Teamleder til Færdselsstyrelsen i Ribe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Teamleder til Færdselsstyrelsen i Ribe

Vil du stå i spidsen for etablering af vores nye team indeholdende vejsidesyn, parkeringskontrol og kontrol af udenlandske chaufførers lønvilkår? Brænder du for ledelse, både på distancen og på tæt hold, for faglig udvikling og har du samtidig flair for at lede i en politisk styret organisation? Så er du måske vores nye teamleder.

Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling. Siden 2016 har vi været placeret i Ribe som en del af Trafikstyrelsen, men den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Transportministeriet. Den 1. oktober 2021 overtager vi en ny stor opgave på kørekortområdet og takografkortområdet, som mere end tredobler vores organisation. Vi står med andre ord over for en periode med store og ambitiøse mål på færdselsområdet.

Derfor har vi brug for dig, som med et stærkt fokus på kerneopgaven og på sikker drift, kan bidrage til, at Færdselsstyrelsen kommer sikkert i mål.

Om stillingen

Du får ansvaret for 19 dygtige og dedikerede medarbejdere med forskellige faglige baggrunde og kompetencer. Du bliver en del ledelsen i ”tilsyn på vej”, som består af tre teamledere med reference til kontorchefen på området. Samarbejdet på tværs af teamene er essentielt for områdets succes og vi er derfor i daglig dialog om opgaveløsningen og udviklingen af området. Herudover indgår du også i styrelsens samlede teamledergruppe.

Områdets kerneopgave er tilsyn og kontrol på vej. Vi bidrager til færdselssikkerheden, ved at sikre ordnede forhold på de danske veje via understøttelse af trafikanter, chauffører, virksomheder og myndigheder gennem vejledning, tilsyn og kontrol. Tilsynet og kontrollen sker på vejen, men understøttes af juridiske og administrative kollegaer på kontoret. Områdets opgaver omfatter endvidere minister- og departementsbetjening, bidrag til regeludvikling, deltagelse i EU-arbejde (arbejdsgrupper og komiteer) samt generel vejledning af borgere og virksomheder på hele området. Herudover har vi ambitiøse mål for udviklingen af området, hvorfor diverse udviklingstiltag ligeledes er en fast del af hverdagen. Her arbejder vi bl.a. kontinuerligt med at optimere vores sagsgange og udvikle vores IT-fagsystemer, så vi har den bedste understøttelse af vores opgaveløsning.

I Færdselsstyrelsen har vi fokus på, at udvikle en kultur, hvor vi tager ansvar på tværs af organisationen – vi ved nemlig, at vi er hinandens forudsætninger for at lykkes med organisationens mål. Meningsskabende ledelse med fokus på læring og rum til handlekraft er en del af vores ledelsestænkning og grundlaget for den kultur vi ønsker udviklet. Vi er nået langt – men vil gerne nå endnu længere. Og du skal i tæt samspil med dit team, den øvrige ledelse og resten af organisationen, udvikle og understøtte implementering af Færdselsstyrelsens strategi og værdigrundlag, og skabe sammenhængende og tværgående løsninger.

Din personlige profil:

Vi ønsker os en teamleder, som har erfaring med personaleledelse og driftsledelse også på distancen. Du skal være vant til at håndtere og effektivt styre en drift.

Du har en god procesforståelse og kan sætte dig ind i – og stå i spidsen for udvikling af området i samarbejde med dine lederkollegaer.

Det er helt afgørende, at du både har lyst og evner til at sætte dig ind i de faglige områder og kan fungere som sparringpartner for både medarbejdere og kontorchef. Her er der brug for, at du både besidder akademiske kompetencer, men samtidig har flair for at opnå og omsætte den praktiske viden, der lægger til grund for f.eks. vejsidesynet.

Du er dygtig til at kommunikere, både i tale og på skrift. Du forstår at drive kulturen i den ønskede retning via kommunikation, fastholdelse og opfølgning.

Du er lyttende og besidder gode samarbejdsevner og motiveres af, at skabe resultater sammen med andre. Du mestrer kunsten at sætte retning og afstemme forventninger samt sikre opfølgning i en åben og tillidsfuld dialog.

Som person er du robust og velafbalanceret. Du har et stort overblik og kan bevare roen under pres samt omsætte strategi til handling. Og så har du et godt humør.

Professionelt forventer vi, at du har en relevant akademisk uddannelse, f.eks. inden for jura, samfundsfag eller som ingeniør. Vi forventer du har erfaring med ledelse, og vi lægger særligt vægt på at du har:

• ledelseserfaring fra en lignende stilling, gerne i en politisk styret organisation
• dokumenteret erfaring med at implementere processer, i praksis, i en decentral organisation

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fast stilling på fuld tid, og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Nicoline Zederkof Jensen, på [email protected] eller sende en sms på 4187 5501, så ringer Nicoline tilbage.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, beder vi dig sende ansøgning sammen med cv og anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på fstyr.dk senest fredag den 1. august 2021.

Vi forventer at gennemføre 1. og 2. samtale i uge 32.

Mellem de to samtalerunder gennemføres et testforløb, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne. Testforløbet foregår digitalt med tilbagemelding til kandidaten via TEAMS inden 2. samtale.

Færdselsstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ribe
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ribe over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2