Erfaren afdelingsleder til det specialiserede område med skarpt øje for inklusion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lyst til at blive en del af et ambitiøst ledelsesteam på en stor udskolingsskole? Vil du gå forrest, når vi tager de næste skridt henimod inkluderende læringsmiljøer, hvor alle elever trives og mødes med høje forventninger? Så er det dig, vi leder efter!

Om Campusskolen og jobbet
Campusskolen blev i 2012 etableret som Ringsted Kommunes udskolingsskole. Vi har ca. 600 elever og 65 lærere.
Der er 7-9 spor på hver af vores 7.-9. årgange, og vores 10. klassecenter har ca. 45 elever. Vores udgangspunkt er, at vi på Campusskolen vil være skole for alle unge i vores skoledistrikt, uanset de unges faglige, sociale og personlige forudsætninger. Vi arbejder derfor systematisk med at udvikle både den almene undervisning, fleksible midlertidige mellemformer samt skolens specialpædagogiske tilbud, Campus+.

I ledelsesteamet har afdelingslederen ledelsesansvaret for drift og udvikling af Campus+ samt den løbende udvikling af pædagogiske mellemformer og inklusionskapaciteten i den almene undervisning. Afdelingslederen er personaleleder og faglig leder for personalet i Campus+ og medvirker desuden i den strategiske og faglige ledelse af hele Campusskolen sammen med det øvrige ledelsesteam. Lederen deltager i Ringsted Kommunes tværgående lederfora på skoleområdet, hvor vi aktuelt har fokus på kvalitet i ledelse af det samlede specialområde.

Hvem er du?
Vi søger en afdelingsleder, som motiveres af at skabe højtydende og inkluderende læringsmiljøer for alle elever og går forrest ud fra personlig indsigt og erfaring fra både det almene og specialiserede område. Du har lyst til ledelse, har erfaring med det, er relationsstærk og indstillet på at tage fat i en ofte hektisk hverdag med mange forskellige opgaver.

Fagligt forventer vi, at du
  • har høje faglige forventninger og praktiserer en systemisk tilgang til eleverne
  • fagligt understøtter personalets kontinuerlige arbejde med at styrke elevernes trivsel og læring
  • har erfaring med både almen- og specialområdet, herunder revisitationer og tilsyn med andre specialtilbud
  • arbejder målrettet og fordomsfrit med at udvikle inkluderende læringsmiljøer indenfor det almene område og i form af mellemformer
  • er resultatorienteret og sætter en klar ramme, struktur og mål for arbejdet med den specialiserede indsats på Campusskolen
  • har erfaring med og kan afholde tværfaglige dialogmøder/netværksmøder med elever, forældre og eksterne parter
  • kan bidrage til at lede strategiske processer og med sikker hånd varetage driftsmæssige ledelsesopgaver, fx økonomistyring på det specialiserede område


På det personlige plan søger vi en leder, der:
  • kommunikerer, så det skaber retning, rammer og mening for medarbejdere, forældre og eksterne samarbejdspartnere
  • agerer åbent og tillidsskabende i spændingsfelter mellem politiske mål, organisatoriske strategier og professionsfaglige perspektiver
  • skaber overblik, træffer beslutninger og bevarer det gode humør, når der er fart på
  • griber nye opgaver og holder fast i dem, til der er fundet gode løsninger
  • motiverer og fremmer et godt arbejdsmiljø for elever, medarbejdere og lederkolleger


Hvad tilbyder vi dig?
I Campusskolens ledelsesteam
  • bliver du en del af et ambitiøst og højtydende arbejds- og læringsfællesskab
  • indgår du i ugentlig sparring med skolens leder og en struktureret mødekultur for ledelsesteamet
  • samarbejder du med en kompetent og engageret medarbejdergruppe
  • får du en hverdag med højt humør, en god tone samt et godt arbejdsmiljø
  • får du mulighed for at skabe visioner og sætte retning for specialområdet i Ringsted Kommune


Vi arbejder med involverende ledelse ud fra en grundlæggende tro på, at vi bedst skaber resultater ved at være i tæt og konstruktiv dialog med medarbejdere og elever. Vi arbejder systemisk med fokus på elevens ressourcer og potentialer, de professionelles praksisudvikling og skolens kapacitetsopbygning som nøgler til at øge elevernes læring og trivsel. Det er afgørende for os, at vores ny lederkollega deler den grundopfattelse.

Vi arbejder systematisk med indsatsområder, hvor vi ønsker at forbedre kvaliteten og se bedre resultater. Campusskolens virksomhedsstrategi understøtter de kommunale politiske målsætninger for skoleområdet, hvormed vi ønsker en progression inden for elevernes faglige niveau, elevernes trivsel, medarbejdernes trivsel, og vores kommunikation både internt og eksternt. Det arbejde bliver du en central deltager i.

Vi bryster os af, at Ringsted kommune er ”Midt i mulighederne”. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.

Vi afholder 1. og 2. ansættelsessamtale henholdsvis den 22. november og 25. november. Inden anden samtale gennemføres en personlighedstest. Ansøgningsfrist: 18. november. Ansættelsesstart snarest muligt og senest 1. januar 2022.
Vi sætter pris på, at du kommer og besøger os inden ansøgningsfristen. Du kan aftale en tid ved at ringe til skolens kontor, tlf. 57 62 73 90.
Skulle du have spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte skoleleder Kristina Fischer på [email protected].

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Torsdag den 18. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at st..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2