Koordinator for Viden og Arbejdskraft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Her er stillingen til dig, der synes, at uddannelse er noget af det vigtigste i verden. Ringkøbing-Skjern Kommune sætter barren højt og arbejder målrettet med at sikre kvalificeret arbejdskraft til området, blandt andet gennem uddannelse og tilførsel af viden. Vi har brug for dig til at gå foran og præge vores indsatser, og samtidig gå bagved og understøtte vores politikere i at udvikle kommunens Videnpolitik og Arbejdskraftpolitik.

Vi kan tilbyde dig en stilling med stor udfoldelsesfrihed ind i et område præget af høje ambitioner, fælles drivkraft og nytænkning. Dine nærmeste kolleger i Ekstern Udvikling er specialister inden for andre udviklingsområder som turisme, bosætning, landdistrikter, klima og erhverv, og står altid klar med sparring og god energi.

Som koordinator er du centrum i at binde indsatser sammen på tværs af kommunen, erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner m.fl. Du får en bred berøringsflade både indadtil i kommunen og udadtil, og tæt kontakt til det politiske niveau. Du arbejder med arbejdskraft og uddannelse og tilførsel af viden i bred forstand – lige fra forskningssamarbejder, virksomhedssamarbejder og samarbejder med både ungdomsuddannelser og efter-/videreuddannelser. Din rolle er ofte at være bindeled og koordinere indsatser på tværs af flere forskellige organisationer. Et mindre antal indsatser er du selv ansvarlig for at udvikle og drive. Den væsentligste er Studiecenter Ringkøbing-Skjern, som er et nyskabende tilbud, der giver adgang til både fysisk og online videregående uddannelse fra et studiemiljø i Skjern.

En væsentlig del af stillingen består i at betjene kommunens Videnråd og kommunens Arbejdskraftråd, som har byrådspolitikere, erhvervsledere, rektorer og kommunale ledere blandt medlemmerne. Din betjening består i at udarbejde dagsordener, forberede og gennemføre oplæg på møder, skrive referat og arbejde mellem rådsmøderne.

Sat på formel vil disse arbejdsopgaver blive centrale for dig:

• Sekretariatsbetjening for kommunens Videnråd og Arbejdskraftråd

• Projektudvikling, både i samarbejde med andre dele af den kommunale administration og i samarbejde med eksterne parter (f.eks. med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern og Aarhus Universitet)

• Projektledelse, herunder projektøkonomi samt projektafrapportering

• Understøttelse af politisk og administrativt arbejde på området, herunder politisk interessevaretagelse, sagsfremstillinger til udvalgsbehandling og udarbejdelse af notater

• Fundraising og udarbejdelse af projektansøgninger

Du kan læse mere om kommunens arbejde på viden- og arbejdskraftområdet på kommunens hjemmeside på www.rksk.dk

Om dig

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse og erfaring med lignende arbejde, og gerne kendskab til uddannelsesområdet og kommunalt udviklingsarbejde.

Hvis det er dig, vi skal ansætte, er det afgørende, at du evner både at være en skarp procesfacilitator, struktureret koordinator og samtidig udvikler af nye initiativer. Du skal kunne bevæge dig på aksen mellem politik, strategi og det konkrete niveau, og være stærk til både skriftlig og mundtlig formidling.

Du kommer til at arbejde i Ekstern Udvikling i Ringkøbing-Skjern Kommune, som består af ca. 15 medarbejdere. Vi er en del af staben Viden & Strategi med i alt ca. 80 medarbejdere. Arbejdsstedet er de fleste dage på rådhuset, Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing. Cirka en dag i ugen forventer vi, at du har arbejdssted på Studiecenter Ringkøbing-Skjern, som ligger placeret i Innovest i Skjern.</pLøn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og efter kvalifikationer.

Yderligere om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2022 eller hurtigst muligt.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af Ekstern Udvikling, Ann Bjerrehøj, tlf.: 21749734 eller på [email protected]

Du kan læse mere om at bo i Ringkøbing-Skjern Kommune på www.flytmodvest.dk

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den onsdag den 17. august 2022, og der forventes afholdt samtaler torsdag den 25. august 2022.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via kommunens hjemmeside.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringkøbing
  • Onsdag den 17. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Nyholmvej 18 DK-7500 Holstebro Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3