Plejecenter Knud Lavard Centret (KLC) søger Centerleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vores nuværende Centerleder for Plejecenter KLC ønsker at gå på efterløn. Derfor søger vi en ny, der kan fortsætte det gode arbejde, for at skabe de bedste rammer for et godt og værdigt ældreliv.
Plejecenter KLC er det største plejecenter i Ringsted Kommune, og ligger i et bygningskompleks, som også omfatter Sundhedshus, Træningsfunktioner og Café Ingeborg samt 40 centernære boliger. Det ligger på en dejlig stor grund med mange lokale muligheder i nærområdet og er således et fantastisk udgangspunkt for en visionær leder, der vil arbejde for at skabe det bedste plejecenter for beboerne.

Vi søger en Centerleder, der sætter pris på den gode relation til beboerne og personalet, de pårørende og frivillige, der dagligt sikrer en god og værdig hverdag på KLC. Der skal være sikker drift, og fokus på godt samarbejde i det samlede bygningskompleks, så KLC fortsat er et sted, hvor ældre har lyst til at bo.


Plejecenter KLC har 75 somatiske boliger, 19 demensboliger og har også et afsnit med 17 stuer, der fungerer som midlertidige pladser, akutfunktion og ventepladser. Arealer og bygningerne ved KLC anvendes også til sundhedshus, træningsfunktion, Café Ingeborg, der er en beskyttet beskæftigelsestilbud, og samarbejdet mellem de mange funktioner er veludviklet og berigende for hverdagen på plejecentret.

I Ringsted kommune har vi fokus på borgeren og borgerens mål og værdier. Vi tager udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang, så borgeren i videst muligt omfang kan deltage i dagligdagen og være i stand til at benytte de muligheder, der byder sig. Det gælder også på plejecentrene, hvor indsatsen sigter imod at borgeren deltager i det daglige liv og i aktiviteter alt efter behov, interesse og respekt for det, der har værdi for den enkelte. Som noget særligt for plejecentrene er vi i gang med at implementere Nord-konceptet, som er en rehabiliteringsmodel, særligt for plejecentre. Aktuelt har vi ansat 3 helt unge skoleelever, for at undersøge, om det kan give værdi for beboerne og personalet og for at skabe interesse for omsorgsområdet. KLC er ligeledes med i projekt ”Op i tid”, der skal se på muligheder for at understøtte større grad af fuldtidsansatte på stedet.

Plejecenter KLC har en centerleder, en souschef og 3 teamledere, der udgør den samlede ledelse af institutionen. Dertil kommer en meget loyal og engageret medarbejdergruppe, som er optaget af, at der kan udfoldes et dejligt og indholdsrigt ældreliv for borgerne på stedet. Personalet etablerer mange planlagte og spontane fællesaktiviteter for beboerne, deres pårørende og de tilstedeværende medarbejdere. Centerlederen for KLC vil referere til Centerchefen for Social- og Sundhedscentret og indgå i centerets samlede ledergruppe. Desuden vil Centerlederen indgå i en gruppe af ledere for døgntilbud i Ringsted kommune.

Hvad forventer vi af dig
Vi søger en leder, som kan fortsætte og forny den indsats, der gøres på KLC. Derfor vil vi sætte pris på følgende:
  • Du har erfaring med ledelse af plejecentre, herunder med ledelse af ledere.
  • Du har fokus på kerneopgaven, og kan udfordre personalet i udvikling af tilgang til opgaverne, udvikling af arbejdsgange, og i at tage nye velfærdsteknologiske løsninger i brug.
  • Du kan skabe og fastholde en god virksomhedskultur, der balancerer økonomi, personalebehov og trivsel.
  • Du forstår det gode samarbejde mellem stedets medarbejdere, og kan gøre brug af samarbejdsorganerne på en god, inddragende og konstruktiv måde.
  • Du er robust og balanceret også i pressede situationer og kender dine egne grænser.
  • Du skal være en god kommunikator og kunne mestre det relationelle såvel i egen enhed som ift. samarbejdspartnere.


Du har en relevant videregående uddannelse og har vist resultater som leder i anden kommune eller anden organisation på velfærdsområdet. I Ringsted Kommune lægger vi vægt på, at alle ledere har en formel lederuddannelse. Har du ikke det, skal du gerne have lyst og mulighed for at videreuddanne dig undervejs.

Er du stadig interesseret?
Kan du se dig selv i ovenstående job, og er du på udkig efter faglig og personlig udvikling i et socialt arbejdsfællesskab, så tryk på knappen "Ansøg" neden under selve stillingsopslaget og udfyld den elektroniske formular, som kommer frem. I rekrutteringssystemet kan du uploade ansøgning, CV, eksamensbeviser mv.

Det må forventes, at kunne deltage i følgende:
Udvælgelse af kandidater sker mandag den 20. juni 2022.
1. samtale onsdag den 22. juni 2022
Test i perioden frem til
2. samtale mandag den 27. juni 2022

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Søndag den 19. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    We are seeking an experienced Team Leader to manage teams of concrete workers, steel fixers, and formwork carpenters. If you have strong leadership skills and is able to effectively manage tasks an..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at st..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2