med borgerne sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber.
Vi søger også en leder, som er relationelt stærk, da stillingen kræver et stærkt samarbejde på tværs af eget og kommunens øvrige centre. Det er endvidere en forventning, at lederen tager Det Guldborgsundske Mindset på sig, når kerneopgaven og de strategiske målsætninger skal realiseres.

Vi forventer, at du:
  • Er en erfaren leder – gerne med erfaring med at lede ledere og større forandringsprocesser
  • Har en relevant uddannelses-og erfaringsbaggrund i forhold til sektoren og en relevant lederuddannelse – eller er påbegyndt lederuddannelse - på minimum diplomniveau.

  • Har et godt kendskab til Socialpsykiatriens og CfA’s primære opgaver.
  • Er ambitiøs i interessen for dit fagområde og evner at være tålmodigt insisterende i ledelses- og udviklingsarbejdet med respekt for forskelligheder
  • Kan bevare overblikket i pressede situationer, træffe beslutninger og yde ledelse, hvor du får det bedste frem i andre
  • Er naturligt relations skabende og en central samarbejdspartner både internt i Socialpsykiatrien og CfA, og på tværs af og uden for Socialområdet.


Ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Vilkårene aftales konkret mellem Guldborgsund Kommune og den forhandlingsberettigede organisation.
Ansættelsesstedet er både i Nykøbing F by samt i Sakskøbing.

Mere information:
Alle der på baggrund af stillingsopslaget samt job-og personprofilen overvejer at søge stillingen, er velkomne til at kontakte Centerchef for socialområdet Bodil Pedersen fra uge 30 og frem på telefon 2518 2560 med henblik på uddybende spørgsmål.
Der er ansøgningsfrist d. 8 august 2021.
Første samtalerunde afvikles d. 11 august 2021, og anden samtalerunde finder sted d. 18. august 2021.

I forbindelse med anden samtalerunde præsenteres kandidaterne for en case. I tilknytning til den anden samtalerunde indhentes også referencer efter aftale med kandidaterne.

Forventet tiltrædelse er den 1. oktober 2021.

Du kan se hele job- og personprofilen HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • HSE Specialist

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Teamleder til Center for Handicap

    Er du leder eller brænder du for at udvikle dig i et nyt job som leder? Vil du være en del af et ledelsesteam, der har fokus på og arbejder med psykologisk tryghed? Kan du se dig selv være med til .
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • OK-Fonden søger afdelingsleder..

    Afdelingsleder til OK-Fonden Margretecenteret i MariboEr du leder med en sundhedsfaglig baggrund gerne sygeplejerske, og ønsker du et job med fokus på faglig og personlig udvikling samt ansvar .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • [xxxxx] ApS søger administrativ medarbejder med st...

    Er du på udkik efter nyt og anderledes job så kan muligheden være et job hos os. Vi har mange opgaver inden for grøn energi. Vi tilbyder energioptimering, solceller, varmepumper m.m. I den forb..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1
7. august 2024 1