SoMe-manager og pressekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Kan du omsætte Guldborgsund Kommunes daglige arbejde til nærværende historier, så borgere, samarbejdspartnere og journalister bliver rørt, glade, overraskede eller griner højt? Og er du strategisk tænkende og har politisk tæft? Så er det lige netop dig, vi leder efter som vores kommende kommunikationskollega.

Der sker meget i disse år i Danmarks sydligste kommune. Flere og flere får øjnene op for, hvad livet lidt væk fra storbyerne kan tilbyde. Med en fantastisk natur og en af Danmarks længste kyststrækninger tiltrækker vi både tilflyttere og tusindvis af turister. Samtidig er erhvervslivet i vækst med nye virksomheder og flere arbejdspladser, ikke mindst inden for grøn omstilling. Fællesskaber og foreningsliv er stærkt i Guldborgsund, og som kommune arbejder vi hver dag for at styrke samarbejdet på tværs af alle typer aktører.

Hvad bliver din rolle?
Vi søger nu en ny kollega, der kan hjælpe os videre med arbejdet på kommunikationsfronten. Du får to primære roller. For det første skal du være vores SoMe-manager og sikre, at vi når vores borgere, vigtige interessenter og journalister på de sociale medier. Du skal være vores ledestjerne og sætte retningen for, hvordan vi bruger vores forskellige SoMe-profiler bedst muligt.

Du kommer til at stå i spidsen for Guldborgsund Kommunes facebookprofil og vores LinkedInprofil. Derudover findes der andre SoMe-profiler i kommunen, hvor du naturligt kan byde med din ekspertise, så der sikres samspil og synergi.

Du skal selv producere masser af indhold, som rykker og skaber engagement og viser kommunens arbejde på en måde, så vores følgere kan mærke det.

Som SoMe-manager skal du have styr på data, algoritmer, boost og annoncering. Det er dig, der skal lave analyserne, og du skal kunne lide at nørde i alt det, der ligger bag ved et godt opslag. Du skal turde sige nej til en idé eller et ønske, hvis den ikke har noget at gøre i borgernes feed, ligesom du skal kunne se den store historie i det lille øjeblik, som ingen måske havde overvejet at kommunikere om. Det kunne være historien fra børnehaven, på plejecentret eller ved vejarbejdet.

For det andet skal du være en del af vores pressebetjening. Du skal dels være kontaktperson for pressen, finde cases mv, ligesom du skal kommunikationsbetjene et af de politiske udvalg i kommunen. Det vil sige, at du skal kunne tænke strategisk og omsætte politisk arbejde til pressemeddelelser, pitch eller SoMe-historier. Samlet set skal du altså tænke i historie før kanal.

Vi prioriterer en åben og tæt dialog med pressen, og det er vigtigt, at du kan være et godt bindeled mellem pressen og organisationen – både når sagen er positiv, og når der er kritik af kommunens arbejde.

Din profil
  • Du er journalist eller kommunikationsuddannet
  • Du skal have dokumenteret erfaring med sociale medier og kende de sociale mediers dna
  • Du skal have dokumenteret erfaring med pressearbejde og pressehåndtering
  • Du skal være visuelt tænkende og kunne lave videoer (eller have lyst til at lære det)
  • Du skal kunne arbejde på alle tre niveauer – det strategiske, det taktiske og det operationelle niveau – og du skal kunne lide alle tre aspekter af arbejdet
  • Du skal være nysgerrig, initiativrig og opsøgende. Historierne kommer ikke til dig – du skal finde dem og fortælle dem
  • Du er en holdspiller, der - lige som vi - mener, at vi er fagligt stærkere sammen end hver for sig
  • Du skal trives med korte deadlines ind i mellem
  • Du har et godt humør og humoristisk sans

Lidt om os
Du kommer til at indgå i et kommunikationsteam med tre andre kommunikationskonsulenter og en grafisk konsulent. I kommunikationsteamet arbejder vi med ekstern kommunikation, presse, SoMe og interessevaretagelse. Vi har en uformel omgangstone og masser af godt humør, og vi kan lide at samarbejde, sparre, idéudvikle og i det hele taget bruge hinanden. Vi tror på, at det er vejen til det bedste arbejdsmæssige resultat og den bedste trivsel for os.

Vi har kontor på rådhuset i Nykøbing Falster, som også vil være din arbejdsplads. Vi er en del af afdelingen Strategi & Udvikling, der hører til i Center for Politik & Personale. Centret er et stabscenter, hvor vores fornemmeste opgave er at understøtte organisationen i at løse kommunens kerneopgave. Derfor arbejder vi sjældent alene, men som regel altid sammen med fagfolk på kryds og tværs af hele organisationen.<br /
Vi har flekstid med frihed under ansvar. Vi har desuden en virkelig god kantine og en meget stærk kaffe!

Løn og ansættelse
Stillingen er en fuldtidsstilling, og du ansættes efter gældende overenskomst. Ansættelsestidspunkt senest 1. september 2022.

Flere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Christian Smith, leder af Strategi & Udvikling, på tlf.: 25 18 19 98.<br / Du kan læse meget mere om Guldborgsund Kommune på guldborgsund.dk, og hvis du vil vide mere om de politiske strategier, finder du dem her: guldborgsund.dk/nyretning.

Ansøgningsfrist
Mandag den 13. juni kl. 12.00.

Samtaler
Vi forventer at afholde samtaler (1. og 2. runde) i uge 25.

Sådan søger du
Send din ansøgning ved at klikke på "Ansøg-knappen" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 13. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Lolland og Falster

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed på Lolland og Falster
    • Afdelingsleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Bandholm

    Souschef til Bandholm Badehotel søges!Din profilAnellika Ljungmann søger en kreativ og driftig Souschef på fuldtid, der er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret. Du skal kunne insp..
    • Afdelingsleder
    • Bandholm
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nakskov

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1