[xxxxx] søger afdelingsleder til botilbuddet Børne- og Ungehusene i Udby på Vestfyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Otterup

To afdelinger for børn og unge blev samlet på en fælles matrikel i Udby i 2021. Samlingen skal nu implementeres til gavn for børn, unge og medarbejdere. Specialcenter Syddanmark arbejder fra 1. august 2022 med teambaseret ledelse i hele centret. Vi leder derfor efter en afdelingsleder, der både kan arbejde med det strategiske blik for afdelingen og centret, sikre høj faglighed i driften og samtidig understøtte den samlede ledelse af centret. Kan du se udfordringerne – og dig selv - i dette og skabe resultater, så er du måske vores nye afdelingsleder.

Børne- og Ungehusene Udby søger en dialogsøgende, inddragende og kommunikativ stærk afdelingsleder til Hus 1, der vil arbejde vedholdende for at skabe trygge bo-miljøer og sikre trivslen og udvikling hos anbragte børn. Afdelingslederen skal ligeledes understøtte medarbejdernes trivsel og faglige udvikling.

Vi har indskrevet børn og unge (8-22 år) med markante og ofte multible problemstillinger, typisk i form af sociale, emotionelle, kognitive og psykiatrinære vanskeligheder. Der er tale om aldersvarende kompetencer på nogle områder og markant forsinket udvikling på andre. Børnenes primære udfordringer er på det kognitive, følelsesmæssige og sociale område og kan komme til udtryk ved stor følelsesmæssig frustration, manglende forståelse for konsekvenserne af egen adfærd, manglende forståelse for sociale sammenhænge, manglende empati og
udadreagerende adfærd.

Medarbejdergruppen består primært af pædagoger og omsorgsmedhjælpere, samt sundhedsfagligt personale. Der arbejdes på at udvide den sundhedsfaglige del af medarbejdergruppen for at imødekomme de nationale sundhedsfaglige retningslinjer.

Børne- og Ungehusene Udby ligger smukt placeret på Vestfyn lidt uden for Nørre Aaby. Tilbuddet består af to afdelinger, samt to enkeltmandsprojekter, intern skole og en administrationsbygning. Alle værelser har eget toilet og bad. I administrationsbygningen er et centralkøkken, hvor der hver dag tilberedes sund frokost og aftensmad.

Da Børne- og Ungehusene Udby er en sammenlægning af to tidligere børnetilbud, arbejder vi med at skabe et fælles fagligt grundlag og en fælles kultur. Til at understøtte processen er der ansat en socialrådgiver og der vil blive ansat en psykolog på stedet. Endvidere understøttes de kulturelle og faglige processer af Specialcentrets Leder for kvalitet og udvikling, og der er ligeledes tilknyttet en ekstern supervisor både til ledelsessupervision og sags- og personale- supervision.

Du vil møde fagligt dygtige medarbejdere, som arbejder inkluderende og med kerneopgaven for øje. Børne- og Ungehusene Udby skal arbejde ud fra en miljøterapeutisk og neuropædagogisk tilgang. Opstarten af dette arbejde bliver en af de første opgaver for dig som afdelingsleder. Specialcentret arbejder sideløbende med en kompetenceplan, der vil understøtte de faglige processer på Udby.

Faglige forventninger til dig
Skal du være afdelingsleder i Børne- og Ungehusene Udby forventer vi, at du har solid ledererfaring og har dit ledelsesteoretiske ståsted på plads. Du er bevidst om dit ledelsesrum og dit dobbelte lederskab. Du er ambitiøs i forhold til at udvikle de organisatoriske linjer sammen med din lederkolleger for at opnå høj trivsel hos børn, unge og medarbejdere.

Vi ønsker en leder, der er tydelig og nærværende i sin ledelse, hvor du balancerer naturligt mellem udvikling og sikker drift. Du formår at guide og coache dine medarbejdere, sådan at de lykkes. Du tager både store og små opgaver med ansvarlighed og kan prioritere egenhændigt.

Vi vægter samarbejdet med det interne skoletilbud, pårørende, anbringelseskommuner og eksterne samarbejdspartnere højt, hvorfor vi forventer, at du anlægger den gode dialog og initierer møder, hvor det er relevant.

Der er en stor søgning af børn og unge, men aktuelt er det vanskeligt at tage nye ind grundet udfordringer med rekruttering. Arbejdet med rekruttering er derfor et selvstændigt tema for dig og den anden afdelingsleder.

Ledelsesopgaver

  • Lede og facilitere de pædagogiske indsatser, vi leverer til børn og unge for de kommuner, der bestiller vores ekspertise. Omsætte ord og aftaler til konkrete handlinger.
  • Formidle Region Syddanmarks strategier og koble dem til medarbejdernes hverdagspraksis.
  • Understøtte den fortsatte specialisering på området og udvikle de sundhedsfaglige indsatser.
  • Udvikle og implementere det nye børnetilbud. Understøtte effekterne af de organisatoriske forandringer i tæt samarbejde med lederkolleger og medarbejdere.
  • Understøtte og sætte retning i arbejdet med den Syddanske Forbedringsmodel
  • Ansvar og sikring af effektiv økonomistyring og andre administrative systemer.
  • Indgå i både det lille og det store lederteam med kreativitet, engagement og energi

Vi forventer, at du:

  • Er nysgerrig og inddragende i samarbejdet med medarbejdere, børn, samarbejdspartnere og ledergruppen
  • Arbejder selvstændigt og kan sætte rammerne og delegere til teamkoordinator, faglig koordinator og medarbejdere.
  • Har gode analytiske evner, skaffer dig overblik og prioriterer dine arbejdsopgaver
  • Tager ansvar og initiativ på egen afdeling og i specialcentret.

Specialcenter Syddanmark tilbyder?
Du tilbydes en meget spændende lederstilling med stort ansvar og mange forskellige opgaver. Du bliver en del af Specialcenter Syddanmark, herunder ledergruppen. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, udvikling og kvalitet samt en åben og tillidsvækkende dialog på tværs af organisationen.

Centeret er fordelt på syv matrikler, som ligger i Udby, Fredericia, Østrup, Rødding, Jels og Ribe. Se meget mere på vores hjemmeside www.rsyd.dk.

Du vil indgå i en ledergruppe med masser af ledelseserfaring. Vi er i gang med etablering af en teambaseret organisation på tværs af matriklerne. Afdelingslederne er derfor ikke kun ansvarlige for egen matrikel, men har også et tværgående ansvarsområde – disse områder vil løbende blive udviklet over de kommende år.

Mere om stillingen
Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, så opfordres du til at kontakte centerchef Allan Kjær Hansen (tlf. 6138 6893). Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Kørekort er et krav og egen bil skal være til rådighed.

Stillingen ventes besat pr. 1. august 2022

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfrist d. 6. juni 2022. Første runde samtaler afholdes d 14. juni og anden runde samtaler afholdes d. 25. juni. Der anvendes test forestået af HR i perioden mellem de to samtaler.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Otterup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Otterup
  • Mandag den 06. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nyborg

    Netop nu søger vi en engageret afdelingsleder, der med afsæt i et nysgerrigt mindset, stort fokus på personaleledelse samt flair for logistik- og ressourcestyring skaber synlige resultater og god .
    • Afdelingsleder
    • Nyborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Fyn

    OBS! Denne stilling skal søges igennem rekrutteringspartner Selectors via dette linkMed reference til Afdelingsdirektøren for IT Systems & Services bliver du ansvarlig for at vedligeholde og v..
    • Afdelingsleder
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Otterup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Otterup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Otterup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1