Chef for Portfunktionen på Nyt OUH

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Byggeriet af det nye Universitetshospital i Odense er i fuld gang. Mere end 10.000 håndværkere har foreløbigt været igennem porten til byggepladsen, og dagligt har op mod 1000 mennesker deres gang på byggepladserne, der tilsammen udgør Nyt OUH. Så stor en byggeplads har brug for at have styr på, at sikre at transporten ind og ud af byggepladsen foregår effektivt og sikkert. Derfor er der etableret en Portfunktion, der døgnet rundt holder styr på transporterne ind og ud af byggepladsen. Der følger mange opgaver med, når man skal administrere så stor en byggeplads.

Opgaverne varetages i Portfunktionen under projektorganisationen for Nyt OUH.

Du vil som chef for Portfunktionen få direkte reference til projektdirektøren, og du får mulighed for at præge den daglige opgavevaretagelse i området.

Sikker drift og alsidige opgaver i Portfunktionen.

Portfunktionen blev etableret, da byggerierne på det nye OUH gik i gang. Siden er der opbygget en solid funktion bestående af 4 medarbejdere samt et eksternt vagtfirma, som varetager Portfunktionen i aften og nattetimerne. Portfunktionen fungerer som reception for alle henvendelser til byggepladsen, samtidig koordinerer funktionen arbejdsmiljøfunktionens sikkerhedskurser og står for udstedelse af adgangskort til besøgende, leverandører og håndværkere.

Vi vægter imødekommenhed og højt serviceniveau som en vigtig del af dagligdagen. Ud over reception- og vagtfunktionen varetager Portfunktionen ligeledes driften af byggepladsens fællesarealer samt pedelfunktionen for projektorganisationens egne bygninger.

Du vil som chef for Portfunktionen få ledelsesansvar for 5 dygtige medarbejdere, der har kendskab til dagligdagen og de mangeartede opgaver, der følger med. Yderligere vil du blive koordinerende bindeled til de serviceassistenter, som arbejder i organisationen og ligeledes organisationens ledelseskontakt til rengøring & hospitalsservice på OUH.

Samtidig vil du få ansvaret for den løbende koordinering med vores eksterne vagtfirma og øvrige kontrakter i relation til Portfunktionen.

Du vil få tæt samarbejde med medarbejdere og øvrige chefer i projektorganisationen for Nyt OUH. Ligeledes forventes det at du supporterer projektdirektionen i forhold til interne administrative opgaver. Du vil således få et koordinerende ansvar og tæt samarbejde med projektets øverste ledelse.

Du vil være en del af organisationens samlede ledergruppe, der ud over projektdirektionen består af 5 ledere med hver deres ansvarsområde. Ledergruppen har som samlet enhed ansvaret for at sikre, at der skabes et funktionsdygtigt sygehus inden for de aftalte rammer omkring tid, økonomi og kvalitet. Portfunktionen spiller en central rolle i dagligdagen i forhold til at skabe et godt og effektivt flow på byggepladsen, her vil du som ansvarlig for portfunktionen blive involveret i en lang række projekter samt afvikling af aktiviteter og arrangementer.

En del af helheden.

Denne stilling kræver en person, som kan skabe ro og overblik i en til tider hektisk hverdag. Funktionens medarbejdere er erfarne i opgaverne, så din ledelsesmæssige opgave vil blandt andet bestå i at prioritere og sætte retning på for en fortsat sikker drift. Vi vægter et godt arbejdsmiljø, en uformel omgangstone og et godt sammenhold – ikke blot i Portfunktionen men for den samlede projektorganisation. Du skal kunne gå forrest, og være kulturbærende i understøttelse af Portfunktionen i det den er – nemlig en vigtig del af helheden.

Du skal kunne begå dig i et politisk system, hvor der er mange interessenter med mange forskellige behov, og du bidrager aktivt til fokus på helheden i en bevidsthed om at succes er noget der kun kan skabes i fællesskab. Du vil som portchef have snitflade mod mange forskellige interessenter og vi forventer derfor en leder som naturligt er relations skabende.

Vi forventer en leder der formår at uddelegere, men som en del af sin naturlige arbejdsmetodik tager del i den konkrete opgaveløsning frem for alene at basere sig på leverancer fra andre.

Da der er mange nationaliteter på byggepladsen er gode engelskkundskaber i såvel skrift som tale en fordel.

Vigtig funktion med stor mening.

Her får du muligheden for at gøre en forskel for fremtidens sundhedsvæsen – fremtidens patienter. Du får muligheden for at få en central rolle i gennemførelsen af et af de største byggeprojekter i Danmark.

Vi har som bygherreorganisation organiseret os med stærke in house-kompetencer, hvor vi har specialistkompetencer inden for såvel teknik, design, arkitektur og naturligvis de klassiske styringsdicipliner. Samtidig har vi et tæt samarbejde med den tekniske og kliniske drift på det eksisterende OUH.

Yderligere oplysninger

Ansættelsessted er Nyt OUH med arbejdssted Glisholmvej 2A, 5260 Odense S.

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte Projektdirektør Kenneth Holm 21597282.

Tiltrædelse er snarest muligt. Ansættelse i henhold til gældende overenskomst og efter nærmere aftale.

Ansøgningsfristen er den 7. august 2024 . Ansættelsessamtaler vil foregå umiddelbart efter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense S
  • Onsdag den 07. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Odense S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2