Department manager til BI&A Foundation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Er du en ambitiøs leder indenfor IT-udvikling med lyst til at arbejde i et dynamisk miljø, der benytter SAFe og de nyeste agile metoder? Og vil du sikre en effektiv udvikling og forvaltning af vores IT-løsninger indenfor et område, der står højt på vores kunders agenda? Kan du sikre ejerskab hos medarbejderne gennem empowerment af den enkelte og samtidig arbejde med en kontinuerlig udvikling af medarbejderne?
Så er det dig, vi søger.


Vil du sikre det bedst mulige afsæt på vores forestående cloud rejse
Som department manager i BI&A Foundation har du end-to-end ansvaret for afdelingens portefølje af IT-løsninger. Du skal sikre en effektiv udvikling og forvaltning af løsningerne, hvilket du blandt andet gør gennem en tæt og tilllidsopbyggende dialog med vores kunder. En stabil drift, hvor overholdelse af compliance udgør en væsentlig del, vil hjælpe med dette. Udvikling og fastholdelse af dine kompetente medarbejdere vil være en væsentlig forudsætning for, at du lykkes med etablering af processer og governance omkring den forestående cloud platform. Den operationelle eksekvering af opgaver foregår i ART-management (Agile Release Train), hvor du sikrer effektive teams til ART’en i samarbejde med især product owners/product manager og scrum masters/release train engineer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

  • Varetage det overordnede ansvar for leverancer og driften indenfor afdelingen BI&A Foundation, i tæt samarbejde med ART-management samt product owners og scrum masters i afdelingens agile teams
  • Lede og udvikle afdelingen med henblik på at sikre de rette kompetencer og ressourcer
  • Sikre en god kundeoplevelse og en god dialog med kunderne bl.a. ved at være proaktiv i forhold til fx brugeroplevelse
  • Sætte mål og retning for medarbejderne og IT-domænet
  • Understøtte og udvikle de selvstyrende teams bl.a. ved at sikre ejerskab af forandringer hos medarbejderne gennem empowerment og inddragelse
  • Sikre effektive teams herunder fokus på continuous improvement og fortsat implementering af den agile transformation

Ved større driftshændelser i området er forventningen, at du er til rådighed.

Din profil
Vi forestiller os, at du har god erfaring som leder og god IT-erfaring indenfor domænet. Du har dokumenterede resultater med at drive forandringer gennem andre. Dette gør du blandt andet gennem din naturlige gennemslagskraft og autoritet og ved at kunne skabe struktur og tænke i helheder. Du er en effektiv konfliktløser samtidig med, at du er robust og kan bevare roen i pressede situationer, hvilket gør dig god til at få ender til at mødes og se løsninger bl.a. fordi du er vant til at arbejde med større kunder. Dine medarbejdere får ejerskab af deres opgaver gennem din involvering og tillid. Du trives nemlig ved at lede gennem andre og er god til at delegere og prioritere samtidig med, at du bevarer overblikket.

Derudover kunne vi tænke os at:

  • Du har en relevant lang videregående uddannelse (cand.merc., cand.oecon., IT eller lignende) eller en tilsvarende erfaring
  • Du har erfaring med SAFe eller har arbejdet med andet agilt rammeværk
  • Du har erfaring med teknisk komplekse systemer og problemstillinger
  • Du har erfaring indenfor BI og/eller analytics
  • Du har erfaring med nearshoring
  • Du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt på et højt niveau

Hvem er vi?
BI&A Foundation er ansvarlig for et stort antal af værktøjer og platforme indenfor BI og Analytics ud mod vores kunder. Dette ansvar går fra stabil og sikker drift til det strategiske målbillede. BEC samt ledelsen indenfor området har et stort fokus på empowerment af den enkelte medarbejder. Dette betyder, at man nyder en stor frihed, men har et medfølgende ansvar – ikke kun for egne leverancer men også for sine kollegaers.

Afdelingen udgøres af godt 20 medarbejdere på tværs af Danmark og Polen samt et mindre antal konsulenter. Du vil få mulighed for at blive en del af et tværgående netværk i BEC for department managers, hvor der er mulighed for sparring og erfaringsudveksling.

Kan du se dig selv hos os?
Så glæder vi os til at få din ansøgning og cv hurtigst muligt og senest den 20.10.2019. Samtaler holdes løbende og stillingen vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte development director Karsten Brandt-Larsen på tlf. 4676 3807.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Roskilde
  • Søndag den 20. oktober 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Teamleder til Anvendelse & Arbejdsgange i Koncern ...

    Er du god til at drive forandringer og lede mennesker, der driver forandringer? Vil du stå i spidsen for et team, som brænder for at bidrage til optimering og implementering af digitale løsninger? .
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 9
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 8
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 9
31. august 2024 10
30. august 2024 10
29. august 2024 10
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 10
21. august 2024 10