Rekrutteringsfirma

Head of Construction & Development

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Brænder du for teknik, procesoptimering, ledelse og coaching af medarbejdere? Trives du i en organisation, hvor evnen til at turde træffe beslutninger uden at gå på kompromis med kvalitet og samarbejde på tværs er en nødvendig kompetence? Kan du begå dig på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, og motiveres du af at være en del af et markedsledende brand, hvor innovation og kompetencer er i højsædet? Så er det muligvis dig, vi søger.

På vegne af vores kunde Newtec søger vi en Head of Construction & Development, der får ansvar for at udvikle virksomhedens mekaniske konstruktions- og udviklingsafdeling. Der er tale om en stilling, hvor du skal arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau i en virksomhedskultur, hvor den gode idé imødekommes og udvikling er i højsædet.

Newtec har gennem de seneste år fordoblet sin omsætning, og potentialet for yderligere vækst er fortsat stort. Stillingen er nyoprettet og vil være en nøglerolle i fremtidens strategi, hvor du skal kombinere dine evner inden for ledelse med dine faglige kompetencer inden for konstruktion og udvikling.

Newtec er førende producent af veje- pakke og sortere­maskiner primært i frugt og grøntsags­industrien. Med mere end 15.000 vel­lyk­kede instal­lationer over de sidste 40 år, har de bibeholdt deres position som et respekteret firma verden over. Hos Newtec sættes en ære i at designe løs­ninger, som imøde­kommer kunderns speci­fikke behov ved at kombinere eksiste­rende teknologi og maskiner på nye og innovative måder.

Læs mere om Newtec på www.newtec.com

Jobbeskrivelse:

Med reference til den den administrerende direktør bliver du ansvarlig for at drive og udvikle konstruktionsafdelingen og dens medarbejdere. Du bliver et centralt omdrejningspunkt i virksomheden, hvor du i tæt samarbejde med medarbejdere og ledelse sikrer kvaliteten samt går foran i en forbedringskultur, der bidrager til løbende produkt- og kvalitetsoptimeringer.

Du får ansvar for at sikre det optimale udviklingsflow lige fra dialog med salg, hvor det tekniske grundlag for produktets specifikationer fastlægges, koordinering med indkøb og produktionen for den optimale tidsplan, til opfølgning på færdigt produkt og projekt.

Du skal sikre, at knowhow, ressourcer og kompetencer i afdelingen løbende tilpasses og leveres til den øvrige organisation til tiden og i den rette kvalitet, så produktivitet og output kan leve op til kundernes krav og forventninger

Du skal bruge din viden om den nyeste teknologi og produktionsteknik til at tænke muligheder, og du skal arbejde bredt med udvikling i en alsidig rolle, hvor både dine tekniske færdigheder såvel som dine kommunikative evner bliver testet på daglig basis.

Rollen er derfor den rette for dig, der trives med konstante udfordringer og drives mod kontinuerlig udvikling og forbedring

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Ledelse og udvikling af konstruktion- og udviklingsafdelingen
  • Løbende optimering af processer og arbejdsgange
  • Ressourceallokering og opfølgning på projekter og kunder
  • Sikre et solidt samarbejde med øvrige afdelinger
  • Udarbejdelse af nødvendig rapportering

Din baggrund:

Newtec er kendt for sin professionalisme og høje kvalitet. Kunderne er store internationale virksomheder, som forventer innovation og kompetent sparring - og dine kommende kolleger forventer det samme.

Stillingen er et ønske om at styrke og udvikle en afdeling, der er strategisk vigtigt for fremtiden. Din rolle vil derfor blive mødt med stor bevågenhed, og der vil blive stillet store krav til din evne til at kommunikere med både interne stakeholders og medarbejdere. Det er derfor essentielt, at du har en solid teknisk forståelse i kombination med forståelse for kundernes værdikæde.

Din faglige baggrund kan være maskiningeniør, civilingeniør eller lignende kombineret med solid erfaring med udvikling af maskiner til procesindustrien – meget gerne fødevareindustrien.

Derudover forventer vi følgende:
  • Du har en god forretningsforståelse og kan samarbejde på tværs af funktioner
  • Du er innovativ og motiveres af at arbejde med høje standarder og langsigtede løsninger
  • Du er detaljeorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst
  • Du er dygtig og din faglige stolthed er stor
  • Du er initiativrig, arbejder selvstændigt og er ikke bange for ”hands-on”, når det er nødvendigt
  • Du trives i en flad organisation, hvor resultater tæller mere end titler
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

Newtec tilbyder:

Du bliver en del af en markedsledende, velkonsolideret virksomhed, der anerkender, at kundernes og medarbejdernes tilfredshed går hånd i hånd. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige udvikling.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller Frank Richard Schou på
telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense M

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Odense M over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2