Afdelingsleder til Hærvejsskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødekro

Har du lyst til at være vores nye pædagogiske afdelingsleder for mellemtrinnet med 192 børn i almenklasserne, 21 børn i specialklasser, 21 fastansatte lærere samt vikarer og støttepersoner?

Hærvejsskolen er den store og nye skole i et aktivt lokalsamfund. Den har 0. - 9. klasse, specialklasserække, SFO og SFO2 samt omkring 700 elever og godt 100 medarbejdere.

Skolen er et resultat af en frivillig fusion mellem de to tidligere skoler i Rødekro i 2012. Hele skolen er flyttet sammen på Skovbrynet i Rødekro i januar 2020, og vi siger, at Hærvejsskolen er stedet, hvor lyset altid brænder, fordi der er aktiviteter gennem dagen, eftermiddagen og aftenen. Så når skolen går hjem, tager fritidslivet over. Skolen, børnehaven og hallen er således omdrejningspunktet i lokalsamfundet placeret i naturskønne omgivelser.

Selv om Hærvejsskolen er en stor skole, så har den alle de fordele et tæt lokalmiljø giver i form af lokalsamfundets opbakning og et tæt forældresamarbejde. Blandt andet derfor er vi en velfungerende skole, som på alle måder er attraktiv for elever og medarbejdere. Elevernes faglige resultater er rigtig gode. Vi har et godt arbejdsmiljø og arbejder hele tiden med at få alle med – både børn og voksne.

Skolen er afdelingsopdelt og har en leder for hver afdeling: Indskoling, SFO, Mellemtrin og Udskoling, samt en sekretariatsleder og en teknisk serviceleder. Ledergruppen har et tæt samarbejde og er gode sparringspartnere for hinanden, og sammen med hinanden og medarbejderne, har vi fokus på at videreudvikle den røde tråd og fællesskabet for hele skolen. Vi har et meget stærkt og professionelt samarbejde – men kan derudover lide hinanden. Et godt grin er der altid plads til.

Det vi søger hos den nye afdelingsleder er, at vedkommende er dialogskabende og lyttende, god til at koordinere og følge opgaverne til dørs, samtidig med at vedkommende evner at delegere og understøtte innovation.

Om stillingen som afdelingsleder
Afdelingslederne har det fulde ansvar for egen afdeling. Man "ejer" sin afdelings elever og medarbejdere og tager sig derfor af alle opgaver med elever, forældre og medarbejdere både i forhold til relationer – og organisering i afdelingen. En afdelingsleder på Hærvejsskolen har et meget selvstændigt job, hvor der er stor mulighed for sparring med lederkolleger og skoleleder, men beslutningerne bliver oftest truffet selvstændigt – selvfølgelig sammen med medarbejderne i afdelingen.

Vi forventer, at du

  • kan være en selvstændig leder for din afdeling – og bruge god tid til at lære mellemtrinnet at kende med 192 børn i almenklasserne, 21 børn i specialklasser, 21 fastansatte lærere samt flere vikarer og støttepersoner
  • kan varetage pædagogisk og faglig ledelse for egen afdeling – i samarbejde med medarbejderne
  • kan sparre med lærere og pædagoger i forhold til arbejdet med elever og forældre – og tage dig af elevsager og forældresamarbejde, hvor det er nødvendigt
  • kan modtage fraværsmeldinger fra de 21 medarbejdere på mellemtrinnet kl. 6.45-7.00 hver morgen og varetage vikarplanlægning
  • kan deltage i det kommunale PLF for mellemtrinnet
  • er en god samarbejdspartner i ledelsesteamet og sammen med ledelsesteamet er med til at sætte lokale indsatser i forhold til de kommunale mål – og støtte op omkring arbejdet med at udvikle en samlet Hærvejsskole
  • har lyst og kvalifikationer i forhold til at arbejde sammen med medarbejderne om både de dygtige og velfungerende børn – og de børn, der har det svært
  • har fokus på gode overgange fra 3. til 4. klassetrin og fra 6. til 7. klassetrin
  • kan varetage ledelsen af de tre specialklasser på mellemtrinnet gennem sparring, samarbejde med medarbejdere, forældre og forvaltningen i det hele taget have fokus og ambitioner i forhold til eleverne i specialklasserne
  • deltager i MED-udvalgsmøder, Pædagogisk udvalgsmøder, Skolebestyrelsesmøder og alt det andet gode arbejde, der er med til at drive en skole med plads til alle – både børn og voksne
  • kan samarbejde med alle faggrupper på skolen og udvise respekt for forskellige fagligheder
  • er koordinerende, følger opgaverne til dørs, delegerende, dialogskabende og innovativ.

Dine kvalifikationer og kompetencer
Ingen ansøger kan det hele og ansættelsesudvalget vil ligge vægt på følgende uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer:

  • Uddannelse og erfaring som lærer
  • Lyst til ledelse
  • Lyst til at påbegynde en lederuddannelse, hvis den ikke haves.

Læs gerne mere om jobbet og Hærvejsskolen i Job- og kompetenceprofilen

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Yderligere informationer om stillingen
Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte skoleleder, Pernille Reschat, på tlf. 73766125 / 30894923 eller mail [email protected] med spørgsmål om stillingen og forventningerne til den kommende afdelingsleder.

Ved ønske om rundvisning kontakt skoleleder Pernille Reschat på telefon eller mail.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 13. september. Send din ansøgning, CV og relevant dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse via linket.

Første samtalerunde afvikles 20. september 2021. Anden samtalerunde gennemføres 27. september 2021. Forventet tiltrædelse pr. 1. november 2021.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=30900dbf)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødekro.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Rødekro
  • Mandag den 13. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Rødekro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Rødekro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Rødekro over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1