Fangelbogård søger administrativ leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Kunne du tænke dig en hverdag i en organisation, der er sat i verden for at skabe gode rammer og livsbetingelser for mennesker med psykisk funktionsnedsættelse? Som administrativ leder har du det overordnede ansvar for økonomi, IT, administration, bygninger og fysiske rammer for både bodelen og beskæftigelsesdelen. Derudover daglig ledelse af det praktiske personale samt sekretær. Du kan læse lidt mere om opgaverne i den uddybende stillingsbeskrivelse på vores hjemmeside.
Læs mere her: Ledige stillinger – Fangelbogård (fangelbogaard.dk)

Som administrativ leder indgår du i ledelsen af Fangelbogård sammen med forstanderen, og fungerer som souschef/stedfortræder for denne. Der lægges vægt på et stærkt ledelsesteam, der er karakteriseret ved et tæt og tillidsfuldt samarbejde med gensidig sparring.
Endvidere har du lyst til at medvirke aktivt i udviklingen af Fangelbogård, både med hensyn til at modernisere de administrative områder, og som sparringspartner i den strategiske udvikling af tilbuddet bredt forstået. Det er således en forudsætning, at du brænder for at deltage i udviklingen af et stærkt botilbud og beskæftigelsestilbud, der udgør de bedste rammer for et godt liv for beboere og brugere. Samtidig medvirker du til at fastholde en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker fagligt dygtige og engagerede medarbejdere.

Uddannelsesmæssig baggrund
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet fx; økonomi, administration, med videre på bachelor eller kandidatniveau. Du skal have en klar præference for hele det administrative og økonomiske felt i organisationen.

Løn og ansættelsesforhold
Løn, pension og ansættelsesforhold, matcher stillingsindholdet og udgangspunktet for jobbet er Fangelbogårds adresse. Du har i jobbet frihed til at tilrettelægge dit arbejdsliv, hjemmearbejde mv. så du kan få familie- og arbejdsliv til at harmonere.

Hvis jobbet har din interesse så send en motiveret ansøgning og dit CV (dokumentation for kvalifikation til jobbet) via knappen "Ansøg dette job".
Deadline for ansøgning er 3. september. Der forventes afholdt to runder ansættelsessamtaler henholdsvis 14. sep. og 20. sep. Tiltrædelse 1. november eller hurtigst muligt.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Fangelbogårds leder, Karina Bastholm, tel. 92823158 eller bestyrelsesformand, Jes Jessen, tel. 20144177.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt på Fangelbogård’s adresse. Fangelvej 45, 5260 Odense S.
I rekrutteringsprocessens afsluttende del vil der indgå referenceindhentning.

Fangelbogård
Fangelbogård er som selvejende institution, et bo- og beskæftigelsestilbud for voksne med en psykisk funktionsnedsættelse, heraf flere med en psykiatrisk overbygning. Botilbuddet er godkendt til 14 pladser efter Servicelovens §§ 107-108. Derudover har vi 15 pladser på intern og ekstern beskæftigelse efter §§ 103-104.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=68730b94)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense S
  • Mandag den 04. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Odense S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2