Bioanalytiker med faglige og ledelsesmæssige ambitioner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Er du bioanalytiker med faglige og ledelsesmæssige ambitioner? Så skal du læse videre nu, fordi:

Vi søger en ledende bioanalytiker til vores laboratorie med 3 afdelingsbioanalytikere, 30 medarbejdere, samt mammografi- og tarmkræftscreeningssekretariaterne med 15 medarbejdere og en sektionsleder.

Hos os får du ledelsesmæssigt en bred opgaveportefølje. I vores ledelsesgrundlag lægger vi vægt på, at vores ledere evner at samarbejde på tværs og tænke helhedsorienteret til glæde for hele hospitalet.

Laboratoriets arbejdsfunktioner er primært inden for klinisk biokemi, men rummer også de parakliniske specialer, klinisk immunologi og klinisk mikrobiologi. Vi samarbejder med flere af regionens hospitaler, f.eks. blodbankssamarbejde med Rigshospitalet og biokemisk og mikrobiologisk samarbejde med Hvidovre Hospital. I begge tilfælde er de kvalitetsansvarlige og beslutningstagere i forhold til analyser mm. Hvis du ikke allerede har det, får du et stort netværk. Hospitalets størrelse, geografi og faglige bredde stiller særlige krav til vores evne til at etablere samarbejder med de øvrige hospitaler i Region Hovedstaden. Vi har selvfølgelig fokus på din ledelsesudvikling.

Er du blevet nysgerrig nu, så skal du overveje at søge.

Lidt om os
Bornholms Hospital er en del af Region Hovedstadens hospitalsvæsen og vi ønsker at gøre en forskel. Både for patienterne og det gode arbejdsmiljø. Du får direkte reference til Bornholms Hospitals direktion og vil indgå i hospitalets Lederforum. Vi er uformelle og samarbejder naturligt og nemt, og vi har ikke langt fra beslutning til handling.

Vi har klare ledelsesambitioner, styr på vores strategiske pejlemærker og beslutningsprocesser, og arbejder fokuseret med patient- og brugerinddragelse som en del af det strategiske arbejde omkring patienten, som vi kalder ”Esther”. Vi prioriterer udvikling af hospitalets drift gennem tværfaglige bredt forankrede forbedringsforløb.

Vi har et bredt analyserepertoire og udfører ca. 1,2 mio. analyser årligt. Vi betjener hospitalets afdelinger og de praktiserende læger på øen.

Dine primære arbejdsopgaver:
Som ledende bioanalytiker er dine primære opgaver at sikre afdelingens drift og medarbejdertrivsel gennem dygtig ledelse og fagligt udviklingsblik.

Af opgaver kan nævnes:

  • Rekruttering og generationsskifte i personalegruppen.
  • Forankring og fortsat udvikling af ledelsesorganisering og gruppe.
  • APV-opfølgning og fokus på medarbejdernes generelle trivsel.
  • Bidrage kvalificeret og åbent til effektive og gode patientforløb.
  • Som budgetansvarlig skal du sikre rammerne for effektiv drift og økonomistyring.

Vi forventer, at du:

  • hviler i din ledelsesrolle og dygtigt evner at spænde over såvel strategisk ledelse, ledelse af ledere og personaleledelse
  • er typen, der ønsker at gøre en forskel, er klar i din kommunikation og lykkes med at skabe en afdeling med trivsel og arbejdsglæde
  • formår at bringe høj klinisk kvalitet ind i en løbende forbedrings- og sikkerhedskultur
  • er initiativrig og sikrer at hospitalet følger den teknologiske udvikling med fagligt engagement og blik for relevante prioriteringer
  • har blik for patientens perspektiv og gennem samarbejde skaber sammenhængende patientforløb og en helhedsorienteret indsats.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling (uden højeste arbejdstid), som er til besættelse pr. 1. november 2022, eller snarest muligt herefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til lederoverenskomst indgået mellem Danske Regioner og Danske Bioanalytikere.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse skal, ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk på anden vis.

1. samtale finder sted den 5. september 2022 og 2. samtale den 15. september 2022. Mellem 1. og 2. samtale forventer vi, at der vil være en test.

Vil du vide mere?
Hvis du er nysgerrig på at høre mere inden du beslutter om du vil søge, vil vi gerne høre fra dig. Også hvis du ikke allerede er bosat på øen. Vicedirektør Morten Østergaard er selv kommet til Bornholm for nyligt. Tøv ikke med at ringe på 23 27 59 11 for en uforpligtende samtale. Du er også velkommen til at få vores ledelsesgrundlag tilsendt.

Bornholms Hospital har mulighed for at hjælpe nyansatte med bolig/værelse i ca. 4 måneder.

Ansøgningsprocedure
Ansøgning og CV med oplysninger om uddannelse og tidligere ansættelser rettes til vicedirektør Morten Østergaard.

Søg stillingen via linket ”Søg job” her på siden senest torsdag den 1. september 2022.

Læs om Bornholms Hospital på www.bornholmshospital.dk.

Nysgerrig på jobbet og livet på øen
Du kan møde nogle af vores medarbejdere her og læse mere om vores strategi, særkende og livet på øen: https://www.bornholmshospital.dk/job-og-uddannelse/Sider/default.aspx

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info

*Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Rønne
  • Torsdag den 01. september 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder på Bornholm

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sprede god energi på hele Bornholm? Vi søger en erfaren leder til vores salgs- og kommunikationsafdeling. Med fokus på salg, marketing og kommunikation skal du sikre en stærk kundeoplevelse og opbygge og pleje vores relationer.
    • Afdelingsleder
    • Bornholm
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Allinge

    Vil du være med til at lede og udvikle en mellemstor dansk virksomhed? Har du leder-og købmandskab i blodet, forståelse for teknologi, tal og mennesker, så har du nu muligheden hos Danmarks største..
    • Afdelingsleder
    • Allinge
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Bornholm

    Vi søger en engageret og dygtig teamleder til at lede Ungeportens Beskæftigelses- og Ungeindsatsteam. Som teamleder vil du spille en central rolle i udviklingen og koordineringen af den kommuna..
    • Afdelingsleder
    • Bornholm
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Rønne

    Vil du være med til at sprede god energi på hele Bornholm? Og sikre, at vores budskaber når ud til hver eneste på øen? Bornholm forventes at blive omdrejningspunktet for produktionen af grøn e..
    • Afdelingsleder
    • Rønne
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Rønne over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2