Afdelingsleder – [xxxxx] – Ølgod

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølgod

Super Dæk Service - Det tætteste du kommer på at have din eget værksted! Det siger vores afdelingsledere om Deres arbejdsplads og lige nu mangler vi en ny afdelingsleder i Ølgod.

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske den nye medarbejder i vores team, et team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Virksomheden:

Super Dæk Service er Danmarks førende kæde af dæk- og autoværksteder. Kæden har i dag mere end 60 afdelinger og er i fortsat vækst. Vi søger en dynamisk og resultatorienteret afdelingsleder, der både ønsker og evner, at vokse med de spændende opgaver i vores afdeling i Ølgod.

Vi søger en ambitiøs og selvstændig leder – der følger med tiden og som forstår at motivere andre gennem sit engagement. Afdelingen har en god placering i et område tæt på både erhvervs- og privatkunder, så her er gode muligheder for at sikre den fortsatte vækst.

Jobbeskrivelse:

Med reference til Regionschefen og i samarbejde med din medarbejdere skal du yde en professionel kundebetjening og brænde for at sikre høj kundetilfredshed, mersalg, god kvalitet og effektivitet. Vi stiller store krav til dig. Ud over din professionalisme i tilgangen til både arbejdet, kunderne og kollegerne, forventer vi et personligt drive, der kan mærkes.

Du kommer til at fungere som driftsansvarlig for afdelingen, som var det dit eget værksted,
og har dermed ansvaret for at fastholde og udvikle omsætningen til både private og erhvervskunder, så med den rette indstilling og motivation, kan der skabes rigtig gode resultater.

De daglige opgaver vil blandt andet bestå af:

  • Daglig personaleledelse
  • Optimal udnyttelse af vækstmulighederne i lokalområdet.
  • Kundemodtagelse og salg af diverse ydelser.
  • Montage- og mekaniske opgaver ved spidsbelastninger
  • Sikrer god trivsel og motivation blandt medarbejderne.

Kvalifikationer:
Vi søger en person som formår at skabe en høflig, ærlig og naturlig kontakt til kunder og medarbejdere. Du er positiv med et godt og smittende humør også når der er travlt. Du har et højt stress niveau og stort overblik uden at miste detaljen på en rolig og afbalanceret måde. Sidst, men ikke mindst er du en ildsjæl, der gerne går det ekstra skridt og samtidig også bidrager til en god stemning i virksomheden.

Erfaring fra en tilsvarende stilling i transport- og autobranchen er et must - eventuelt fra et bilhus eller en leverandør til lastvogns- eller landsbrugssektoren. Du har naturlig interesse for biler samt deres mekanik og deraf et stort produktkendskab. Det er vigtigt, at du kan fremvise resultater af, hvordan du tidligere har løftet og udviklet en forretning, hvad angår omsætning og medarbejderperformance. Du behersker gængse IT-systemer – kendskab til AX2012 er et plus.

Virksomheden tilbyder:

Du kommer til at arbejde i en professionel virksomhed med ordnede forhold og en sund økonomi. Vi har fokus på vækst, høj kvalitet og god kundeservice og vi vil være branchens bedste arbejdsplads. Vi har eget Akademi, så der er klare målsætninger for, at du og medarbejderne VIL/kan dygtiggøre sig løbende. Vi viser vejen med fokus på videreudvikling og uddannelse - du er manden der med din faglige stolthed og ansvarlighed hjælper med at nå målet. Vi tilbyder endvidere gode og engagerede kolleger, som glæder sig til at møde dig.
Du tilbydes en lønpakke, inkl. diverse benefits, som modsvarer dine kvalifikationer. Du får gode muligheder for videreudvikling, både fagligt og personligt, i en solid virksomhed i vækst.

Interesseret?
Send din ansøgning hurtigst muligt via linket til højre.

For yderligere spørgsmål til stillingen, kontakt HR Konsulent Gitte Holdersen på telefon 7615 1175.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølgod.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ølgod

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Are you passionate about eCommerce and looking for a dynamic role where you can combine your commercial mindset and tech-savviness? As our Reseller Success Manager, you are the go-to person for..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ølgod

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ølgod over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ølgod over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1