Teamleder med stærk data-forståelse og skarp analytisk sans søges til engageret teamledelse med blik for kulturforand...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Brænder du for progressiv ledelse, hvor der arbejdes med kulturen, og motiveres du af emner som SAP S/4 HANA re- implementering, analyser, governance, forandringsledelse og system procesoptimering? Så har vi en spændende stilling som teamleder i Banedanmark

Sektionen Økonomi & Kontrakter består af tre teams der bistår hele Infrastruktur, hvilket er Banedanmarks vedligeholdsdivision. Du bliver leder for et af de tre teams. Team AGIL (Analyse, Governance, Implementering, Løsning), som bl.a. understøtter forretningen med forskellige typer af analyser. Team Agil er en vigtig ressource i overgangen til SAP S/4 HANA, så teamlederen skal trives i krydsfeltet mellem både at være leder og sparringspartner i faglige problemstillinger.<br
Den øvrige del af sektionen arbejder med kontrahering, kontraktstyring, økonomiopfølgning og forvaltning af bevillinger.

Stillingen er placeret i helt nybyggede og moderne lokaler i Ringsted, som ligger lige ved Ringsted station.

Du sikrer trivsel og en god udvikling af medarbejdere og processer Som teamleder får du personaleansvar for seks medarbejdere. Du varetager bl.a. faglig ledelse og ressourceallokering til de mange opgaver teamet skal løse og afholder medarbejderudviklingssamtaler samt arbejder med den generelle trivsel i team´et. Du sikrer herudover løbende kompetenceudvikling i teamet, så vi kan løse opgaverne og udvikle os selv og forretningen. Med synlig ledelse og et skarpt øje for motivation og trivsel har du ansvaret for, at opgaverne bliver løst på den mest tilfredsstillende måde.

Du kommer også til at bidrage til udviklingen af vores tilgang i forhold til praktisk brug af data til at understøtte udbuds- og indkøbsarbejde samt leverancerne til vores SAP S/4 HANA projekt, og du deltager endvidere aktivt i SAP-projektet.

I Banedanmark har vi stort fokus på vores ledelsesgrundlag, som vi lægger mange kræfter i. Som ny leder i Banedanmark vil du tage del i det videre arbejde med værdier, ledelsesmodel og ambitiøst definerede ledelsesroller. Ledelsesgrundlaget danner rammen for dit arbejde og binder os sammen til ét fælles Banedanmark.

Faglig sparringspartner med udviklende ledelsestilgang Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, at du har erfaring med ledelse eller har lederpotentiale, og at du arbejder struktureret og resultatorienteret. Vi leder efter en teamleder der har praktisk erfaring med analysearbejde, IT-projekter og forandringsledelse. En god forståelse for SAP vil være en fordel i rollen, men er ikke et krav.

Som leder er du uddelegerende og dygtig til at videreformidle din viden. Du motiverer dine medarbejdere i det daglige arbejde og er vedholdende med at følge op hos dine medarbejdere og kolleger, ligesom du hjælper dem med at prioritere korrekt, når det er nødvendigt.

Som person er du handlingsorienteret og tager et selvstændigt ansvar for opgaverne. Du arbejder på en analytisk måde og skaber et godt overblik for dig selv og dine medarbejdere. Du evner at hæve dig op over dit arbejdsområde og fungerer derfor godt som konstruktiv sparringspartner. Det falder dig naturligt at etablere og pleje relationer, og du trives med at arbejde med mange kontaktflader på tværs af en stor organisation. Du er åben og nysgerrig, har et stort drive, og det motiverer dig at skabe konkrete forbedringer. Du har ambitioner om at udvikle dig selv og dit team.

Vi tilbyder et miljø med tillid, udvikling og høj faglighed Din kommende leder hedder Lars Birk Jensen. Han har stor respekt for sine medarbejderes faglighed og uddelegerer ansvar med tillid til, at man enten løfter opgaven eller beder om hjælp. Hos Lars er der et stort fokus på fortsat faglig udvikling hos alle medarbejdere. Han elsker når det går stærkt og vi får noget fra hånden, men prioriterer også dialogen med teamet.

Løn og vilkår Hvis du har akademisk uddannelsesbaggrund, ansættes du i henhold til AC-overenskomsten som chefkonsulent med personaleledelse, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ellers er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Ansøgning og kontakt Vil du vide mere om stillingen, så kontakt sektionschef for Økonomi & Kontrakter Lars Birk Jensen. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.<br

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • SOUSCHEF

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Japanvej 15 DK-4200 Slagelse Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Afdelingsleder for sygeplejen i [xxxxx]

    Om jobbet Brænder du for ledelse og ønsker du en attraktiv lederstilling – så grib chancen nu! Vores afdelingsleder er blevet vores nye chef i Hjemmeplejen, Sygeplejen og Døgnrehabilitering .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Korsørvej i Slagelse I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Souschef med Udviklingsfunktion til Afsnit for Hor...

    Souschef med klinisk udviklingssygeplejerskefunktion til Afsnit for Hormon- og Hjertesygdom, Slagelse Sygehus. I afsnit for Hormon- og Hjertesygdom søger vi en Souschef med klinisk udviklingssy..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3