Afdelingsleder til Vendsyssel NaturUnivers - Børnehuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sindal

Vi vil være et børnehus ud over det sædvanlige! Vores ambition er at skabe glade, nysgerrige børn med mod på livet og et stort selvværd, som hviler i sig selv og har troen på, at de kan! Vi ønsker et engageret og kompetent personale, som brænder for deres arbejde! Er det dig?

Vi er i skrivende stund fusioneret med Vendsyssel Friskole, og er nu én samlet institution ved navn Vendsyssel NaturUnivers – Friskole & Børnehus.

  • Er du en erfaren pædagog, eller har pædagogisk uddannelse - med eller uden ledelseserfaring? Har du mod på at tage næste skridt, og se dig selv være med til at forme vores fælles NaturUnivers?
  • Er du glad for naturen, og har mod på at føre Børnehuset videre med naturen for øje i dagligdagen?
  • Er du frisk på at skabe et enestående tilbud med afsæt i vores fantastiske natur omkring skole og børnehus?

Vendsyssel Børnehus er en del af Vendsyssel NaturUnivers, og er et privat dagtilbud med børnehave og vuggestue i Hjørring Kommune, placeret i Mosbjerg. Vi er i dag 5 pædagoger (leder inkluderet).Hos os kender alle hinanden – både voksne og børn, og det er samtidig en af vores store styrke – det nære fællesskab. Foruden børnehuset ville du også skulle administrere skolens SFO i samarbejde med skoleleder.

Vores værdier og menneskesyn udspringer af et solidarisk og demokratisk livssyn, hvor alle behandler hinanden med anerkendelse og respekt, og hvor man giver hinanden plads til at være individer. Vi møder barnet der, hvor det er, og sammen med barnet går vi et skridt videre i ukendt retning. Dermed er vores mål at bidrage til selvudvikling og selvværd hos det enkelte barn. I vores Børnehus lykkes alle børn!

Børnehusets børn er ude en stor del af året, og med et styrket fokus på at skabe en naturprofil sammen med skolen som ét hus, er der nok at tage fat på for dig som leder. Vi vil bl.a. tilstræbe at børnene lærer at færdes i og få kendskab til naturen samt lærer at respektere dyr- og planteliv.

Personaleledelse og pædagogisk engagement

Du skal lede en erfaren personalegruppe, som har et tæt samarbejde og en god dynamik. Samarbejde er meget vigtigt – både blandt personalet men også mellem personale og forældregruppe. Din nærmeste leder vil være skolens leder, som du går godt i spænd med.

Den styrkede læreplan er udarbejdet, og du bliver drivkraften for implementeringen i hverdagen. Nærhed og indlevelse i børnehøjde er det centrale omdrejningspunkt for arbejdet med børnene i Vendsyssel Børnehus. Du skal kunne planlægge, udføre og evaluere pædagogiske forløb med udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe og de pædagogiske værdier i børnehaven.

Administration, drift og samarbejde

Udover arbejdet med personaleledelse og børnene vil du have en række administrative opgaver, herunder budgetansvar (inkl. ansvar for prioritering og koordinering af indvendigt vedligehold), planlægning, personale- og forældresamtaler, ventelistehåndtering mv. Økonomi og administration sker i samarbejde med skolens forretningsfører og bestyrelsen.

Arbejdet vil være fordelt således, at 10-12 timer anvendes på kontoret ugentligt, mens resten af tiden bruges på det pædagogiske arbejde med børnene. Skolen har i år 2020 fået fondsmidler fra Nordea- og ENV fonden til at opføre Klatrepark og junglebane for de små, med henblik på at udfordre børnene motorisk, og i et større perspektiv at knytte samfundet tættere sammen. Her vil dine indspark, ideer og handlinger også komme i spil, da vi sammen skal lave det bedste tilbud i Hjørring Kommune.

Personlig profil, løn og ansættelse

Som leder og menneske søger vi en som:

  • Er uddannet pædagog, og er dygtig til sit håndværk
  • Lederuddannelse er en fordel, men ikke et krav
  • Tør at være leder – tør at stå ved sine holdninger
  • Er omsorgsfuld overfor børn, forældre og personale
  • Har det godt med en uformel omgangstone
  • Har humor
  • Bliver motiveret af stillingens indhold – og vores vision for fremtiden.

Stillingen er på 37 timer pr. uge og med tiltrædelse efter aftale.

Lønnen følger overenskomsten med BUPL. Du kan læse mere om vores Børnehus på www.vendsysselfri.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Casper Voldstedlund på 31243986 eller skolens leder Mads Vejen på telefon 51946451.

Vi anbefaler, at du tager kontakt til skoleleder for en fremvisning, og en uformel snak hvis det er muligt.

Ansøgningen sendes til [email protected]

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgningsfristen er d. 17. marts 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sindal.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sindal
  • Onsdag den 17. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sindal

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sindal over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sindal over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1