Deputy Teamleader til køkkenafdelingen, 37 timer per uge, Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

HVEM ER DU?

Vi leder især efter dig, som kan jonglere alt fra kundehenvendelser til budgettering og som kan indgå i et stærkt samarbejde med vores dygtige afdelingsleder i køkkenafdelingen, Andreas.

Sammen skal I sørge for, at vores medarbejdere stortrives og at kunderne bliver mødt af et team af fantastisk dygtige rådgivere.
Du har erfaring fra detailbranchen og kommer måske fra et job som souschef eller team-leder, og kan derfor hurtigt danne dig et overblik over afdelingens behov og udviklingsmuligheder. Alt sammen imens du sørger for at afdelingen er trimmet, rådgiver kunder og fylder på, når behovet opstår. Du skal i bund og grund være med over det hele!

Vi forstiller os ligeledes, at du i høj grad trives med administrativt arbejde og har et skarpt øje for detaljen, og derfor har nemt ved at lave rapporter, analyser og budgetter.

HVAD DU SKAL LAVE – DAG FOR DAG

Helt konkret bliver du medansvarlig for at optimere kundens oplevelse i IKEA, hvilket betyder både tilfredse kunder og øget salg. Du kommer til at indgå i lederteamet på salg, og her er du med til sikre den gode oplevelse hele vejen igennem IKEA.

Mere specifikt kan du forvente, at du i løbet af din arbejdsdag skal:

- Sikre at du har det rette antal medarbejdere på rette tid og på rette sted, så kunden nemt kan få rådgivning og en formidabel købsoplevelse
- Sikre at afdelingen er i tip-top stand og fremstår ny, spændende og nem at overskue for kunderne
- Sikre at alle i teamet har den nødvendige viden om produkterne i afdelingen og IKEA’s services til at kunne give kunderne den rette rådgivning
- Derudover kan du forvente at du jævnligt skal have salgsansvaret for afdelingen.
Du kan se frem til en længere rejse i IKEA, og du skal gerne kunne se dig selv i jobbet i et par år. Du skal forvente, at det første halve år bliver en læringsproces, og efter en rum tid vil du være klædt på til at blive afdelingsleder i en af IKEA’s mange, spændende afdelinger.

SAMMEN SOM ET TEAM

Du bliver en del af vores køkkenafdeling i Odense. Du får nogle fantastiske kolleger, som alle er specialister indenfor deres område og som virkelig brænder for IKEA. Teamet er godt sammentømret og formår hver dag at skabe unikke kundeoplevelser, som vores kunder tager med sig hjem.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP? LAD OS TALE MED HINANDEN!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anna, Senior Recruiter, på [email protected] eller Andreas Møller på [email protected]. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutterings-system og ikke via e-mail.

ØVRIG INFORMATION

- Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit
- Du arbejder primært i dagtimerne, og skal forvente at arbejde 1-2 aftener i ugen samt hver 2. weekend både lørdag og søndag 
- Løn efter IKEA's lønpolitik
- Vi har diverse personalegoder, herunder; Pensionsordning, helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning etc.
- Opstart efter aftale

DERFOR BLI'R DU HELT VILD MED OS

Fra de dybe skove i Sverige har vi udbredt vores kultur og værdier til hele verden. I hjertet af vores sortiment er vores smukke boligindretningsprodukter og -løsninger, som er fremstillet med tanke på miljøet, og som når ud til millioner af kunder. I hjertet af vores virksomhed er vores fantastiske medarbejdere, der repræsenterer mangfoldighed i alle dens facetter, og som har en passion for livet derhjemme. Vi bidrager alle sammen med vores unikke personligheder, og vi ønsker at vokse og udvikle os sammen. Vores vision, "At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker", inspirerer og vejleder os i alt, hvad vi gør. Det er IKEA.

HVAD VI ALLE SAMMEN HAR TIL FÆLLES

  • Vi udlever vores værdier
  • Vær dit unikke selv, samtidig med at du respekterer og inkluderer andre
  • Passion for boligindretning
  • Du præsterer og leverer, samtidig med at du lærer og udvikler dig
  • Og har det sjovt!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense SØ

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2