Leder til Landsbyordning Sydfalster: Trivsel for alle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Da vores landsbyordningsleder har fået nyt job søger vi en leder med lyst til et spændende og alsidigt arbejde med mulighed for at arbejde med sammenhængende børneliv.
Som leder af landsbyordningen er du den øverste leder af Sydfalster skole, og sammen med den pædagogiske leder har du også ansvaret for to dagtilbud og SFO. Den pædagogiske leder er tættest på dagtilbuddenes drift og udvikling, men vi forventer, at du interesserer dig for samspillet mellem alle dele af landsbyordningens afdelinger.

Landsbyordning Sydfalster er et læringsfællesskab for børn i alderen 0-16 år. I alt er vi ca. 350 børn fordelt på: Sydfalster Skole, Dagtilbuddet Valhal, der ligger sammen med skolen og dagtilbuddet Strandloppen i Gedser. Der er et positivt forældresamarbejde og god opbakning til landsbyordningen, der er en væsentlig faktor i lokalsamfundet.

Fordelen ved at være en landsbyordning er, at vi samarbejder omkring børnenes trivsel, udvikling og læring i et helhedsperspektiv fra børnene er 0-16 år. Som leder er du med til at sikre, at Landsbyordning Sydfalster fortsat er et aktivt tilvalg for områdets familier i tæt samarbejde med vores fælles bestyrelse. Vi er en central del af landsbysamfundet, og samarbejder derfor tæt med de lokale foreninger og er en del af Sydfalster Lokalråd.

Geografisk befinder vi os alle på Sydfalster, og på adressen i Væggerløse, hvor skole, SFO og Valhal ligger, er vi ligeledes en del af Byens hus. Det vil sige, at Lokalhistorisk forening, Folkebiblioteket og Borgerservice er flyttet ind i de samme bygninger, hvilket skaber mulighed for et tæt samarbejde. Vi ønsker derfor en leder, der har lyst til at engagere sig i lokalsamfundet og videreudvikle samspillet.
Vi har en mangfoldig gruppe af børn og familier, og vi arbejder struktureret med det tværprofessionelle arbejde i forhold til de børn og familier, der i perioder har behov for en ekstra indsats. I Guldborgsund Kommune arbejder vi med Guldborgsunds Samarbejdsmodel GUSA, der er et samtaleværktøj, der giver forældre mulighed for at være i dialog med relevante professionelle fagpersoner. Målet med en GUSA-dialog er at have fokus på de løsninger og handlinger, der skaber trivsel for børnene. Hvis du ikke allerede kender til GUSA, vil du naturligvis blive uddannet til at benytte værktøjet.
I landsbyordningen er vi ca. 65 ansatte og et lederteam bestående af en pædagogisk leder, en viceskoleleder samt to afdelingsledere for dagtilbuddene – og naturligvis lederen af landsbyordningen. På skoledelen er vi 220 elever fordelt på 2 teams, 0. til 4. klasse og 5. til 9. klasse. I skole og SFO er der ansat 22 lærere og 6 pædagoger. Vi har høj social kapital, hvilket betyder at tillid, retfærdighed og et godt samarbejde med ledelsesteamet, tilsammen kendetegner vores arbejdsmiljø. Du vil møde et personale der løfter i flok, har høj faglighed, en uformel omgangstone med højt til loftet, godt sammenhold og et stort engagement hele vejen rundt.

Vi søger en leder, der er i øjenhøjde med medarbejdere og familier, og som kan se den enkelte i gruppen. Vi lægger vægt på, at vores fælles processer er inddragende, og vi byder alle gerne ind med idéer til løsninger, for at finde den bedste vej.

Vi forventer at du
  • har undervisningskompetence i folkeskolen
  • har ledererfaring og gerne en lederuddannelse eller lyst til at tage en
  • er dialogorienteret og har gode samarbejdsevner; er lyttende, empatisk og respektfuld
  • har erfaring med og interesse for økonomi
  • arbejder tillidsbaseret og uddelegerer relevante opgaver og ansvar
  • har gode kommunikationsevner både skriftligt om mundtligt
  • Har et godt overblik og arbejder systematisk og vedholdende
  • Bidrager positivt og konstruktivt til samarbejdet i lokalsamfundet og i hele ledergruppen i Center for Børn & Læring</li
  • Indgår i det tværprofessionelle samarbejde bl.a. med PPR og Familieafdelingen

Vi tilbyder
  • Et alsidigt job med mange muligheder for at sætte dit eget præg på skolens udvikling i samarbejde med lederteamet, skolens medarbejdere, forældre, eleverne og lokalsamfundet.
  • En skole med stærk opbakning fra lokalsamfundet og en engageret bestyrelse, der bidrager til at videreudvikle skolen – og naturligvis dedikerede medarbejdere, der brænder for eleverne, deres læring, trivsel og dannelse.
  • Alsidige og varierede ledelsesopgaver både i skoleregi og i forhold til det sammenhængende børneliv fra 0-16 år. Et systematisk og tæt samarbejde med lederkolleger i hele Center for Børn & Læring. Du vil indgå i et stort ledelsesfællesskab med de ca. 40 ledere i skoler, dagtilbud og øvrige landsbyordninger samt forvaltning og desuden et mindre og tæt fællesskab af områdets ledere.</li


Få mere at vide:
Du kan læse mere om Landsbyordning Sydfalster på https://sydfalsterskole.aula.dk/
Hvis du er nysgerrig ift. denne stilling kan du kontakte centerchef for Børn & Læring Margit Mikkelsen på tlf. 25182800.<br / Vi ser meget gerne, at du aftaler et besøg i landsbyordningen.

Ansættelsesvilkår:
Stillingen er på fuld tid. Løn og vilkår efter gældende overenskomst mellem LC og KL.
Tiltrædelse er forventeligt 1. august 2022

Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning senest 24. april 2022 ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger. Alle, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge. Der indhentes børne- og straffeattest ved ansættelsen.

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 2.maj og mandag den 9. maj 2022. Vi sender invitation til samtaler tirsdag den 26 april. Du kan forvente at skulle svare på en case/lave en præsentation til anden samtalerunde, hvor der også vil blive indhentet referencer.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid.
Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8bd478f9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

  • HSE Specialist

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • STEDFORTRÆDER FOR PLEJEBOLIGLEDER I NR. ALSLEV OG ...

    Går du med en lederdrøm? måske har du allerede snuset lidt til ledelse? Så kunne det måske være dig vi søger, til at være med til at skabe det rige hverdagsliv – for borgere og medarbejdere på Nr. .
    • Afdelingsleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • OK-Fonden søger afdelingsleder..

    Afdelingsleder til OK-Fonden Margretecenteret i MariboEr du leder med en sundhedsfaglig baggrund gerne sygeplejerske, og ønsker du et job med fokus på faglig og personlig udvikling samt ansvar .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • [xxxxx] ApS søger administrativ medarbejder med st...

    Er du på udkik efter nyt og anderledes job så kan muligheden være et job hos os. Vi har mange opgaver inden for grøn energi. Vi tilbyder energioptimering, solceller, varmepumper m.m. I den forb..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1