Sektionschef Kunder og Kapacitetsplanlægning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du et stærkt planlægger-gen, kan du skabe relationer på tværs af jernbanesektoren og kan du stå for den daglige ledelse af dygtige specialister?

Vi søger en ny sektionschef til Kunder og Kapacitetsplanlægning, da vores nuværende chef har valgt at søge nye udfordringer. Som sektionschef bliver du en del af området Kunder og Trafikplanlægning i Trafikdivisionen i Banedanmark.

På tværs af området og i samarbejde med det øvrige Banedanmark og jernbanevirksomhederne har vi ansvar for at udvikle, planlægge og tildele kapacitet på Banedanmarks infrastruktur og medvirke til at sikre en punktlig trafikafvikling.

Køreplaner og kunder
Sektionen har ansvaret for den løbende korrigering af køreplanen for både passager- og godstog. Vi foretager over 80.000 korrigeringer på et køreplansår og har fokus på kontinuerligt at udnytte kapaciteten på Banedanmarks infrastruktur bedst muligt.

Vi sagsbehandler desuden ansøgninger om usædvanlige transporter på Banedanmarks infrastruktur.

Den gode dialog mellem Banedanmark og vores omverden er et væsentligt ansvarsområde for sektionen og håndteres i det daglige i ”koordinator- og kundeteamet” i sektionen. Teamet løser opgaver på tværs af området og Trafikdivisionen og i samarbejde med hele Banedanmark.

Sektionens 24 medarbejdere arbejder i fire teams, to teams refererer til vores kommende sektionschef, to teams refererer til en teamleder, som har reference til sektionschefen.

Dit ledelsesrum og dine opgaver
Du indgår i chefgruppen i Kunder & Trafikplanlægning, som udover dig og områdechefen består af sektionscheferne for de to øvrige sektioner, samt områdets to teamledere.<br
Du refererer til områdechefen for Kunder & Trafikplanlægning, og sammen skal I løfte en række opgaver, bl.a. opgaver med snitflader mod jernbanevirksomhederne.<br
Som sektionschef er dit succeskriterium at sikre den daglige driftsledelse af sektionens leverancer, den strategiske udvikling af sektionen og området samt løbende at fremme samspillet mellem din sektion og øvrige interessenter. Du kan og tør udfordre og udvikle sektionens faglighed for at bidrage til den fortsatte udvikling.

Du har blik for den fælles løsning på tværs, du reagerer proaktivt på afvigelser og har blik for mulige forbedringer, også på tværs af området.

Du kommer til at arbejde i en organisation med stærke faglige kompetencer, og med et stort engagement i forhold til at levere en sikker, effektiv og velfungerende jernbane.

Arbejdsstedet er vores nybyggede kontordomicil i Ringsted.

Din profil
Vi forventer, at du har ledelseserfaring, er analytisk minded og er i stand til at løse komplekse ledelsesmæssige problemstillinger. Ledelse på tværs er et bærende element i Banedanmarks ledelsesgrundlag, og vi ser meget gerne, at du er stærk på tværgående ledelse.

Du har solid erfaring med interessentvaretagelse ift. både interne og eksterne samarbejdspartnere, og du evner i hverdagen at bevæge dig fra det strategiske niveau og til forståelse af detaljerede problemstillinger.

Har du erfaring fra branchen eller har du erfaring med kort- og langsigtede planlægningsopgaver i en kompleks driftsorganisation er det en fordel, men det er ikke et krav. Ligeledes er det en fordel men ikke et krav at kende til offentlig forvaltning i en offentlig organisation.

Som person er du delegerende men samtidig tydelig og rammesættende i dit lederskab, og du sætter retning og tager ansvar på vejen mod det samlede resultat. Du drives af at motivere og udvikle dine højt specialiserede medarbejdere og af at være sparringspartner for dine ledelseskolleger og for kolleger på tværs af organisationen.

Løn
Som akademiker ansættes du som chefkonsulent med personaleansvar efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ellers er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Stillingen kan evt. besættes på åremål.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte områdechef for Kunder & Trafikplanlægning Claudia Maria Jørgensen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.<br /
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • SOUSCHEF

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Japanvej 15 DK-4200 Slagelse Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Afdelingsleder for sygeplejen i [xxxxx]

    Om jobbet Brænder du for ledelse og ønsker du en attraktiv lederstilling – så grib chancen nu! Vores afdelingsleder er blevet vores nye chef i Hjemmeplejen, Sygeplejen og Døgnrehabilitering .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Korsørvej i Slagelse I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Souschef med Udviklingsfunktion til Afsnit for Hor...

    Souschef med klinisk udviklingssygeplejerskefunktion til Afsnit for Hormon- og Hjertesygdom, Slagelse Sygehus. I afsnit for Hormon- og Hjertesygdom søger vi en Souschef med klinisk udviklingssy..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3